Dodaj do ulubionych

RADNI DO ODSTRZAŁU

IP: *.rsk.pl 27.03.02, 21:02
Grazyna Tomczyk , Konrad Fijolek. Proponuje wszystkich tych ,ktorzy glosowali
na nie w sprawie Carrefoura.Zna ktos te nazwiska? Fijolek mlody gosc a glosuje
za powstaniem bloni papieskich choc pewnie nawet nie wie jak papiez ma na imie .
Kto nastepny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.pp.rzeszow.pl 27.03.02, 21:14
      Ciekawi mnie jak glosował RADNY PAJĘCKI (celowe pogrubienie - może doda owemu
      radnemu męskości, z ktorej niestety nie słynie). Jeśli przeciw, to znalazł
      kolejną płaszczyznę porozumienia z radnym Fijołkiem. Obydwaj są młodymi radnymi
      z Nowego Miasta i obydwaj są przeciw. I obydwaj dostaną po dupie w następnych
      wyborach...
      • Gość: ja Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.pp.rzeszow.pl 28.03.02, 00:14
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Ciekawi mnie jak glosował RADNY PAJĘCKI (celowe pogrubienie - może doda owemu
        > radnemu męskości, z ktorej niestety nie słynie). Jeśli przeciw, to znalazł
        > kolejną płaszczyznę porozumienia z radnym Fijołkiem. Obydwaj są młodymi radnymi
        >
        > z Nowego Miasta i obydwaj są przeciw. I obydwaj dostaną po dupie w następnych
        > wyborach...

z tego co wiem to radnego PAJĘCKIEGO nie było na sesji. Chodziły słuchy, ze za
        swoja nieobecność miał dostać mały suwenir.
        • Gość: ja Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.pp.rzeszow.pl 28.03.02, 00:17
          a poza tym to radny pajęcki powinien zamiast pchać się do polityki pochodzić
          jeszcze do szkoły
          • Gość: trigger Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 07:41
            A teraz ciekawi mnie kiedy na "papieskich błoniach" powstanie park, o którym
            tak marzą radni głosujący przeciwko Carrefourowi. Rozumiem, że już zaklepali
            pieniądze na jego utworzenie. Ja osobiście stawiam na 20-30 lat. Dziękujemy wam
            radni za te rozległe łąki i mokradła pozostawione w najatracyjniejszym punkcie
            miasta. Dodatkowe podziękowania otrzymacie w dniu wyborów samorządowych.
    • Gość: Konrad Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 08:32
      Kolego Zibi!!!
      Mam prośbę: nie rób z siebie gówniarza - zachowuj się poważnie!
      Konrad Fijołek
      • Gość: Reformat Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.dami-rz.pl 28.03.02, 09:49
        Kolego Zibi, a ja cię popieram. Dlaczego My Mieszkańcy Rzeszowa mamy się
        przyglądać jak grupa ludzi marnuje taka szanse?
        Według mnie z tym parkiem to będzie tak. Pójdzie na to masa pieniędzy
        regionalna prasa będzie się rozpisywać o nowej jakże potrzebnej „inwestycji”
        dojdzie do głośnego otwarcia. A za kilka miesięcy park zacznie niszczeć z braku
        funduszy. Ale wtedy obecni radni już nie będą się tym przejmować. W końcu
        niewielu z nich zostanie na stanowiskach po jesiennych wyborach.

Więc do zobaczenia w parku papieskim!
      • Gość: Zibi Re: RADNI DO ODSTRZAŁU IP: *.rsk.pl 28.03.02, 10:10
        Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Kolego Zibi!!!
        > Mam prośbę: nie rób z siebie gówniarza - zachowuj się poważnie!
        > Konrad Fijołek

Panie Fijołek nie nazywaj mnie pan kolegą , bo to dla mnie żaden zaszczyt .
        Odstrzał to oczywiście przenośnia , przestroga dla tych wszystkich , którzy
        niedługo znów będą chcieli na pana zagłosować .
        • Gość: dude Zibi, twoj post smierdzi.:-( IP: *.rsk.pl 28.03.02, 10:18
          Jest poniezej krytyki.nie znizajmy sie do takiego poziomu.

Pozdrwaiam
          • Gość: Zibi Re: Zibi, twoj post smierdzi.:-( IP: *.rsk.pl 28.03.02, 10:34
            Gość portalu: dude napisał(a):

> Jest poniezej krytyki.nie znizajmy sie do takiego poziomu.
            >
            > Pozdrwaiam

Moj post moze i smierdzi , ale przynajmniej jest szczery .
            Decyzje radnych wg. mnie smierdza 100 razy bardziej .
          • Gość: Guciek Re: Zibi, twoj post smierdzi.:-( IP: *.gze.pl 28.03.02, 20:21
            Odstrzał czy nie w jesiennych wyborach decyzje zostana zweryfikowane. I mam
            nadzieje, ze nastepni chetni do fotela radnego zanim o czym cokolwiek zdecyduja
            najpierw solidnie to przemysla. Bo jak nie to... i oni pojda do odstrzału.
            • Gość: Marek Re: Zibi, twoj post smierdzi.:-( IP: *.smlw.pl / 10.1.15.* 29.03.02, 18:23
              Szanowny Panie
              a może należałoby sie zastanowić kto podpuścił właścicieli hipermarketu by
              wykupywali działki wokół katedry, gdy jeszcze nie mieli zapewnienia o zamianie
              tych działek z miastem.
              Przecież wiadomo było, że działki wokół katedry nie nadają się na hipermarket
              ktoś musiał coś obiecać, ciekawe za ile to zrobił. Zapewne nie był to chyba
              żaden radny, gdyż byłoby to zapewnienie zbyt niepewne by przyszli właściele
              lokowali miliony złotych..........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka