emsiziomal 15.07.08, 14:16 Ostatnimi czasy widzę, iż radny wypowiada się na wszystkie możliwe tematy. Mam dziwne wrażenie, że został namaszczony przez najmiłościwszego i najlepszego prezydenta na swojego następcę...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Radny Radziński..... 15.07.08, 14:22 "...został namaszczony przez..." ... "Putina gorzowskiego"... Odpowiedz Link Zgłoś
laczki_sportowe Re: Radny Radziński..... 15.07.08, 22:10 Nazywaj go jak chcesz gość jest dobrym gospodarzem.Gorzowiacy sie nie mylą. Wybrali go dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Radny Radziński..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:53 Gorzowiacy może go kochaja...ale takowi nie istnieja (no chybą że elektorat specjalnej troski to jest ...... Gorzowianie go nie wybierali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus tylko 252 się nie myli? ... IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.08, 23:50 ...a reszta to co? głąby? laczki_sportowe napisał: > Nazywaj go jak chcesz gość jest dobrym gospodarzem.Gorzowiacy sie nie mylą. Wybrali go dwa razy. < jakie dwa razy? ja wiem tylko o jednym razie. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaMiasta.html?jdn=086101 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: przepraszam ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.08, 10:35 ... myśłałem że chodzi o radzińskiego. laczki sportowe wprowadził mnie w błąd pisząc że jest "dobrym gospodarzem. do jędrzejczaka te określenie nie pasuje, a do radzińskiego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
romio-pl Re: Radny Radziński..... 16.07.08, 11:49 bo umie się wkupić w łaski niemałej rzeszy gorzowskich kibiców "dał pieniądze na stadion przy śląskiej" teraz znowu go wybiorą bo "wybuduje" stadion dla pierwszoligowego GKP. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
romio-pl Re: Radny Radziński..... 16.07.08, 11:54 romio-pl napisał: zapomniałem dodać że z pieniędzy wszystkich mieszkańców i tych co są kibicami sportowymi i tych któży nie mają co do garnka włożyć i tych co żyją w rozsypujących się ruderach bo miasto nie ma pieniędzy na remonty lokali komunalnych. aha jeszcze za to płacą ci co każdego dnia drżą o swoje życi przechodząc przez ulice gdzie brak właściwego oznakowania i sygnalizacji bo ulice poza centrum nie są w kręgu zainteresowania pana T. J. pozdrawiam i trafnych wyborów życzę już za dwa lata chyba > bo umie się wkupić w łaski niemałej rzeszy gorzowskich kibiców "dał > pieniądze na stadion przy śląskiej" teraz znowu go wybiorą > bo "wybuduje" stadion dla pierwszoligowego GKP. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Radny Radziński..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:35 Żle ci się wydaje. wspomniany Radny jest z Preziem w konflikcie raczej sie nie dogadają - odsyłam do wywiadu www.gorzow24.pl. Trudno się dogadać z Putinem jak i z każdym kto nie słucha a prezio nie słucha :-) nie było by źle jak by akurat Radzimskiego namaścił to jednak niemożliwe. Następca szykuje się porównywalny do zastępców - wybitnie nie adekwatnych , może chociaż przegra i pójdzie na szczaw administacja Jędrzejczaka, chociaż on sam w sobie gospodarz może i dobry ... ha ale reszta............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Radny Radziński..... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.08, 13:26 xyz napisała: > wspomniany Radny jest z Preziem w konflikcie przecież to może być udawane. to może być tylko strategia kampanii wyborczej. natomiast nie trzeba być psychologiem, żeby zobaczyć jak nerwowy się robi jędrzejczak, gdy mówi o radnych pis. tylko w przypadku radnych pis nie ma żadnych wątpliwości, że jędrzejczak jest w nieudawanym konflikcie. :) ps. niezależnie od opcji politycznej radzińskiego uważam, że bardzo dobrze się stało, że został on wybrany do rady. jest chyba najbardziej aktywnym radnym i chyba większość jego propozycji można ocenić pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Radny Radziński..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:38 Gość portalu: nicelus napisał(a): >jest chyba najbardziej aktywnym radnym... czy jest aktywny to nie wiem, ale wygląda super niezłe ciacho...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus tyko radziński..... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.08, 14:24 ... ma szansę OCALIć jędrzejczakowi gorzów przed PIS. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: tyko radziński..... 16.07.08, 20:06 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ... ma szansę OCALIć jędrzejczakowi gorzów przed PIS. > ;) Nie chce Wam się zbytnio wtrącać w dyskusję, bo jestem może słabiej zorientowany w tematyce, chciałbym tylko zauważyć, że jak były wybory na Przewodniczącego Rady Miasta to cały PIS głosował na Artura. Mimo to Artur wtedy przegrał. Pan Jen ma siłę przekonywania. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: tyko radziński..... 16.07.08, 20:11 marek_p napisał: > cały PIS głosował na Artura. Nie znaczy to, że kiedykolwiek jeszcze to się może powtórzyć, bo Artur jest zupełnie z innej partii. Nazywa się ona Gorzów. Ale hymn pochwalny walnąłem ;) Mam nadzieję, że polityka go nie zmieni, bo ona czasem to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś