kmdr_rohan 30.01.14, 10:23 Ciekawe, że tak chleje od rana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_resmanowicz Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 10:27 Jakbym kupił bilet , wszystkim poopowiadał ze lecę i zapomniał ze mam leciec do Hameryki to tez bym sie upił ze jestem takim durniem :-) nie dziw sie ...poza tym brak seksu i brak kobiety - stacza sie robak i wór mu puchnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 12:08 robert_resmanowicz napisał(a): > Jakbym kupił bilet , wszystkim poopowiadał ze lecę i zapomniał ze mam leciec do > Hameryki to tez bym sie upił ze jestem takim durniem :-) nie dziw sie ...poza > tym brak seksu i brak kobiety - stacza sie robak i wór mu puchnie :-) Stwierdził fachowiec - zootechnik. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 13:56 Nie pierwszy raz robi szmatę ze swej gęby. Swoją drogą, strasznie musi mieć smutne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:06 Czytałem ostanio o uzależnieniach w kontekscie tego fiuta co jest wyżej ... podobno w czasie snu mają polucje bo sni im sie seks z komputerem ... A lechowski moze żyje wedłyg przstawionej daty systemowej w kompie i dlatego przegapił wylot :-) w ten sposób jest młodszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 14:25 robert_resmanowicz napisał(a): > Czytałem ostanio o uzależnieniach w kontekscie tego fiuta co jest wyżej ... pod > obno w czasie snu mają polucje bo sni im sie seks z komputerem ... A lechowski > moze żyje wedłyg przstawionej daty systemowej w kompie i dlatego przegapił wylo > t :-) w ten sposób jest młodszy :-) Dawno nie czytałem tak dobrego i inteligentnego tekstu. Ciekawe czy chciałeś być zabawny? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:41 Kupuję!.Mam następna sygnaturke! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:53 Przecież ty nigdy nic nie kupujesz, mendo. Ty po prostu kradniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz SAorry Lechowski 30.01.14, 14:57 pokazałem Marcie twoje wpisy na jej temat - przrszukaliśmy tez twoje archiwum - zrobiło się jej bardzo przykro ale tez bardzo ją wkurzyłes - jesli faktrycznie chcesz wyleciec 27 lutego a pewien pan się pospieszy to mozesz nie poleciec bo ci zatrzymają paszport... SAoryy śmieciu - trzymam kciuki aby to sie udało mielecky chamie ...szkoda ze mnie nie będzie w najbardziej gorącym okresie kiedy to wszystko będzie się krystaliizować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:01 Powtarzasz sie biedny człowieczku!.Straszyłes juz bezskutecznie,na tym forum rz-e.Możesz mi..Ty dalej żyjesz mentalnie w czasach jak tatus był kacykiem PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:03 Widzę mendo, że spodobał ci się wątek o tobie. W porządku, zrobię ci przyjemność i będę tworzył takie watki częściej. Zwłaszcza im bardziej będziesz bredził na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:08 poza kacykami zostal jeszcze normalny szacunek wobec kobiet chamie - moze w twojej rodzinie to normalne ale przekonasz sie zbuku ze nie o kazdej kobiecie mozesz wypowiadać sie w tym tonie ...pod kazdym nikiem...jak ci sie wydaje ze nikt tego nie wie - poza tym ja cie nie straszę - ja cie mam w dupie , ale uraziłes kobietę jej męza a to juz czyste paragrafy - o reszcie dowiem sie po powrocie - jedno jest pewne chamie ...spokorniejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:13 robert_resmanowicz napisał(a): > tego nie wie - poza tym ja cie nie straszę - ja cie mam w dupie , ale uraziłes > kobietę jej męza a to juz czyste paragrafy - o reszcie dowiem sie po powrocie > - jedno jest pewne chamie ...spokorniejesz Fakt, jedno jest pewne ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
robert_resmanowicz Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:12 chyba ze ci se uda i znowu spie...sz do USA ...jak zwykle - ale tu juz opozycjonistą nie zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:17 robert_resmanowicz napisał(a): > chyba ze ci se uda i znowu spie...sz do USA ...jak zwykle - ale tu juz opozycj > onistą nie zostaniesz Psychol czy onanista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:02 Ale jesteś groźny! Prawie jak... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 18:01 Czy Lechowski jeszcze przytomny? Odpowiedz Link Zgłoś