Dodaj do ulubionych

Lechowski na procentach. Znowu bredzi.

30.01.14, 10:23
Ciekawe, że tak chleje od rana?
Obserwuj wątek
    • robert_resmanowicz Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 10:27
      Jakbym kupił bilet , wszystkim poopowiadał ze lecę i zapomniał ze mam leciec do Hameryki to tez bym sie upił ze jestem takim durniem :-) nie dziw sie ...poza tym brak seksu i brak kobiety - stacza sie robak i wór mu puchnie :-)
      • Gość: prześmiewca Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 12:08
        robert_resmanowicz napisał(a):

> Jakbym kupił bilet , wszystkim poopowiadał ze lecę i zapomniał ze mam leciec do
        > Hameryki to tez bym sie upił ze jestem takim durniem :-) nie dziw sie ...poza
        > tym brak seksu i brak kobiety - stacza sie robak i wór mu puchnie :-)

Stwierdził fachowiec - zootechnik.

;-D
      • kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 13:56
        Nie pierwszy raz robi szmatę ze swej gęby. Swoją drogą, strasznie musi mieć smutne życie.
        • robert_resmanowicz Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:06
          Czytałem ostanio o uzależnieniach w kontekscie tego fiuta co jest wyżej ... podobno w czasie snu mają polucje bo sni im sie seks z komputerem ... A lechowski moze żyje wedłyg przstawionej daty systemowej w kompie i dlatego przegapił wylot :-) w ten sposób jest młodszy :-)
          • Gość: prześmiewca Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 14:25

> Czytałem ostanio o uzależnieniach w kontekscie tego fiuta co jest wyżej ... pod
            > obno w czasie snu mają polucje bo sni im sie seks z komputerem ... A lechowski
            > moze żyje wedłyg przstawionej daty systemowej w kompie i dlatego przegapił wylo
            > t :-) w ten sposób jest młodszy :-)

Dawno nie czytałem tak dobrego i inteligentnego tekstu.
            Ciekawe czy chciałeś być zabawny?
            • lechowski51 Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:41
              Kupuję!.Mam następna sygnaturke!
              • kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 14:53
                Przecież ty nigdy nic nie kupujesz, mendo. Ty po prostu kradniesz.
              • robert_resmanowicz SAorry Lechowski 30.01.14, 14:57
                pokazałem Marcie twoje wpisy na jej temat - przrszukaliśmy tez twoje archiwum - zrobiło się jej bardzo przykro ale tez bardzo ją wkurzyłes - jesli faktrycznie chcesz wyleciec 27 lutego a pewien pan się pospieszy to mozesz nie poleciec bo ci zatrzymają paszport...
                SAoryy śmieciu - trzymam kciuki aby to sie udało mielecky chamie ...szkoda ze mnie nie będzie w najbardziej gorącym okresie kiedy to wszystko będzie się krystaliizować ;-)
                • lechowski51 Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:01
                  Powtarzasz sie biedny człowieczku!.Straszyłes juz bezskutecznie,na tym forum rz-e.Możesz mi..Ty dalej żyjesz mentalnie w czasach jak tatus był kacykiem PZPR?
                  • kmdr_rohan Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:03
                    Widzę mendo, że spodobał ci się wątek o tobie. W porządku, zrobię ci przyjemność i będę tworzył takie watki częściej. Zwłaszcza im bardziej będziesz bredził na tym forum.
                  • robert_resmanowicz Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:08
                    poza kacykami zostal jeszcze normalny szacunek wobec kobiet chamie - moze w twojej rodzinie to normalne ale przekonasz sie zbuku ze nie o kazdej kobiecie mozesz wypowiadać sie w tym tonie ...pod kazdym nikiem...jak ci sie wydaje ze nikt tego nie wie - poza tym ja cie nie straszę - ja cie mam w dupie , ale uraziłes kobietę jej męza a to juz czyste paragrafy - o reszcie dowiem sie po powrocie - jedno jest pewne chamie ...spokorniejesz
                    • Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:13

> tego nie wie - poza tym ja cie nie straszę - ja cie mam w dupie , ale uraziłes
                      > kobietę jej męza a to juz czyste paragrafy - o reszcie dowiem sie po powrocie
                      > - jedno jest pewne chamie ...spokorniejesz

Fakt, jedno jest pewne

;-D
                  • robert_resmanowicz Re: SAorry Lechowski 30.01.14, 15:12
                    chyba ze ci se uda i znowu spie...sz do USA ...jak zwykle - ale tu juz opozycjonistą nie zostaniesz
                    • Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:17

> chyba ze ci se uda i znowu spie...sz do USA ...jak zwykle - ale tu juz opozycj
                      > onistą nie zostaniesz

Psychol czy onanista?
                • Gość: prześmiewca Re: SAorry Lechowski IP: *.static.sl-net.pl 30.01.14, 15:02
                  Ale jesteś groźny! Prawie jak...

;-D
    • kmdr_rohan Re: Lechowski na procentach. Znowu bredzi. 30.01.14, 18:01
      Czy Lechowski jeszcze przytomny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka