rychu_z_przemysla 10.08.04, 13:27 :))) Zacząłem taki nowy wątek w sezonie ogórkowym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 00:17 tfoje miasto tym bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:50 Weź już odpierdol się od Rzeszowa przemyski śmieciu... Jesteś naprawdę żałosny, jesteś dnem... Zazdrość cię zżera i ambicje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Sam Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.04, 07:19 Nie jest i wcale być nie musi, bo po co! Super to są ogóreczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Rzeszów jest super !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:20 Oj Rysiu, Rysiu - a już tak dobrze było - prawie ześmy lige miast zawiązywali - a tu bęc - Ty ten kamyczek do naszego ogródeczka..... :))))) Pozdrowionka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Rzeszów jest super !!! 12.08.04, 13:08 To taki dyzurny, staly temat. :)))) Dobry zwlaszcza w sezonie ogorkowym, choc niektorzy zupelnie nie rozumieja o co w tym chodzi, jak na przyklad niejaki Michal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowskie pedały Re: Rzeszów jest super !!! IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 12.08.04, 20:17 Kochamy cie Rychu! A Michał to szyszki w dupę wpychał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:25 Oj tak Rychu - i już tak pewno pozostanie, że rzeszowiaki są sieroiożne jak cała ruska armia.:)) A to nie prawda- po niektórych żartach śmiejemy się bezzwłocznie - po tygodniu :))) Młodzież ci u nas jest różna - i okrągła i podłużna - a michał to przykład wyjątkowej kańcowatośći i tępoty na brzegach :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
hochesh Re: Peremyśl jest "we best" :)))) 26.12.04, 23:39 rzeszow jest spoko tylko jak z gnojem przejada glowna szosa to wtedy ciezko jest ale ogolnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago Re: Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.client.comcast.net 26.12.04, 23:46 Ja wiem ze tobie latwiej jest pisac po ukrainsku,dlatego probojac po angielsku zrobiles bledy TAJOJKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.05, 00:37 > Ja wiem ze tobie latwiej jest pisac po ukrainsku,dlatego probojac po angielsku > zrobiles bledy TAJOJKU! A Ty po jakiemu piszesz???? PRÓBUJĄC !!! lub PROBUJAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE MICHAŁ CI RÓW PRZEPYCHAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:04 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Dobra Rada Przemyśl jest piękny! Jestem z Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:14 i uważam, że Przemyśl i okolice są dużo ładniejsze od Rzeszow. A lody w byłym DOMINIE.. no rewelacja.. :) Pozdrawiam Przemyśl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laka Rzeszów likwiduje Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:51 Rychu dostałem cynk z centrali.stop rzeszów rozpoczął starania o odebranie Przemyślowi praw mieskich stop sprawa podobno jest już daleko posunięta. stop zwołuj posplite ruszenie i organizuj ruch oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Rzeszów likwiduje Przemyśl IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.05, 00:44 Tajna komorka wysyla telegram do strefy 37-700: zwinac tory europejskie w Zurawicy.stop.rozkopac skrzyzowanie w Zurawicy miedzy ul przemyska a rzeszowska.stop.rozniesc budki w Medyce.stop. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert PRZEMYŚL MA LEPSZY DWORZEC PKP OD RZESZOWA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 13:51 Niedawno wyremontowano perony przemyskiego dworca PKP, pojawiły się nawet napisy ,,PRZEMYŚL GŁÓWNY'' a to wszystko dlatego żeby przyjezdni przejeżdżając pociągiem przez Rzeszów i widząc wygląd stacji oraz jadąc dalej do Przemyśla i widząc wygląd przemyskiej stacji na dzień dobry zadawali sobie pytanie : dlaczego stolica naszego regionu nie mieści się w Przemyślu tylko w Rzeszowie. Napisałem to żeby pociesyć trochę rycha (uwaga napisałem to bez cienia ironii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Doprawdy? niedlugo.... IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.05, 00:38 No popatrz Ty sie - w Tv Rzeszow powiedzieli, ze jest brudny i obskurny - a wg mnie i tak jest ladniejszy od np przeworskiego i na pewno czysciejszy np. od krakowskiego... Ale propaganda to propaganda - nic nie bylo o dworcu rzeszowskim, ale obsmarowac Przemysl to zawsze chca ;) tvp.pl/400,20050112156839.strona Juz niedlugo i tak ktos stwierdzi, ze "Rzeszow" to za malo jak na nazwe metropolii i bedzie "Rzeszow Centralny" :) Ale na te stacje pieniadze sie znajda - bo jakze metropolia moze sobie na to pozwolic, by ich nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś