lechowski5i 15.01.14, 00:29 Tak nazywają się małpy z rzeszowskiego ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re_smen Re: Res-men oraz re-smen 15.01.14, 09:14 Witaj padalcu :-) w której klatce cie trzymają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Re: Res-men oraz re-smen IP: *.static.icpnet.pl 15.01.14, 11:39 Padalców nie trzyma się w klatkach. By to wiedzieć trzeba ukończyć min. podstawówkę geniuszku ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: Res-men oraz re-smen 15.01.14, 11:43 swietny jestes w te klocki - więc napisz nam ..gdzie mieszkasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Res-men oraz re-smen IP: *.static.sl-net.pl 15.01.14, 12:01 > Padalców nie trzyma się w klatkach. By to wiedzieć trzeba ukończyć min. > podstawówkę geniuszku ;-)))) Jak śmiesz obrażać szefa forumowej elity rzeszowskiego forum! Resmen na 100% skończył podstawówkę, kłamco! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: Res-men oraz re-smen 15.01.14, 12:16 och - po raz kolejny dopiekłes mi Azor - jak ja sobie z tym poradzę ...bez psychoanalityka się nie obędzie - twój wysublimowany dowcip mnie rozwala Azor ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Res-men oraz re-smen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 12:50 To be Res-men or not to be Re-smen: that is the question... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprawna odpowiedź Re: Res-men oraz re-smen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 12:54 Ewaporacja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpyktórychniema Re: Res-men oraz re-smen IP: *.opera-mini.net 15.01.14, 20:05 No tak, małpy z rzeszowskiego zoo, którego zresztą, niestety, nie ma... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś