Dodaj do ulubionych

Ukraina walczy ...szacun

22.01.14, 11:53
wiadomosci.wp.pl/lbid,5182,title,Szturm-w-Kijowie-jedna-osoba-nie-zyje,nazywo.html?ticaid=112114
Obserwuj wątek
    • janpaw2 Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 12:35
      Szacun ? Lewactwo chce Ukrainy przy Rosji
      • Gość: Tomek Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 12:58
        Bedziesz miał szacun, jak ci spod bordowo czarnej flagi dojdą do władzy. Wiesz choć kogo te barwy reprezentowały i nadal reprezentują??
      • wolna_polska Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 16:31
        janpaw2 napisał(a):

> Szacun ? Lewactwo chce Ukrainy przy Rosji

Jaki szacun. Ten naród co mordował Polaków. Ikrainiec by ci wbił nóz w plecy i sprzedał a ty piszesz szacun. Niech ci bandyci (szczegolnie nacjonalisci z zachodniej czesci) sie zatłuką i pozabijaja. Bedzie bezpieczniej dla nas
        WON z UKRAINĄ
        • wolna_polska Ukraina do rosji 22.01.14, 16:32
          Ukraina do Rosji - tam jej miejsce a nie pchac sie do Europy mordercy, złodzieje, bandyci
          • paprykarz102 Re: Ukraina do rosji 22.01.14, 17:51
            wolna_polska napisał:

> Ukraina do Rosji - tam jej miejsce

Do MSZ-tu z tym pomysłem, szybciutko ,może w końcu zrozumieją na czym polega polska racja stanu.
        • wasz-pan Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 16:40
          to ze jestes jebnięty widać od kiedy sie pojawiłes ale ze az tak ze pasowałoby cie odosobnić nie wiedziałem
          • Gość: prześmiewca Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką IP: *.dsp-c.co.rs 22.01.14, 16:55
            wasz-pan napisał(a):

> ale ze az tak ze pasowałoby

że że że że że...

;-D
          • wolna_polska Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 17:58
            wasz-pan napisał(a):

> to ze jestes jebnięty widać od kiedy sie pojawiłes ale ze az tak ze pasowałoby
            > cie odosobnić nie wiedziałem

malo wiesz chloptasiu o historii i tej dziczy ze wschodu, chyba ze sam posiadasz te ukrainskie czyli bandyckie korzenie
    • wolna_polska resmen niedołężny umyslowo 22.01.14, 18:06
      wstretny, niedołężny umyslowo czlowieczki
      UA to mordercy (UPA, Bandera etc)

ciebie powinni w zoo wsadzic na pokaz jak wyglada typowo lewacki homo sapiens - codzienny czytelnik gazety wybiórczej.
      w skali 0-10 daje ci 0,3 bo jeszcze chyba nie sikasz pod siebie hahah
      • wasz-pan Re: resmen niedołężny umyslowo 22.01.14, 18:10
        ...rozumiem...przykro mi
    • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 20:58
      wasz-pan napisał(a):

> wiadomosci.wp.pl/lbid,5182,title,Szturm-w-Kijowie-jedna-osoba-nie-zyje,nazywo.html?ticaid=112114

zeby ci jakis potomek bandery łba nie uciął w nocy albo twojej matce to bys zdanie zmenił o tych bandytach
      • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 20:58
        ni pamietacie juz UPA, banderowców
        • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:00
          pl.wikipedia.org/wiki/Nacjonalizm_ukrai%C5%84ski
      • wasz-pan Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:05
        jak mi utnie albo mojej matce to sie zastanowie - ty masz dzieci ? ku... - jesli masz to zaczynam sie martwić - chyba złozę projekt uchwały aby niepoczytalnych takich jak ty sterylizować albo po prostu wiązać im fiuta na supeł
        • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:12
          ludziku ty sie nic a nic na historii nie znasz, skad ty sie wziałes na tym swiecie
          • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:13
            chyba ze sam UA jestes-banderowcem bandytom, poczytaj o wołyniu o bieszczadach
            • wasz-pan Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:16
              Kto zamordował Leppera ?
              • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:19
                to prokuratura generalna nie wie bo nie ma dowodow a ja mam wiedziec z imienia i nazwiska. mozna sie tylko domslac. nie wazne z czyich rak fizycznie zginal ale na kogo zlecenie bo to jest NAJWAŻNIEJSZE w tej kwestii
    • Gość: p Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.14, 21:18
      Zgadza się! Szacun dla milicji, tylko szkoda że tak późno wzięli się za eliminację terrorystów!
    • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:21
      pl.wikipedia.org/wiki/Zakerzonie
    • Gość: . Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 10:22
      z kim walczy?
      oby nie z nami....
      • Gość: Tomek Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 10:42
        Pamiętacie ci zrobił poprzednik Janukowycza? Kilka dni ( !!) przed zakonczeniem swojej kadencji wyniósł Stiepna Bandere na bohatera Ukrainy. To jeden z przykładów jak nam sie odwdzięczył Juszczenko za pomoc . Zapomniał że Polska jako pierwsza uznala niepodległośc Ukrainy na początku lat 90. Ukraina niech sie połaczy , ale z Tybetem, Kazachstanem ( z całym szacunkiem dla nich) a nie z Europą.
        • wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:48
          Gość portalu: Tomek napisał(a):
          > Pamiętacie ci zrobił poprzednik Janukowycza? Kilka dni ( !!) przed zakonczeni
          > em swojej kadencji wyniósł Stiepna Bandere na bohatera Ukrainy. To jeden z prz
          > ykładów jak nam sie odwdzięczył Juszczenko za pomoc . Zapomniał że Polska jako
          > pierwsza uznala niepodległośc Ukrainy na początku lat 90. Ukraina niech sie p
          > ołaczy , ale z Tybetem, Kazachstanem ( z całym szacunkiem dla nich) a nie z Eur
          > opą.

BO TO POLSKA. LIŻE DEPE KAZDEMU - CZY ZACHODOWI CZY WSCHODOWI, WIDOCZNIE SA SILNE SIŁY WSPARCIA W RZADZIE/SEJMIE SLA UKRAINY. BANDERA TO MORDERCA I BANDYTA A JA NA SWOJEJ POLSKIEJ ZIEMI UKRAINCA WIDZIEC NIE CHCE.
          POCZYTAJCIE CO ROBILI- ZAZYNALI SWOJE POLSKIE ZONY I DZIECI W IMIE UA, POLECAM KSIAZKE BIESZCZADY W OGNIU ALBO RZEŹ WOŁYŃSKA.

• wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:45
        Gość portalu: . napisał(a):

> z kim walczy?
        > oby nie z nami....

zapytaj sie zalozyciela watku. walczy narazie miedzy soba
        • piotrzr Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 13:58
          forum.gazeta.pl/forum/w,45535,148331864,148331864,Rewolucja_on_line.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka