Dodaj do ulubionych

Wakacje w USA

05.02.14, 11:13
W lipcu jedziemy na urlop do USA. Nie potrzebujemy wizy. A wy ? Gdzie składacie wnioski o nią ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek Re: Wakacje w USA IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 12:39
      My skladamy wniosek o promese wizowa.

Bylismy juz w USA ponad 10 razy i sie nie chwalimy.
    • Gość: paprykarz102 Re: Wakacje w USA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.14, 13:02
      Bilet do USA też dają w aptece za free czy w pakiecie ze zgrzewką browara?
    • chris1970 Re: Wakacje w USA 05.02.14, 13:48
      Promesy nie potrzebujesz. Ale i tak na granicy możesz zostać cofnięty.
      Ja na promesie 10 letniej B1/B2 przechodzę przez bramkę bez problemów.
      Wakacjami w USA się nie chwal, bo ja cię mogę przytłoczyć fotkami z moich wakacji na Polinezji Francuskiej i zakupów w Male.
      • Gość: ciekawy Re: Wakacje w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 13:53
        I przez to stałeś się mondrzejszy?

Nie widać tego po twoich wpisach.
      • Gość: Maniek Re: Wakacje w USA IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 13:53
        Wow!!!!

I co kupowales na Male?
        Hot-doga?
      • rzeszowski15 Re: Wakacje w USA 05.02.14, 13:55
        Tutaj akurat Volksdeutsch ma rację!.Aby dostać 10 letnią wizę musisz przejść upokarzający proces aplikowania,kosztów a poźniej wyczekiwania aż łaskawie wpuszczą Cię do ciasnej poczekalni konsulatu w Krakowie.Jak byliśmy im potrzebni w Afganistanie czy przy torturowaniu talibów,to nie czekaliśmy w kolejce.
        • Gość: Maniek Re: Wakacje w USA IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 14:01
          Nie wize a promese wizowa.

Starales sie kiedykolwiek o to?, bo widze ze masz zerowe pojecie w temacie.
          • rzeszowski15 Re: Wakacje w USA 05.02.14, 14:10
            Niestety sie starałem i byłem upokarzany wraz z czekającymi w deszczu innymi Polakami
            • Gość: Maniek Re: Wakacje w USA IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 14:12
              A na czym polegalo upokarzanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka