Dodaj do ulubionych

Rzeszów nie jest super !!!

10.08.04, 13:27
:)))
Zacząłem taki nowy wątek w sezonie ogórkowym...
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 00:17
      tfoje miasto tym bardziej
    • Gość: Michał Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:50
      Weź już odpierdol się od Rzeszowa przemyski śmieciu... Jesteś naprawdę żałosny,
      jesteś dnem... Zazdrość cię zżera i ambicje...
    • Gość: Super Sam Re: Rzeszów nie jest super !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 11.08.04, 07:19
      Nie jest i wcale być nie musi, bo po co!
      Super to są ogóreczki!
      • Gość: jojo Rzeszów jest super !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:20
        Oj Rysiu, Rysiu - a już tak dobrze było - prawie ześmy lige miast zawiązywali -
        a tu bęc - Ty ten kamyczek do naszego ogródeczka..... :)))))
        Pozdrowionka !!!!
        • rychu_z_przemysla Re: Rzeszów jest super !!! 12.08.04, 13:08
          To taki dyzurny, staly temat. :))))
          Dobry zwlaszcza w sezonie ogorkowym, choc niektorzy zupelnie nie rozumieja
          o co w tym chodzi, jak na przyklad niejaki Michal...
          • Gość: Rzeszowskie pedały Re: Rzeszów jest super !!! IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 12.08.04, 20:17
            Kochamy cie Rychu! A Michał to szyszki w dupę wpychał!
            • Gość: jojo Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:25
              Oj tak Rychu - i już tak pewno pozostanie, że rzeszowiaki są sieroiożne jak
              cała ruska armia.:)) A to nie prawda- po niektórych żartach śmiejemy się
              bezzwłocznie - po tygodniu :)))
              Młodzież ci u nas jest różna - i okrągła i podłużna - a michał to przykład
              wyjątkowej kańcowatośći i tępoty na brzegach :)))
              Pozdrowionka
              • hochesh Re: Peremyśl jest "we best" :)))) 26.12.04, 23:39
                rzeszow jest spoko tylko jak z gnojem przejada glowna szosa to wtedy ciezko
                jest ale ogolnie ok.
                • Gość: Resoviak z Chicago Re: Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.client.comcast.net 26.12.04, 23:46
                  Ja wiem ze tobie latwiej jest pisac po ukrainsku,dlatego probojac po angielsku
                  zrobiles bledy TAJOJKU!
                  • Gość: CzytX Re: Peremyśl jest "we best" :)))) IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.05, 00:37
                    > Ja wiem ze tobie latwiej jest pisac po ukrainsku,dlatego probojac po
                    angielsku
                    > zrobiles bledy TAJOJKU!

A Ty po jakiemu piszesz???? PRÓBUJĄC !!! lub PROBUJAC
            • Gość: HEHE MICHAŁ CI RÓW PRZEPYCHAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:04
              ..
              • Gość: Wuj Dobra Rada Przemyśl jest piękny! Jestem z Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:14
                i uważam, że Przemyśl i okolice są dużo ładniejsze od Rzeszow.
                A lody w byłym DOMINIE.. no rewelacja.. :) Pozdrawiam Przemyśl!
    • Gość: Laka Rzeszów likwiduje Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:51
      Rychu dostałem cynk z centrali.stop rzeszów rozpoczął starania o odebranie
      Przemyślowi praw mieskich stop sprawa podobno jest już daleko posunięta. stop
      zwołuj posplite ruszenie i organizuj ruch oporu.
      • Gość: CzytX Re: Rzeszów likwiduje Przemyśl IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.05, 00:44
        Tajna komorka wysyla telegram do strefy 37-700:

zwinac tory europejskie w Zurawicy.stop.rozkopac skrzyzowanie w Zurawicy miedzy
        ul przemyska a rzeszowska.stop.rozniesc budki w Medyce.stop. ;)
        • Gość: Robert PRZEMYŚL MA LEPSZY DWORZEC PKP OD RZESZOWA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 13:51
          Niedawno wyremontowano perony przemyskiego dworca PKP, pojawiły się nawet
          napisy ,,PRZEMYŚL GŁÓWNY'' a to wszystko dlatego żeby przyjezdni przejeżdżając
          pociągiem przez Rzeszów i widząc wygląd stacji oraz jadąc dalej do Przemyśla i
          widząc wygląd przemyskiej stacji na dzień dobry zadawali sobie pytanie :
          dlaczego stolica naszego regionu nie mieści się w Przemyślu tylko w Rzeszowie.
          Napisałem to żeby pociesyć trochę rycha (uwaga napisałem to bez cienia ironii).
          • Gość: CzytX Doprawdy? niedlugo.... IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.05, 00:38
            No popatrz Ty sie - w Tv Rzeszow powiedzieli, ze jest brudny i obskurny - a wg
            mnie i tak jest ladniejszy od np przeworskiego i na pewno czysciejszy np. od
            krakowskiego...
            Ale propaganda to propaganda - nic nie bylo o dworcu rzeszowskim, ale
            obsmarowac Przemysl to zawsze chca ;)

tvp.pl/400,20050112156839.strona
            Juz niedlugo i tak ktos stwierdzi, ze "Rzeszow" to za malo jak na nazwe
            metropolii i bedzie "Rzeszow Centralny" :) Ale na te stacje pieniadze sie
            znajda - bo jakze metropolia moze sobie na to pozwolic, by ich nie bylo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka