wasz-pan 22.01.14, 11:53 wiadomosci.wp.pl/lbid,5182,title,Szturm-w-Kijowie-jedna-osoba-nie-zyje,nazywo.html?ticaid=112114 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janpaw2 Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 12:35 Szacun ? Lewactwo chce Ukrainy przy Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 12:58 Bedziesz miał szacun, jak ci spod bordowo czarnej flagi dojdą do władzy. Wiesz choć kogo te barwy reprezentowały i nadal reprezentują?? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 16:31 janpaw2 napisał(a): > Szacun ? Lewactwo chce Ukrainy przy Rosji Jaki szacun. Ten naród co mordował Polaków. Ikrainiec by ci wbił nóz w plecy i sprzedał a ty piszesz szacun. Niech ci bandyci (szczegolnie nacjonalisci z zachodniej czesci) sie zatłuką i pozabijaja. Bedzie bezpieczniej dla nas WON z UKRAINĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Ukraina do rosji 22.01.14, 16:32 Ukraina do Rosji - tam jej miejsce a nie pchac sie do Europy mordercy, złodzieje, bandyci Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Ukraina do rosji 22.01.14, 17:51 wolna_polska napisał: > Ukraina do Rosji - tam jej miejsce Do MSZ-tu z tym pomysłem, szybciutko ,może w końcu zrozumieją na czym polega polska racja stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz-pan Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 16:40 to ze jestes jebnięty widać od kiedy sie pojawiłes ale ze az tak ze pasowałoby cie odosobnić nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką IP: *.dsp-c.co.rs 22.01.14, 16:55 wasz-pan napisał(a): > ale ze az tak ze pasowałoby że że że że że... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy / niech sie wytłuką 22.01.14, 17:58 wasz-pan napisał(a): > to ze jestes jebnięty widać od kiedy sie pojawiłes ale ze az tak ze pasowałoby > cie odosobnić nie wiedziałem malo wiesz chloptasiu o historii i tej dziczy ze wschodu, chyba ze sam posiadasz te ukrainskie czyli bandyckie korzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska resmen niedołężny umyslowo 22.01.14, 18:06 wstretny, niedołężny umyslowo czlowieczki UA to mordercy (UPA, Bandera etc) ciebie powinni w zoo wsadzic na pokaz jak wyglada typowo lewacki homo sapiens - codzienny czytelnik gazety wybiórczej. w skali 0-10 daje ci 0,3 bo jeszcze chyba nie sikasz pod siebie hahah Odpowiedz Link Zgłoś
wasz-pan Re: resmen niedołężny umyslowo 22.01.14, 18:10 ...rozumiem...przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 20:58 wasz-pan napisał(a): > wiadomosci.wp.pl/lbid,5182,title,Szturm-w-Kijowie-jedna-osoba-nie-zyje,nazywo.html?ticaid=112114 zeby ci jakis potomek bandery łba nie uciął w nocy albo twojej matce to bys zdanie zmenił o tych bandytach Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 20:58 ni pamietacie juz UPA, banderowców Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:00 pl.wikipedia.org/wiki/Nacjonalizm_ukrai%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
wasz-pan Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:05 jak mi utnie albo mojej matce to sie zastanowie - ty masz dzieci ? ku... - jesli masz to zaczynam sie martwić - chyba złozę projekt uchwały aby niepoczytalnych takich jak ty sterylizować albo po prostu wiązać im fiuta na supeł Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:12 ludziku ty sie nic a nic na historii nie znasz, skad ty sie wziałes na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:13 chyba ze sam UA jestes-banderowcem bandytom, poczytaj o wołyniu o bieszczadach Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 22.01.14, 21:19 to prokuratura generalna nie wie bo nie ma dowodow a ja mam wiedziec z imienia i nazwiska. mozna sie tylko domslac. nie wazne z czyich rak fizycznie zginal ale na kogo zlecenie bo to jest NAJWAŻNIEJSZE w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.14, 21:18 Zgadza się! Szacun dla milicji, tylko szkoda że tak późno wzięli się za eliminację terrorystów! Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:21 pl.wikipedia.org/wiki/Zakerzonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 10:22 z kim walczy? oby nie z nami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ukraina walczy ...szacun IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 10:42 Pamiętacie ci zrobił poprzednik Janukowycza? Kilka dni ( !!) przed zakonczeniem swojej kadencji wyniósł Stiepna Bandere na bohatera Ukrainy. To jeden z przykładów jak nam sie odwdzięczył Juszczenko za pomoc . Zapomniał że Polska jako pierwsza uznala niepodległośc Ukrainy na początku lat 90. Ukraina niech sie połaczy , ale z Tybetem, Kazachstanem ( z całym szacunkiem dla nich) a nie z Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:48 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Pamiętacie ci zrobił poprzednik Janukowycza? Kilka dni ( !!) przed zakonczeni > em swojej kadencji wyniósł Stiepna Bandere na bohatera Ukrainy. To jeden z prz > ykładów jak nam sie odwdzięczył Juszczenko za pomoc . Zapomniał że Polska jako > pierwsza uznala niepodległośc Ukrainy na początku lat 90. Ukraina niech sie p > ołaczy , ale z Tybetem, Kazachstanem ( z całym szacunkiem dla nich) a nie z Eur > opą. BO TO POLSKA. LIŻE DEPE KAZDEMU - CZY ZACHODOWI CZY WSCHODOWI, WIDOCZNIE SA SILNE SIŁY WSPARCIA W RZADZIE/SEJMIE SLA UKRAINY. BANDERA TO MORDERCA I BANDYTA A JA NA SWOJEJ POLSKIEJ ZIEMI UKRAINCA WIDZIEC NIE CHCE. POCZYTAJCIE CO ROBILI- ZAZYNALI SWOJE POLSKIE ZONY I DZIECI W IMIE UA, POLECAM KSIAZKE BIESZCZADY W OGNIU ALBO RZEŹ WOŁYŃSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna_polska Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 10:45 Gość portalu: . napisał(a): > z kim walczy? > oby nie z nami.... zapytaj sie zalozyciela watku. walczy narazie miedzy soba Odpowiedz Link Zgłoś
piotrzr Re: Ukraina walczy ...szacun 23.01.14, 13:58 forum.gazeta.pl/forum/w,45535,148331864,148331864,Rewolucja_on_line.html Odpowiedz Link Zgłoś