Dodaj do ulubionych

Filozofia Lechowskiego.

21.01.14, 08:35
Nas..ać wklejek, a innym zarzucać, że bezmyślnie wklejają. To dopiero Kali do kwadratu.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 08:39
      Dzięki mnie Ateistyczne Dewotki,postkomusze istoty wiedzą,że istnieją inne media,oprócz Racjonalisty,Faktów i Mitów,Nie,Trybuny,GW czy TVN-u
      • kmdr_rohan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 08:47
        Czy leczysz się na tę przypadłość, którą prezentujesz? Co jeszcze wydaje ci się? Słyszysz głosy? Ktoś chodzi za tobą? Masz podsłuch w sedesie? Jeśli ci ma to pomóc - pisz. A najlepiej jednak idź do specjalisty. Rejonizacja w twoim przypadku - nie obowiązuje.
        • Gość: 123 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.superkabel.de 21.01.14, 08:59
          Ta jego Floryda to po prostu objaw choroby urojeniowej. Nie jestem psychiatrą ale mania prześladowcza + urojenia + agresja + imbecylizm wskazują na poważną chorobę.
      • Gość: 1984 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.rz.izeto.pl 21.01.14, 08:56
        Nie zapomnij wziąć kufajki i gumofilców bo zapowiadają mrozy.

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/TURYSTYKA03/312146982
      • wasz-pan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 09:05
        Lechowski zachowuje sie jak tajska ku... która bierze pieniądze od klienta a wszystkim opowiada ze jest słaby w łóżku - siedzi tu cały czas na forum GW , ogląda polsat i tvn a w komentarzach udaje styropianowego opozycjoniste , kolegę Gwiazdy wyrzuconego za nieposłuszność Wałęsie na zesłanie do USA myć dupy murzynom - mały zawistny sukinsynek bez moralnego kręgosłupa
        • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 10:33
          Nawet nie wiesz ile macie wspólnego. Niereformowalność i oszołomstwo w wyznawanej ideologii na pierwszym miejscu. Poziom inteligencji, wypowiedzi i zacietrzewienia na drugim.

Syjamscy bracia

'-D
          • wasz-pan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 10:38
            Idz sie Sebuś wysraj boś blady
            • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 10:56
              wasz-pan napisał(a):

> Idz sie Sebuś wysraj boś blady

liniowość u resmena

;-D
            • Gość: PAPRYKARZ102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 14:36
              wasz-pan napisał(a):

> Idz sie Sebuś wysraj boś blady

CO ZA ODWAGA
          • Gość: I tu Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 14:11
            Grześ...
        • Gość: paprykarz102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 10:53
          wasz-pan napisał(a):

> ja to go nawet lubie - niech sobie zyje ...darmozjad :-)

Kogo jeszcze lubisz na tym forum?
          • wasz-pan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 10:58
            zdziwisz sie tłoczku - ja generalnie lubię ludzi - nawet kropka lubię -za kazdym nikiem jest zywy człowiek ...
            • kmdr_rohan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 11:01
              wasz-pan napisał(a):

. za kazdym nikiem jest zywy człowiek ...

Za niektórymi nawet ten sam ;D
              • lechujarek13 Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 11:43
                kmdr_rohan napisał:

> wasz-pan napisał(a):
                >
                > . za kazdym nikiem jest zywy człowiek ...
                >
                > Za niektórymi nawet ten sam ;D

Oj tak tak. Gdyby przeprowadzić malutki remanent na forum to pewnie byłoby kupę śmiechu , z przewagą śmiechu :)
          • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 11:02
            > wasz-pan napisał(a):

> Kogo jeszcze lubisz na tym forum?

no... lubię... no.. hmmmm ....
          • Gość: PAPRYKARZ102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 14:39
            wasz-pan napisał(a):

> ja to go nawet lubie - nie

KOLEDZY
            • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 14:42
              Gość portalu: PAPRYKARZ102 napisał(a):

> wasz-pan napisał(a):
              >
              > > ja to go nawet lubie - nie
              >
              > KOLEDZY

No nie!
              To było znacznie poniżej pasa.

;-D
        • Gość: paprykarz102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 11:37
          Resmenowe polubienie. Dość osobliwe.
          • Gość: I Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 14:11
            tu...
        • Gość: Paprykarz102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 11:39
          > Lechowski zachowuje sie jak tajska ku... która bierze pieniądze od klienta a w
          > szystkim opowiada ze jest słaby w łóżku - siedzi tu cały czas na forum GW , ogl
          > ąda polsat i tvn a w komentarzach udaje styropianowego opozycjoniste , kolegę G
          > wiazdy wyrzuconego za nieposłuszność Wałęsie na zesłanie do USA myć dupy murzyn
          > om - mały zawistny sukinsynek bez moralnego kręgosłupa

A jak mnie polubi ?
          :-((
          • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 11:54
            Gość portalu: Paprykarz102 napisał(a):

> A jak mnie polubi ?
            > :-((

Oj tam... Adolfik rasy ratler, płci niewykrywalnej lubi selektywnie. Tzn. zieje miłością do wszystkich poza sobą.

;-D

• Gość: paprykarz102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 12:01
              Wybacz mi mój panie resmenie bo zbluźniłem
              Krystre elejson, sony erikson...
            • lechujarek13 Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 12:05
              Gość portalu: prześmiewca napisał(a):

> zieje miłością do wszystkich>

Ładne . Pewnie uznasz, że znowu uprawiam monokulturę na forum , ale mnie to smaczne określenie pasuje do ........(zagadka:)) .......tak jest, do KK ! I nic nie poradzę :))
              • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 12:58
                lechujarek13 napisał(a):

> Ładne . Pewnie uznasz, że znowu uprawiam monokulturę na forum , ale mnie to sma
                > czne określenie pasuje do ........(zagadka:)) .......tak jest, do KK ! I nic ni
                > e poradzę :))

Jak nic nie możesz poradzić... znaczy nieuleczalne
                ;-D

A poważniej. KK to tak ogromna organizacja, mająca w swoich szeregach miliony przeróżnych ludzi i miliardy wiernych, że nie można uogólniać. Są pedofile, złodzieje, oszuści i oszołomy typu resmen, tyle że odwrotnie spolaryzowani, choć tak samo zdegenerowani, zawzięci i wredni, nadęci hipokryci. Obok nich w kościele działają również ludzie wspaniali, pełni radości, miłości i absolutnie bezwarunkowej akceptacji wszystkich bliźnich.

Ja się nie podejmuje wyciągania średniej, bo zawsze będę niesprawiedliwy, a w ekstremalnych wypadkach stanę się owładniętym imperatywem walki oszołomem. To tak jak Niemiec mówi, że Polacy to złodzieje i pijacy. Jesteś pijakiem i złodziejem? Ja też nie nie. Więc facet nas niesprawiedliwie ocenia. A co gdyby on oczadział i od rana do nocy napie...ł o nas to na jakimś forum? Resmen german version? To dopiero byłaby karykatura człowieka i obraz nieszczęścia. Całe szczęście, że ten nasz jest niegroźny, nic niemogący, przewidywalny i na tyle głupawy, że nawet półinteligent sobie z nim poradzi. Więc nowa wersja Adolfika raczej nam nie grozi.
                • Gość: 123 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.superkabel.de 21.01.14, 13:02
                  Na przyszłość - pisz krócej i bardziej do rzeczy. Czas to pieniądz.
                • Gość: 1984 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.rz.izeto.pl 21.01.14, 13:23
                  A skąd Ci się te miliardy wiernych wzięły?
                  • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 13:30
                    Gość portalu: 1984 napisał(a):

> A skąd Ci się te miliardy wiernych wzięły?

OK, będę precyzyjny. Ponad 1 miliard 200 milionów.
                    • Gość: 1984 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.rz.izeto.pl 21.01.14, 13:35
                      Zgadza się, około połowy wszystkich chrześcijan ale nie kilka miliardów.
                    • wasz-pan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 13:36
                      taraz sobie naciągnij napletek na głowię i zamilcz na chwilę w skupieniu...Sebuś
                      • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 13:43
                        wasz-pan napisał(a):

> taraz sobie naciągnij napletek na głowię i zamilcz na chwilę w skupieniu...Sebuś

wasz-pan napisał(a): > taraz sobie naciągnij napletek na głowię i zamilcz na chwilę w skupieniu...Sebu > ś

;-D
                      • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 13:44
                        wasz-pan napisał(a):

> taraz sobie naciągnij napletek na głowię i zamilcz na chwilę w skupieniu

Masz to obcykane

;-D
                        • wasz-pan Re: Filozofia Lechowskiego. 21.01.14, 13:48
                          ale cie łapami roztrzęsło ...ile razy to będziesz wklejał Sebuś ? z tym napletkiem to żartowałem - nie urwij Sebuś
                          • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 13:52
                            to tylko złośliwa fama

;-D
                          • Gość: PAPRYKARZ102 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 13:59
                            ALE JESTEŚ OSOM
                            • Gość: 123 ORSZAK 2015 IP: *.superkabel.de 21.01.14, 14:08
                              Owieczki były w 2013, wielbłąd w 2014 ,Lechowski w 2015 w myśl zasady małe zwierzątko, duże zwierzątko, potwór.
                              • Gość: prześmiewca Re: ORSZAK 2015 IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 14:14
                                Gość portalu: 123 napisał(a):

> Owieczki były w 2013, wielbłąd w 2014 ,Lechowski w 2015 w myśl zasady małe zwie
                                > rzątko, duże zwierzątko, potwór.

O matko! ewuś! Aż się boję pomyśleć o resmenie w 2016.

;-D
                                • Gość: 123 Re: ORSZAK 2015 IP: *.superkabel.de 21.01.14, 14:17
                                  No ale res_men nie lubi takich imprez, więc go nie zaproszą. Chyba że będzie można głosować - które miasto chce res_mena.
                                  • Gość: prześmiewca Re: ORSZAK 2015 IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 14:24
                                    Gość portalu: 123 napisał(a):

> No ale res_men nie lubi takich imprez, więc go nie zaproszą.

Eee tam. Wyszorować, odkazić, zaszczepić, ostrzyc, ubrać w czyste rzeczy i bydzie.

;-D

> Chyba że będzie można głosować - które miasto chce res_mena.

To pomysł raczej z gatunku "kto chce "rzeżączkę"? Ale różne zboki po tym świecie chodzą.

;-D
                          • Gość: prześmiewca Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.dsp-c.co.rs 21.01.14, 14:12
                            wasz-pan napisał(a):

> z tym napletkiem to żartowałem - nie urwij

pokonał doświadczeniem

'-D
      • Gość: I tu... Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 14:12
        • Gość: 123 Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.superkabel.de 21.01.14, 14:14
          masz rację analfabeto
          • Gość: Kto się Re: Filozofia Lechowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 14:16
            z kogo pośmiał? :))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka