wasz_pan_resmen 30.10.13, 15:31 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Newsweek-Jest-dwoch-Macierewiczow-jeden-zapalczywy-drugi-szarmancki,wid,16130492,wiadomosc.html?ticaid=111938 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 15:36 Informacja dla poczatkujacych forumowiczow. To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum wraca z chamskim uporem pod nowym nickiem. Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki... Sam z soba rozmawia, przytakuje, poklepuje sie po pleckach i prezentuje podobne schizofreniczne zachowania. jak bardzo jest skrzywiony psychicznie widac chocby po poscie w ktorym prezentuje manie przesladowcza twierdzac irracjonalnie, ze polowa forum sie przeciw niemu sprzysiegla, a w ogole to jeden czlowiek: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37 no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ? Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu: Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52 - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11 wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44 Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57 co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35 - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16 widzę ze smakuje ci kleszy bolec ... Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21 a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-) Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32 bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ? Rozmawiajac z ta miernota mozna sie rowniez nabawic klopotow w realu. Przynajmniej psychol takie rzeczy obiecuje: Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:04 jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:27 za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45 jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem Posuwa sie nawet do podszywania sie pod funkcjonariusza policji: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 24.10.13, 23:14 ja nic ci nie zrobie a resmen to glina i to wysoka , dwa telefony i cie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 15:39 sb-cka rzetelnosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 15:47 Ruscy agenci kontraatakują! wpolityce.pl/wydarzenia/65875-palikociarnia-w-obronie-wsi-powoluje-specjalny-zespol-parlamentarny-przy-okazji-oskarza-macierewicza-o-wspolprace-z-obcym-wywiadem Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 16:02 Tytuł artykułu mówi wszystko na temat tej prawicowej gadzinówki. To barachło zaprzyjaźnione z szemranymi kręgami zidiociałej prawicowej opozycji zrobi wszystko żeby bronić tych, którzy jawnie działają na szkodę kraju. Cóż ... prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 16:00 wasz_pan_resmen napisał(a): > sb-cka rzetelnosc :-) napisz prosze, z ktora osobowoscia mam rozmawiac i ktora jest dominujaca? a moze zaczne do ciebie pisac per WY? oczywiscie nie zebym cie podejrzewal o komunistyczne ciagotki, choc z tymi resztkami knajpianymi to zablysnales jako proletariat i to taki mocno lumpen ;D hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 30.10.13, 16:03 debiliu - przestan sie juz ponizac bo sie rzygać chce od tego belkotu - czytaj co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 30.10.13, 16:29 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > debiliu - przestan sie juz ponizac bo sie rzygać chce od tego belkotu - czytaj > co piszesz ja sie ponizam???? hahahahahahaha no tak ja przeciez chodze z gumowa lala na obiadki, a w tym czasie moja osobososc sie rozpada na dwie i jestem rownoczesnie na forum i gdzies tam. jak wezmiesz leki i slowo kumac przestanie ci sie kojarzyc jedynie z zabimi godami, to przeczytaj to jeszcze raz ;D hahahahahaha i tradycyjnie twoja tworczosc zeby czasem ktomus przez mysl nie przeszlo ze jestes normalny lub kulturalny: Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 12:04 Twój Pan resmen pisał ci ze masz dupe zamiast twarzy - widzisz jak to sie potwierdziło ? śmieciu ? Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37 no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ? Autor: pan_resmen ˘ 28.10.13, 14:31 nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 30.10.13, 16:51 jest mi przykro ze jestes pierdo-lnienty :-) ale nie moge ci pomóc. idz na cmentarz ...nie przesiedz całego weekendu przy kompie ...Twój Pan Resmen jedze z Michaliną do Wawy , ja będę tez jeżdził odwiedzać bliskich - ten katolicki zwyczaj ma jakes sentymentalne nuty ... no chyba ze chcesz to czekaj - moze coś napiszemy ...śśmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 17:44 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > jest mi przykro ze jestes pierdo-lnienty :-) bardzo mnie zmartwila opinia czlowieka ewidentnie chorego psychicznie. czlowiekiem z pelnym i juz utrwalonym rozpadem osobowosci na resmena i misterbenq. czowieka ktorego choroba powoduje omamy np. o posiadaniu samochodu volvo s80 kombi ktory nigdy nie zostal wyprodukowany. zmartwionego zlym odcieniem plytek w basenie, ktorego nie masz. piszacego posty z warszawy, ktore w naglowku maja rzeszowski adres res.pl. czlowieka spacerujacego pod kasztanami i rownoczesnie naparzajacego sie na tym forum.... mogłbym tak jeszcze dlugo, tylko po co? przeciez chory psychicznie nigdy sobie nie zdaje sprawy z choroby i nigdy mi w to nie uwierzy. jestes tego ksiazkowym przykladem. piszez ze ja jestem pier...niety. moge zapytac dlaczego? na jakiej podstawie tak twierdzisz? jakies argumenty i konkretne przyklady lub cytaty? ja kazdy moj zarzut w stosunku do ciebie potrafie poprzec konkretami, a ty powtarzasz jak pensjonariusz jaroslawia moje okreslenia. ja ci udowadniam ze konfabulujesz, a ty w nastepnym poscie do mnie per konfabulancie. ja ci udowadniam ze nadajesz rownoczesnie z dwoch nickow, a ty w nastempnym poscie do mnie per wielonikowy... wulgarnie wyzywasz, pieprzysz bzdety o trzepaniu, kolorach fiutkow itp. nawet twierdzisz ze widzales kolor moich kalesonow !!!! tak sie zachowuje zdrowy czlowiek??? Twój Pan Resmen hahahahaha pan resmen hahahahaha pana to ty bidulku widzisz jak cie ktos na woz zapakuje i litosciwie do miasta przywiezie ;D hahahaha, ale powtarzaj to dalej. bardzo ladnie wyglada i wystawia swiadectwo od strzala. jedze z Michaliną do Wawy , ja będę tez jeżdził i ty do mnie piszesz ze to ja jestem pierd...ty ;D hahahahaha resmen do warszawy a ty gdzies tam - to schizofrenia w klasycznej postaci. idz do lekarza on cie nauczy liczyc do jednego i powie ilu was jest, ale jemu tez pewnie nie uwierzysz ;D hahahahahaha > no chyba ze chcesz to czekaj - moze coś napiszemy ...śśmieciu ile razy resmen na tym forum napisal tak konczyl wypowiedzi? ile razy, poza oczywiscie toba, napisal tak ktos inny? odp. 1 - 128 odp. 2 - 0 i co schizofreniku z pelnym rozpadem osobowosci, nadal bedziesz twierdzil ze ty to nie resmen i odwrotnie? to samo ip, te same ulubione sformułowania, charakterystyczne epitety, identyczny poziom schamienia, nawet interpunkcje stosujesz identycznie. nawet osoba o niezbyt lotnym umysle pt kropek pisze ci "resmen a kuku", a ty uwazasz ze jestes tak wspanialym klamca i tak wielkim manipulatorem ludzkimi umyslami, ze wmowisz calemu forum ze jest was dwoch??? hahahahaha to nie jest optymizm. to bardzo delikatnie mowiac skrajna glupota, a szczerze powazna choroba umyslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 18:14 powiedz mi kto jest pie...ięty - ten który zna twoją reakcję i robi sobie z ciebie jaja czy ten który od kilku miesięcy na jakiekolwiek hasło wpisuje takie teksty jak cytuję nizej ? Człowieku ...weź sie jebnij w czajnik bo słowo daję jest mi cie zal - co ty tu chcesz udowodnić ? Piszesz to 20 razy dziennie jak pojebany - to samo i samo i samo - dalej nie widzisz ze ja Twój Pan resmen i mistebenq robimy cie w kuku ? przeciez wiadomo ze Misia ma inaczej na imię a ja nie mam volvo tylko merca - nie podam ci wszystkich danych bo mi przyjdziesz do domu a ja ku... nie cierpię jak mi jakiś brudas uprawia kąpiel w basenie , zresztą teraz jest zimno a ty byś chciał od razu aby wodę podgrzewać - wole dać na schronisko dla psów tą kasę co pójdzie na podgrzewanie wody bo i tak po tobie będę musiał ją spuscić basen odkazić itd ...nie chcę cie u siebie co cie tam jeszcze boli? ...aaaa ty mi " udawadniasz " :-) heheheh takie dowody to ma maciarewicz - myslisz ze jak swoje "yntelektualne" szczyny powtórzysz 300 razy stają sie prawdą ? ok - na swoje potrzeby mozesz tak mysleć - to ci wolno bo głupi ma swoje zasady... Misterbenq mnie namawia abyśmy razem z Miską pojechali do ciebie w którys wieczór nie po to aby ci spuscić wpierdo.l choćby za nazywanie mojej kobiety qrewką , bo to ci sie nalezy jak trumna po smierci ale aby zobaczyć twoje osrane spojrzenie jak sie boisz śmieciu ...i to na 99% się stanie - bardzo jestem ciekawy jak popuszczasz w gacie ze strachu ze Stiepan który przyjedzie z nami połamie ci łokcie i spie...sz w porzeczki albo bób :-) doczekasz sie tego - a potem przeprosisz nas ...Michalinę , misterbenqa i mnie i userów za zaśmiecanie forum ...śmieciu -wtedy ja rzeproszę cie za uzywanie brzydkich wyrazów wobec ciebie - wtedy zapanuje spokój a my będziemy sobie przesyłas pozdrowienia na swięta ... musimy tylko poczekać jeszcze dwa miechy bo niestety Stiepan musi odsiedziec karę do końca .... Teraz przeczytaj nizej co piszesz smieciu - potem jebnij sie w czajnik i pomysl czy ty jestes mądry ... pokaz to mamusi - przyjebie ci scierką ześ durny a ona cie kształciła następujące niki są dla mnie niewidoczne : głupkowaty rz-e czyli lechowski51/ łowca /tomi_zet / bravocharlie + pozostałe klony oraz wielonik tkzw kropek - powód : ich zupełnie inna wizja świata . Warunek jakiegokolwiek kontaktu : skończona podstawówka i zaswiadczenie od psychiatry ze nie jest groźny. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 19:45 wasz_pan_resmen napisał(a): > - dalej nie widzisz ze ja Twój Pan resmen i mistebenq robimy cie w > kuku ? wiesz, ze nie widze. moze to kwestia zazywanych lekow. ja nie biore zadnych, a psychotropow uuuuu nieeeee !!!! ;D hahahaha ja widze, z reszta nie tylko ja, ale praktycznie cale forum skrzywionego biednego czlowieczka, ktoremu rozpadla sie osobowosc i zeby calkiem nie odleciec w niebyt konfabuluje swoje podle zycie. wymyslajac cala mase bredni, ktorych czesc mozna przeczytac nizej. czasem pozuje na silnego mezczyzne - straszy - warczy na przemian z bezsilnym skomleniem. > przeciez wiadomo ze Misia ma inaczej na imię jak placisz to kazda ma na imie jak sobie tylko zyczysz. nic nowego nie odkryles. > a ja nie mam volvo tylko merca - nie podam ci > wszystkich danych bo mi a po co mi one? juz ci kiedys pisalem ze jak chcialbym zobaczyc chorego jak ty to odwiedzilbym dowolna przychodnie, gdzie przyjmuja psychiatrzy. myslisz ze czyms sie roznisz od tych biedych ludzi poza tym, ze tamci nie sa tak strasznie schamialymi bufonami? > co cie tam jeszcze boli? ...aaaa ty mi " udawadniasz " :-) heheheh kolejny blad. nie tobie udowadniam, tylko udowodnilem wiele razy forumowiczom. to bardzo powazna roznica. juz nawet kropek jaja sobie robi piszac "resmen a kuku" ;D ty mozesz nie przyjmowac dowodow i sobie myslec co tylko chcesz, a im bardziej jestes zdesperowany w obronie swoich urojen, tym lepiej, bo zabawa lepsza i tym wiecej osob sie do niej przylacza. > Misterbenq mnie namawia abyśmy razem z Miską pojechali do ciebie w > którys wieczór hahahahahahaah rozpad osobowosci w pelni = schizofrenia. juz na 3 sie rozpadles? wez leki! zmien lekarza! jedz do kilniki ! moze komus sie uda cie scalic ;D hahahahahaha > nie po to aby ci spuscić wpierdo.l choćby za nazywanie mojej kobiety > qrewką , przeciez to juz ustalilismy - ty nie masz kobiety, bo nie mozesz jej miec. ty mozesz jedynie placic qrewkom lub udawac ze dmuchasz gumowe lale. > ale aby zobaczyć twoje osrane spojrzenie jak sie boisz śmieciu ...i to na > 99% się stanie - bardzo jestem ciekawy jak popuszczasz w gacie ze > strachu ze Stiepan który przyjedzie z nami połamie ci łokcie i spie...sz w > porzeczki albo bób :-) doczekasz sie tego - a potem przepros > isz nas ...Michalinę , misterbenqa i mnie i userów czlowieku! ty bez lekow uwazasz ze jest was dwoch, a czsem troje. domyslam sie ze bez pomocy masz problem z trafieniem do domu i takie teksty puszczasz ??? ;D hahahahaha ciekawe czy za rok bedziesz sie umial sam podetrzec? jak myslisz dlaczego powstrzymuje tyle czasu wujka zeby cie nie zamknal za takie grozby? bo los cie juz wystarczajaco powaznie skrzywdzil i nie chce puki co ci dokladac. poza tym kto jak nie ty umili mi nudne jak cholera dyzury? nikt sie tak ladnie pulta jak ty. raz zawstydzona pensjonarka, raz rozwscieczony posel biedron [to taki homus od palikota]. a te podchody, kilka kont, to kasuje, zakladam nowe, teraz kasuje tamto, potem placze ze admin mi zbanowal nicka, tego widze tamtego nie widze, a kropek ma przyniesc zaswiadczenie ... ;D hahahaha faktycznie jestes tak meski jak partner biedronia lub posel grodzka. > za zaśmiecanie forum ...śmieciu hahahahahaha widzisz ze z obydwu kont piszesz tak samo i nadal twierdzisz ze jest was dwoch? ze resmen i misterbenq to dwie rozne osoby? ok - choroba nie wybiera ;D hahahahahah > musimy tylko poczekać jeszcze dwa miechy bo niestety Stiepan musi > odsiedziec karę do końca .... to ten trzeci braciszek o ktorym pisala twoja druga osobowosc. ok zaczynasz miec widze ciezkie urojenia, zeby nie powiedziec koszmary. wez leki i to szybko !!!! > Teraz przeczytaj nizej co piszesz smieciu - potem jebnij sie w czajnik i > pomysl czy ty jestes mądry ... pokaz to mamusi - przyjebie ci scierką ześ > durny a ona cie kształciła rozumiem ze to piszesz do siebie lub ktorejs ze swoich osobowosci. pasuje i owszem jak ulal np. do tego stwierdzenia: > następujące niki są dla mnie niewidoczne : głupkowaty rz-e czyli > lechowski51/ łowca /tomi fakt jest niezaprzeczalny, ze odpisywac na posty ktorych sie nie widzi to wielka sztuka lub skutek bardzo powaznej choroby umyslowej. podobnie jak byc jednoczesnie resmenem, benq i misia - wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 20:10 hehehe - ales ty głupi jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: resmena schizofrenia postepujaca IP: *.res.pl 30.10.13, 20:10 no własnie :-) hah a Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 20:21 wasz_pan_resmen napisał(a): > hehehe - ales ty głupi jest :-) byc moze jestem glupi, ale jak w takim razie nazwac faceta, ktory pisze tak: ============================================ Autor: wasz_pan_resmen ☺ 30.10.13, 20:10 hehehe - ales ty głupi jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: resmena schizofrenia postepujaca IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 20:21 Stiepan to ksywka Sebusia? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 20:27 Gość portalu: Hycel napisał(a): > Stiepan to ksywka Sebusia? tak od momentu kiedy dostal 3 miechy poprawczaka za polamianie kredek corce dyrektorki szkoly do ktorej chodzi ;D hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: resmena schizofrenia postepujaca IP: *.res.pl 30.10.13, 20:33 Stiepan? posrasz sie na sam jego widok - jak sie odezwie uciekniesz przez wywiecznik - przypominał naszym kontrachentom o terminie zapłaty za faktury ... niestety kiedys pomylił mieszkania a on nie uznawał kłamstwa - jak gość mówił ze nie wie o co chodzi Stiepan się zdenerwował ... nie chcesz słyszeć co było dalej :-( - nie widzieliśmy sie półtora roku ale z tego co mi napisał jest bardzo chętny do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 20:51 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > Stiepan? posrasz sie na sam jego widok widzisz jak bardzo sie roznimy - ja nie sram na widok facetow. nie moja orientacja seksualna. > - jak sie odezwie uciekniesz przez wywiecznik - nie wiem co to jest "wywiecznik" ale skoro takie sztuki robi. to moze zapisz go do mam talent? > przypominał naszym kontrachentom o terminie zapłaty za faktury ... nie > stety kiedys pomylił mieszkania a on nie uznawał kłamstwa - jak gość > mówił ze nie wie o co chodzi Stiepan się zdenerwował ...nie chcesz słyszeć > co było dalej :-( dalej przysnil ci sie waz w galarecie, a jak sie obudziles to weza miales w rece a galarete na brzuchu ??? tak na ciebie dzialaja 12-letni brutale ;D hahahahahahahaha moze zacznij sie wyzywac literacko? na poczatek jakies romansidla dla homusiow. to spora nisza na rynku. a potem sie zobaczy. moze poradnik ja sie urodzic normalnym facetem, a odejsc jako poslanka hipopotamica od palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: resmena schizofrenia postepujaca IP: *.res.pl 30.10.13, 22:04 " dalej przysnil ci sie waz w galarecie, a jak sie obudziles to weza miales w rece a galarete na brzuchu ??? tak na ciebie dzialaja 12-letni brutale ;D hahahahahahahaha " hahahahah - to było doskonałe - pierwszy raz mnie rozbawiłes :-) hehehehe poważnie - przyznaję ci 1 punkt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: resmena schizofrenia postepujaca 30.10.13, 22:11 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > " dalej przysnil ci sie waz w galarecie, a jak sie obudziles to weza miales > w rece a galarete na brzuchu ??? tak na ciebie dzialaja 12-letni brutale ;D > hahahahahahahaha " > > hahahahah - to było doskonałe - pierwszy raz mnie rozbawiłes :-) widzisz ze warto brac leki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 30.10.13, 17:00 " Twój Pan resmen pisał ci ze masz dupe zamiast twarzy - widzisz jak to sie potwierdziło ? śmieciu ? " masz jakies wątpliwosci ze to prawda ??? ja zadnych - to dobry tekst i jakze pasuje do twojej osoby...pa Duduś - trzep sie mysląc o kim innym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Hi ,hi IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 17:05 Wg mnie resmen jesteś człowiekiem zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e zasady resmeno - hyclowe ;D 30.10.13, 17:49 Gość portalu: Hycel napisał(a): > Wg mnie resmen jesteś człowiekiem zasad. tez tak mysle, tylko czyle i jakie to sa zasady ;D hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Jakaś psinka mnie ostatnio pouczała, co to IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 18:04 sarkazm. Wabiła się rz-e OIdepe. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Jakaś psinka mnie ostatnio pouczała, co to 30.10.13, 18:12 Gość portalu: Hycel napisał(a): > Jakaś psinka mnie ostatnio pouczała, co to sarkazm. i tego sie caly czas trzymamy z usmiechem oraz dystansem ;D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel rz-e nie wiem wszystkiego o resmenie, załóż : IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 20:25 FAQ Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: rz-e nie wiem wszystkiego o resmenie, załóż 30.10.13, 20:38 Gość portalu: Hycel napisał(a): > FAQ trzymajmy sie ulubionych srodkow stylistycznych wypowiedzi faq niepotrzebe - skoro gosc ma takie jazdy ze nawet nie wie kim w danym momencie jest, to pelna improwizacja dozwolona ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: rz-e nie wiem wszystkiego o resmenie, załóż IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 20:49 Nalegam. W imieniu forumowych newbies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JakWojtyła Re: Maciorewicz o ruskich agentach IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.10.13, 22:12 A. Macierewicz: "Kiedyś bardzo chciałem zostać aktorem." :-)) No tak, jak Wojtyła, Reagan... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś