Dodaj do ulubionych

Scania samochodem roku

18.11.09, 19:54
No i co z tego? Jako 'siedzący' w temacie motoryzacji nisko gabarytowej/osobowej dość głęboko nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego to auto wybrano. Jakie kryteria przyjęto? Oczywiście mogę to sprawdzić ale po co? Może jutro podacie że łodzią roku został x( w końcu też ma silnik)?
Dowód? W tytule nie ma nawet modelu Scanii. Sami nie wiecie o co chodzi więc po co to pisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: lowca Re: Scania samochodem roku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.09, 22:13
      mzyo: sa tez tacy, ktorzy intersuja sie ciezarowkami, jak np. ja. Raz w zyciu prowadzilem nieduza ciezarowke, wiecej z reszta jezdze rowerem niz samochodem, ale lubie przeczytac cos o "wadze ciezkiej" :-)

Droga redakcjo, wiecej informacji poprosze!
    • Gość: krzychu Re: Scania samochodem roku IP: *.as.kn.pl 19.11.09, 00:19
      ciekawy ten filmik. to musi być ciekawe doświadczenie, prowadzić auto siedząc tak daleko od asfaltu.
    • Gość: mam saaba Re: Scania samochodem roku IP: *.portnet.pl 19.11.09, 14:59
      lol logo jakos skads mi dobrze znajome ;)) szkoda ze juz nie sa razem. ale i tak wnetrze saabowate na maksa!
    • Gość: wiesiek tirowiec Re: Scania samochodem roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 15:08
      scania wysiada po 200 tysiącach. kompletnie wszystko sie sypie
    • Gość: marcin Re: Scania samochodem roku IP: *.adsl.alicedsl.de 19.11.09, 15:25
      scania to super koń jerzdze teraz magnumom i naprawde chce wsiasc znów na scanie. a gosc który pisze ze scania sie sypie po 200tys on raczej jezdzi furmanka. nie kompromituj sie tiraku polnych drug
    • Gość: bub1999 Re: Scania samochodem roku IP: *.chello.pl 19.11.09, 15:48
      fajna reklama
    • Gość: Easy Rider Re: Scania samochodem roku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.11.09, 17:33
      Ciezarowka to to moze jest, ale jedynie na europejskie warunki. Kolo prawdziwego ciagnika ta popierdulka nawet nie stala. Zabawka dla szoferakow, cos jak dostawcza furgonetka. Klaustrofobiczna puszka na sardynki, ze strefa zgniotu konczaca sie metr za fotelem kierowcy. Dziekuje za takie zabawki. Ja wysiadam.
    • flugzeugwerke Re: Scania samochodem roku 19.11.09, 19:56
      @mam saaba: deska przypomina trochę krokodyla;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka