e_w_a_21 19.01.14, 22:21 Nie wiem czy mi się chce dalej Was ewangelizować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 09:20 Palikot cie namaścił? maścia dla pedałów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Ewa zdechła IP: *.superkabel.de 20.01.14, 16:32 nie ma już Ewy. Zapalcie świeczkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ewa zdechła IP: *.dsp-c.co.rs 20.01.14, 16:54 No nie mówiłem, że ratlerek płci nieokreślonej. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Ewa zdechła 20.01.14, 16:45 15 minęła. Pracować na forum nie musi. Kasę dostaje za 8 godzin pisania postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 17:13 zebym ja ci ewangelizacji w trybie pilnym nie zrobil . bys juz do PL wrocic nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ale wiocha na tym forum 20.01.14, 17:19 Adam daj spokój, tacy ludzie tez sa potrzebni , do sprzatania do niemieckich staruszkach, ona jest jak dobroduszna istota, zmienia pampersy, opiekuje sie schorowanymi, starszymi niemkami; o to w koncu vel tuscowi chodzilo. Angela bedzie dumna z tuska i ewy21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 17:14 czy pracujesz w DE tylną czescia ciala czy na szmacie jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ale wiocha na tym forum 20.01.14, 17:17 haha, jasne ze obydwie opcje moga wchodzic w gre. No ale rzeczywiscie masz racje, co moze robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.superkabel.de 20.01.14, 18:16 Wieśniaki podkarpackie i do tego oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Podkarpackie to wieśniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 12:05 masz racje wieśniaki podkarpackie, bez kultury, bez elementarnych zasad..... Jak widze twarze coniektórych ludzi to płakac sie chce. Zahukane to, nie wie jak sie zachowac, gnojem śmierdzi, miemyty 3 tygodnie. Takie są realia wsi podkarpackiej. Jedynie Rzeszów trzyma klasę no bo jakie misto na PDKP może ja trzymac. Tylko RZ jedynie. Nie ma konkurencji choc wiele osób napływowych - taka zbieranina - ale przynajmniej gnojem nie śmierdzi i ma wygląd jak miasto Przemyśl to sami ukraińcy i patologia, przemyt, brak pracy, srednie miasto 80tys. Nienawidze tego miasta bo sami UA , choc piekna architektura, perełka architektoniczna kraju Krosno - malutkie miasto nawet nie ma 50 tys ale dosc przyjemne, zbieranina w nim osob z okolicznych wiosek, nawet swego czasu sporo pracy w nim bylo i dostawał nagrody. Ale to przeszłośc. Tarnobrzeg - rozwleczona wiocha an 25km chyba a w miescie jezioro i nieuzytki i chwasty. centrum to 1 km kwadratowy, brak perspektyw, tragedia i marazm Pisałem o mistach na prawiach powiatu bo reszta na mapie to raczej sie nie liczy - dziury same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.superkabel.de 21.01.14, 12:28 E_w_a_21 zdechła - zapalcie świeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ale wiocha na tym forum 21.01.14, 12:43 Gość portalu: 123 napisał(a): > E_w_a_21 zdechła - zapalcie świeczkę A to juz wiem, na szczescie powiem szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.superkabel.de 21.01.14, 12:46 Ale głupi !! Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ale wiocha na tym forum 21.01.14, 14:53 SUPERKABEL.DE CZYLI NASZA EWUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.superkabel.de 21.01.14, 15:37 Chodź zatańczymy Bal u weterana !! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Ale wiocha na tym forum 21.01.14, 15:40 Bal u weteranów - Włodzimierz Votka - Tylko we Lwowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale wiocha na tym forum czyli centrum Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 15:41 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprykarz102 Re: Ale wiocha na tym forum czyli centrum Rzeszow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 16:00 To niesprawiedliwa opinia :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Ale wiocha na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 16:24 po prostu ludzie odreagowuja stresy. dostaja w dupe w pracy czy nie ma nic juz w smietnikach , sa glodni to sa zli i odreagowuja stresy, proste i logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
wasz-pan Re: Ale wiocha na tym forum 21.01.14, 16:28 czytając cie norma mam wrazenie ze kostkę mydła uzywasz dwa miesiące a w pudełku po MArlboro masz popularne bez filtra Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ale wiocha na tym forum 21.01.14, 17:00 wasz-pan napisał(a): > czytając cie norma mam wrazenie ze kostkę mydła uzywasz dwa miesiące a w pudełk > u po MArlboro masz popularne bez filtra wiesz, nie palę papierosów Odpowiedz Link Zgłoś