lechowski51 20.12.13, 16:37 proponuję jak za komuny aby nie urazić uczuć Ateistycznych dewotek; www.youtube.com/watch?v=AssipIdZcSE www.wirtualnemedia.pl/artykul/polskie-radio-rdc-nie-bedzie-grac-koled# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glizdak Re: Proponuję, abyś poszedł się wymiśkować. IP: *.rzeszow.mm.pl 20.12.13, 17:35 Odnośnie Kalinki - polecam tę serię. www.youtube.com/watch?v=fOC4r36hqn4 Będzie teraz trochę wolnego czasu, proszę wygodnie usiąść w fotelach i delektować się znakomitym dokumentem - kto widział ten wie , kto nie oglądał musi to zobaczyć. Doskonała produkcja , oparta na faktach i tak ciekawa ,że aż ''przykuwa do fotela''. Jest to film o bohaterskich żołnierzach radzieckich dzięki którym mamy dziś wolną Europę ,Polskę i świat cały. W walce z hitlerowcami poległo 25 000 000 nieszczęśników ze wschodu Jeśli są tu forumowicze którzy interesują się II wojną światową to szczególnie polecam tę serię filmów dokument. Jest to dokument świetnie zrealizowany ,ciekawy , w miarę obiektywny. Stosunki polsko - sowieckie w tamtych strasznych czasach pomijam - to temat na oddzielną dyskusję. Jeśli ktoś z Was mam linki do tego typu produkcji (2w.św) to proszę przesłać , chętnie obejrzę. Zwłaszcza teraz podczas świąt gdy jest dużo wolnego czasu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Zamiast kolęd 20.12.13, 17:50 Lechoś czyta tylko nagłówki - nie ma płacone za czytanie całego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Zamiast kolęd 20.12.13, 18:34 prawdziwy_olo napisał(a): > Lechoś czyta tylko nagłówki - nie ma płacone za czytanie całego tekstu. Może nawet i czyta całe ale po obskoczeniu 30 forów, 20 prawomyślnych "portali" i 30 nieprawomyślnych , menda ma wszystko w głowie popier.dolone dokumentnie. Tyle że pamięta swojego nicka i że ma być przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klinicznyobciach Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.12.13, 22:39 Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, że zespół Aleksandrowa nie jest mi do życia potrzebny? Zawsze zresztą nie był! Oczywiście, wcale nie namawiam nikogo do nieśpiewania kolęd, nie namawiam nikogo też do ich śpiewania. Przyznam się jednak, że śpiewanie jakichś idiotycznych średniowiecznych pieśni to dla dla mnie kliniczny przykład obciachu. ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zamiast kolęd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.13, 08:52 lepiej posłuchać mondrej, nastrojowej miendzynaroduwki... brrrrrrrrrrrrrrrrr, żygać sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 10:11 No i mamy jasność1.Wywalmy te wszystkie "obciachowe: średniowieczne i poźniejsze Psalmy,Te Deum,Oratoria,zdejmijmy z muzeów i galerii te wszystkie zmartwychstania i zdjęcia z krzyża,wszystkie te "obciachowe".Giotta,Michały Anioły i Valezquaezy...i będziemy mieli "nowy,wspaniały świat" z Dodą i Wiśniewskim. To świąteczny prezent muzyczny dla takich Postępaków jak Ty; www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9WQA7a0X3Pk Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 10:24 Kolejny odcinek z cyklu "Lechoś i jego paranoje" pod tytułem "Lewaki zabraniają grania kolęd" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzecznik zus Re: Zamiast kolęd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.13, 10:40 ty naprawde prawdziwy..... idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zamiast kolęd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.13, 10:40 zapomniał ty o nergalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "miendzynaroduwka" Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 19:40 "Międzynarodówka" też mnie nie kręci Tak samo jak łzawe kolędy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 11:00 MIśka powiedziała własnie siedząc na golasa przed kompem ze ty jestes biedny opuszczony i samotny człowiek - jak chcesz mozesz do nas przyjść na wigilie Lechowski ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 16:47 ..i będziemy wpieprzać golonkę,popijać denaturatem i Postępowo spółkować z misią?! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 16:52 A może misia zrobi Ci taki Postępowy,wigilijny performance? wpolityce.pl/artykuly/70013-maja-narbuttodrazajaca-prowokacja-na-portalu-lisa-feministka-katarzyna-bratkowska-zapowiada-ze-usunie-ciaze-w-wigilie-zeby-bylo-weselej Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 16:58 Lechowski - spółkować to sobie mozesz chamie ze swoim psem nie z moją kobietą śmieciu - chciałem potraktować cie jak człowieka to pokazałes swoja prawdziwą twarz ....bydlaku Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 18:20 O qrcze blade! Lechowskiemu zachciało się misi he he.Chyba go sparło w kroczu niewąsko.A dyć to kumie nie wiecie,że cudzej baby nie wolno obgadywać głośno i publicznie!?.Po ryju można dostać nie tylko od niej,ale i partner może poprawić.To zakrawa na prymityw lub myślowe zboczenie.Można cichcem pogaworzyć co najwyżej o walorach.Nie przystoi w męskim towarzystwie drzeć na ten temat ryja .Jak nie bardzo uwielbiam res...,no to ta zagrywka to już dno szamba.Nic z ciebie już nie będzie!!!Można było z przekąsem,ironią czy humorem...ale takie buractwo!?Przynajmniej mam już jasność co do prymitywizmu wspomnianego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 18:36 Buractwem jest dupczyć partnerkę kumpla wśród wąsatych Januszy z Podkarpacia.W kręgu resmena i innych POstępaków to wyraz wyrwania się z ograniczeń ciemnogrodu... ....a Ty wycisz się przed Świetami www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ghFgceo0d60 Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 18:47 lechowski51 napisał: > Buractwem jest dupczyć partnerkę kumpla wśród wąsatych Januszy z Podkarpacia. Kogo masz na myśli!?Jakoś niejasno określone.Mnie wąsaty janusz, czy tam były wójt lub "synator",zawsze kojarzy mi się z talibem.Tym od pochodów w obronie,przeciw,a nawet za!!!To on jeszcze dupczy!?Stary jest,pobożny,no to jakże tak takie bezeceństwa.Dyspenze jaką dostał od michałka!?Dzieci przeca takim katolikom bocian przynosi jak powiada pismo.Twoja to zresztą opcja zresztą.Szkoda,że turbanu nie nosi.Pasowny by był że hej.O tym samym wąsatym myślimy!? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Kapuś znowu o dupczeniu? 21.12.13, 19:43 No i chamidło znowu wylazło z Lechowskiego jak d... z pokrzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Dupczyćpartnerkę" Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 19:47 "Buractwem jest dupczyć partnerkę kumpla wśród wąsatych Januszy z Podkarpacia.W kręgu resmena i innych POstępaków to wyraz wyrwania się z ograniczeń ciemnogrodu..." To teraz taki język jest przyjęty w kręgach szlachetnych kapłanów, w tym wikarego z Bochni? I to w wigilię Wigilii? Jestem zachwycony i gratuluję! No właśnie! "....a Ty wycisz się przed Świetami" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 18:49 Zawsze mogła dać tradycyjny katolicki performance tak jak jeden ksiądz na plebanii wyznający zasadę: wyru..., zapłodnić, olać, zostawić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominieprzeszkadza Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 20:01 "Polska feministka zapowiedziała, że zamierza usunąć ciążę. I zrobi to 24 grudnia, „w Wigilię, żeby było weselej ”. I, wyobraź sobie, wcale mi to nie przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizjakomunizma Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 19:41 No tak, to jest wizja komunizma! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast kolęd 21.12.13, 20:06 I wyobraż sobie,że wcale mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zamiastkolęd Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 21:47 "Ideologia gender" to wróg wymyślony. Przecież gdyby ktoś taki istniał, nie znalazłby poparcia żadnego środowiska w żadnym kraju - mówi minister i zachęca, by zamiast "gender" mówić po polsku "równouprawnienie". Równość kobiet i mężczyzn oraz dobro rodziny są po tej samej stronie." Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,15171308,Polski_Kosciol_oficjalnie_potepia_gender___Droga_do.html#ixzz2o90D2AxP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: lechowskiemu na nowy rok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.13, 02:26 lechowski, tak sobie niekiedy mysle ze jesli chcesz byc wiarygodny na forach na ktorych piszesz, jesli chcesz by twoje pisanie rzeczywiscie odnosilo jakis skutek to nie ataku innych tak jak atakuja ciebie. Tak mysle ze stac cie by wyrazac swoje poglady w taki sposob by nie urazac dewotek, ateistow czy komuchow, nawet jesli inni nazywaja cie szpiclem czy pisowskim aparatczykiem. Pokaz czytajacemu cie narodowi ze mimo odmiennych pogladow jestes facetem z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: lechowskiemu na nowy rok 22.12.13, 09:05 Nikita!.Stosuj sie do tego co Ty bredziłeś po wszystkich forach,że życie to "wieczna walka" a zwyciężają w niej cwansi i bezwględniejsi,czyli twoi rodacy Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: lechowskiemu na nowy rok 23.12.13, 14:45 ...a Tobie nikita i innym Ateistycznym Dewotkom nasz prezydent Bul-Komorowski z okazji "winter holidays" zyczy dużo lajków! www.youtube.com/watch?v=JWKNzohql4Q&feature=player_detailpage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: lechowskiemu na nowy rok IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.12.13, 17:47 lechowski - ty masz okreslona role do spelnienia, ja nie. Ty zyjesz w dzungli gdzie dobre zwyczaje, tolerancja i konstruktywne dyskusje to dopiero odlegla przyszlosc i wcale nie jest takie pewne czy te cechy przyjma sie w tym narodzie. Kiedys bazgrolilem cos na forach: zlosliwie , tendencyjnie i wylacznie dla glupiej zabawy zwlaszcza ze niezwykle latwo jest wami manipulowac. To nie bylo w porzadku. Przestalem. Nigdy nie mialem zapedow ideotworczych. Ty je masz stad moja uwaga ze nie tedy droga choc probujesz wyc tym samym glosem jak i twoi przeciwnicy. Mysle ze wielu cie czyta, wiekszosc nie odpowiada. Wielu zgadza sie choc w czesci z twoimi pogladami a ci ktorzy ci odpowiadaja nie maja pojecia o czym piszesz i stad ich chamskie popierdywanie. A co do Zydow. lechowski nie masz ani ty ani zaden z twoich wspolplemiencow zadnych szans i to w zadnej konkurencji z Zydami. To szczegolna nacja. Wybrana przez boga, ktory im blogoslawi. Zydzi to realni wladcy tego swiata i nic nie wskazuje na to by mialo byc inaczej. Spojrz co zrobili z twoja ojczyzna. Jestescie tylko plama na mapie. Nie macie nic, wszystko wam zabrali. A to ze ich nienawidzicie , ze antysemityzm to juz genetyczne uwarunkowanie . To nawet i dobrze bo to usprawiedliwia wszelki atak na was i to wszedzie na swiecie gdzie sie pokazecie. Polacy nigdy i w zadnej dziedzinie nie odniesli znaczacego sukcesu w swiecie. Jak myslisz, dlaczego ? Moze to podziekowanie wlasnie za wasz antysemityzm, brak tolerancji, nieuczciwosc. Pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: lechowskiemu na nowy rok IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 20:18 Nie mogę zrozumieć dlaczego tylu inteligentnych forumowiczów wdaje się w dyskusje z Lechowskim aka Wklejka 51. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozejmbożonaro Re: lechowskiemu na nowy rok IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.12.13, 20:22 Czyżbyś miał nadzieję na "rozejm bożonarodzeniowy" z Nikitą, czyli własnym alter ego? Chyba to nie będzie trudne? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIIprzykazanie Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.12.13, 21:16 "Kolęda – pierwotnie radosna pieśń noworoczna, która współcześnie przyjęła powszechnie formę pieśni bożonarodzeniowej (nawiązującej do świąt Bożego Narodzenia)." Chyba kłania się 7. przykazanie... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biznesczylizus Re: Zamiast kolęd IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.12.13, 23:06 "MPK dowiezie wiernych na pasterkę. Uruchomione zostaną dwie linie, które będą jeździć na trasie zbliżonej do "koła". Czy o takie kursy prosili mieszkańcy albo kapłani? - Nie, to nasz autorski pomysł." Cały tekst: rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15134137,Autobusem_do_kosciola_w_Wigilie__Rzeszowska_akcja.html#ixzz2oL1hdVW6 Odpowiedz Link Zgłoś