pwrotny 30.09.13, 00:49 Kurczę! Nie zdążyłem sobie zrobić zdjęcia, póki ten most wygląda normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakbook Re: Rozpoczęło się malowanie 30.09.13, 11:15 jestem jak najbardziej za ...barwny, kolorowy most. Na budowanych teraz autostradach, a raczej nad nimi - mostów (o podobnej konstrukcji) takich jest dużo, ale ten w centrum miasta . zapowiada się wielce malowniczo. Brawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozpoczęło się malowanie mostu Naruszewicza [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 06:56 To w końcu jest to most Naruszewicza czy Narutowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okno Re: Rozpoczęło się malowanie mostu Naruszewicza [ IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.10.13, 07:08 Ulica prowadząca do mostu od strony centrum jest Naruszewicza a sam most Narutowicza. A żeby było weselej, ulica Naruszewicza po przejściu przez most Narutowicza to już nie Naruszewicza a Wierzbowa. Mieli kiedyś radni poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek22 Re: Rozpoczęło się malowanie mostu Naruszewicza [ IP: *.res.pl 01.10.13, 21:05 Na forach budowlanych z racjii kolorow nie ma czlowieka ktory o nim pisze inaczej jak Most Geyowego. Kiedys kladka nosila nazwe ktora nikt nie uzywal moze po wybudowaniu warto nazwac go jak trzeba... tylko patrzec na przemarsze klejow i linijek i wspolne(tfuuu) wieszanie klodek Odpowiedz Link Zgłoś
jolakbook a mnie się podoba 02.10.13, 11:16 i czy się go nazwie geyowym, Narutowicza czy Naruszewicz ?? Jaki to problem !! Okrągła kładka, fontanna, ogród bernardyński teraz ten most ....już stoją, już są, więc...jakiekolwiek plucie na to nie ma najmniejszego sensu - bo co może zmienić ?? Nic - tylko jesienną depresję piszącego pogłębić :) Odpowiedz Link Zgłoś