karka831 21.02.08, 14:59 ...mieszkać? Chodzi o Polskę i o Europę (albo cały świat). Taki lekki i przyjemny wątek w środku dnia:) Mój typ: Polska: Trójmiasto, Wrocław :) Europa: Praga, Amsterdam, Malmo lub Berlin:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:02 karka831 napisała: > Polska: Trójmiasto, Wrocław :) popieram:-) > Europa: Praga, Amsterdam, Malmo lub Berlin:) A tu nieco inaczej:Schwarzwald,Wieden,Barcelona ,Amsterdam. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:03 Moje typy: W Polsce - Kraków, Kraków, albo...Kraków :) W Europie - gdzieś na południu Hiszpanii (Alpujarra lub resztki dzikiego wybrzeża), mogłaby też być Praga lub Bratysława. Ale generalnie z Polski nie mam najmniejszego zamiaru się ruszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:06 ja tez nie moglabym na stale mieszkac za granica, choc "nigdy nie mow nigdy". Mieszkalam najdluzej 8mies.i chcialam wracac:) W Polsce:Poznan lub moze jeszcze Gdansk. Po za Polska ewentualnie Berlin, bo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:08 Ja nigdy za granicą nie mieszkałam, choć miałąm okazję wyjechać... Albo tchórz, albo patriotka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:14 u mnie to raczej taki tam sentyment i poczucie ze jestem u siebie;trudno to nazwac patriotyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:17 Toż to żarcik taki był... ;) Ja tęskniłabym za rodziną, przyjaciółmi, swoimi miejscami...Nie lubię rewolucyjnych zmian. Nie wyniosę się stąd o ile życie mnie do tego nie zmusi... Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:12 Polska: Warszawa Europa: Paryż, ew. Lizbona Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka037 Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:31 Polska:Wrocław Europa:Paryż,Londyn,Wiedeń,La Rochelle,Niort Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:34 Polska :Kazimierz Dolny Europa : Hiszpania (Barcelona lub okolice na wybrzeżu) lub Francja (gdzieś na południu najchętniej) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja-lewandowska Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:43 Polska: Warszawa lub gdzieś na wybrzeżu Świat: New York ( Manhattan) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 15:57 Polska: Gdansk, Krakow, Bialowieza Swiat: Wieden, Perth, Groeningen. Odpowiedz Link Zgłoś
asteriasa Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 16:31 okolice Dubrovnika, Malta :) fajne miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
suflerka_blond Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 16:36 Wrocław albo taka wieś pod Białymstokiem(ale to tylko wtedy jak juz będę sławną pisarką;) No i południe Francji zdecydowanie. Choćby Perpignan. A czasem Budapeszt też. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 17:09 Polska: Trójmiasto (szczególnie Gdynia ;)) Europa, świat: Barcelona, Malaga, Genewa, Cancun Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 17:52 San Francisco ( w sumie nie wiele braklo) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gdzie mogłybyście... 21.02.08, 19:18 Wrocław u nas ale tak naprawde to jakies spokojne miejsce w Europie południowej - południe Włoch, Hiszpanii bądź Grecji. A zupełnie idealnie Las Palmas :) Odpowiedz Link Zgłoś