Dodaj do ulubionych

trochę mi głupio

15.02.14, 16:18
Monopol we wpisach typu "mamy złoto" " kamil jest wielki" itp ma lechoś. Jak zresztą wszyscy pisowcy sa świetni w przysysaniu sie do sukcesu innych. Ale gdzieś sie zapodział ( może w końcu wyjechał na zapowiadaną Florydę :))))) ,więc ja pozwolę sobie na odrobinę radości : Zbigniew Bródka ma złoto !!!!
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: trochę mi głupio 15.02.14, 16:34
      GRATULACJE!!! PANIE BRÓDKA
      Słyszałem,że pan premier Donald Tusk ma dzisiaj kibicować Stochowi w Zębie, tak trzymać panie premierze, wszyscy razem kibicujmy biało-czerwonym!
      • rzeszowski15 Re: trochę mi głupio 15.02.14, 17:31
        No to koniec!.Ze złotym medalem będzie tak jak i z autostradami i Polakami wracającymi z Irlandii i Anglii
        • lechujarek13 [...] 15.02.14, 21:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • rzeszowski15 Re: trochę mi głupio 15.02.14, 21:57
            Zobaczymy niedługo najnowsze sondaże.Jak PO spadnie poniżej 20%,to zacznie się ucieczka szczurów z tonącego statku do Gowina i Palikota.
            • lechujarek13 Re: trochę mi głupio 15.02.14, 22:06
              Wybierz sieroto dowolny rok pomiędzy 2007 a 2014 a ja ci skopiuję dziesiątki wypowiedzi badziewu pisowskiego o tym że PO jest na skraju rozpadu. I co ? I gó.wno. Dopóki alternatywą będzie pisowska hołota , dopóty PO będzie się miała nieźle. Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka