21_e_w_a 15.02.14, 12:45 Hmm - 1,2 mln miejsc pracy dla młodych ????? Ciekawe w jaki sposób. Chyba nie poprzez wprowadzenie przepisu, że w Urzędzie Pracy można się rejestrować w wieku > 26 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_jesus_resmanowicz Re: Program PISu 15.02.14, 12:48 a bilion ? zapomniał juz czy dalej bredzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Program PISu 15.02.14, 13:10 Wczoraj to samo pytanie zadano w rmf fm :-) Tak się pisia poślina zaczęła kręcić, że nic konkretnego nie powiedziała :-) Ot zwykła demagogia, brak pomysłu i konkretów, ale to się prawicowym ścierwoludkom podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 Re: Program PISu 15.02.14, 13:46 prawde mowi 1,2 mln miejsc dla nowych ksiezy musi sie znalezc . czy ktos uwaza inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Program PISu 15.02.14, 17:14 Tchórz boi się spotkania w cztery oczy, wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-proponuje-debate-kaczynskiemu-pis-stawia-warunki/s8v97 ''Jak przegramy w 2011, odejdę z polityki '' "Dla mnie, raz dane słowo, jest święte…" Jarosław Kaczyński i kłamca na dodatek KLIK Co mówił J. Kaczyński, co mówił PiS: - Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem - Nie będzie koalicji z Samoobroną - Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną - My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy - Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS - Wybudujemy trzy miliony mieszkań - Wprowadzimy szybko niższe podatki - Wycofamy wojsko polskie z Iraku - Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa - Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD - Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje - Pomożemy Stoczn - Zredukujemy administrację państwową - W rządzie nie będzie byłych członków PZPR Dla mnie raz dane słowo jest święte. (Jarosław Kaczyński, 10 VII 2006) KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Program PISu 15.02.14, 17:28 Biedactwa!.POzostały wam tylko zaklęcia,przekleństwa i bezradność.Wasz koniec już się zbliża! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Program PISu 15.02.14, 17:41 opcja1 PO-PSL opcja2 PO-SLD opcja3 PO-PSL-SLD innej opcji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś