Dodaj do ulubionych

No i ma Tusek

27.03.14, 12:18
swoj Majdan.Tym razem PR nie pomogl,kolejne klamstwa i obietnice rowniez.
fakty.interia.pl/polska/news-miasteczko-namiotowe-przed-sejmem-jestesmy-przygotowani-na-w,nId,1398641
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:27
      KAczyński tez miał "amerykansky" pustaczku :-) Lechowski - Paltforma górą ...nie pomaga juz schowanie JArunia ...smoleńsk juz nie działa ,Maciorewicz zapomniany...na niczym juz nie mozna ugrać , społeczeństwo się edukuje , niedouków coraz mniej - jeszcze ty zostałes .... PRZEGRACIE !!! i to z krtesem ...zbieraj na tą amerykę
    • rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:51
      ludzie mają dość TuSSka i całej tej bandy.
      Sam nie wiem już na kogo głosować jesienią
      • kulinarny.robert Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:55
        jak to na kogo - na mnie !!! będziesz jadł do konca zycia łososia...:-)
        • jolakbook spieprzona robota 27.03.14, 13:19
          oczywiście rodziny owych dzieci mają rację i protest jest wpełni uzasadniony
        • rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 13:21
          oki, tylko napisz mi z której listy będziesz startować :)
          • mr.paprykarz Re: No i ma Tusek 27.03.14, 18:36
            Dobrze powiedział premier Tusk ,że gdyby się kierował sercem to Państwo polskie już by dawno zbankrutowało i dlatego nie nie uległ żądaniom rozwydrzonych rodziców niepełnosprawnych dzieci.

Kochani jest w Polsce partia która która ma pieniądze dla wszystkich. Tak! To nie żart.
            • rzeszowski15 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 20:04
              POtrafisz usprawiedliwic kazde qurestwo w tuskolandzie!/.Panstwo polskie jest na skraju bankructwa,nie dlatego,ze mamy potrzebujace kalekie dzieci.A dltego,ze mamy kaleki rzad nieudacznikow z PO,ktorzy zadluzyli nas w ciagu swojego rzadzenia na ponad 300 mld zl.Gdyby nie sztuczki Rostowskiego,dzisiaj nawet byli ubecy mieliby emerytury nizsze o 40%,jak tez o polowe nizsze pobory mialoby 30 tys nowych urzednikow,ktorych zatrudnil Tusk w coagu swego panowania.
              • mr.paprykarz Re: No i ma Tusek 27.03.14, 20:16
                Przekonać cię i tak mi się nie uda, więc przejdę od razu do obelg.

A więc posłuchaj mnie ty %6! PiSlamisto ! Jesteś *&^75!@9#@0(& oszołomem i takich jak Ty trzeba :$%64# w $@!* !
    • rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 17:50
      A przydało by się mu ładnie odwdzięczyć za lata władzy.
      Tak się pożegnać bez słów??????????
    • wislocki12 Kto następny? 27.03.14, 20:16
      Zastanawiam się, kto następny, po rodzicach niepełnosprawnych i opiekunach dorosłych niepełnosprawnych? Może bratankowie opiekujący się siostrzenicami? Czy ktoś w tym kraju jeszcze pracuje?
      • mr.paprykarz Re: Kto następny? 27.03.14, 20:20
        Ja też chcę , ja też !
        Chce mi się pić , palić i dup*czyć a qrewki nie chcą zejść z ceny.

• rzeszowski15 Re: Kto następny? 27.03.14, 20:25
          Dla lewaka potrzeba picia i palenia,jest tozsama z potrzeba rehabilitacji kalekiego dziecka.A potrzeba pojscia do burdelu,taka sama jak kupienie dla tych dzieci niezbednych dla ich zycia lekarstw.
          ...a los unikalnych zabek w Amazonii,wazniejszy anizeli mordowanie 4 miesiecznych dzieci w lonie matek!
          • wislocki12 Kto następny? 27.03.14, 20:33
            Zastanawiam się, kto następny, po rodzicach niepełnosprawnych i opiekunach dorosłych niepełnosprawnych? Może siostrzeńcy opiekujący się niepełnosprawnymi bratankami?
            Czy ktoś w tym kraju jeszcze pracuje?
            PS. No tak, bułka dla niepełnosprawnego czy wizyta w burdelu na Florydzie, że o żabkach w Amazonii nie wspomnę? ;-))
          • mr.paprykarz Re: Kto następny? 27.03.14, 20:39
            no i Putlinicki wziął i ''zrozumiał'' ten tekst dosłownie

:-(

asinus asinorum in saecula saeculorum
          • wislocki12 Trzymiesięczne dzieci można mordować? 27.03.14, 20:39
            Piszesz:
            "...a los unikalnych zabek w Amazonii,wazniejszy anizeli mordowanie 4 miesiecznych dzieci w lonie matek!"
            Czy przypadkiem to nie znaczy, że 3 miesięczne dzieci jeszcze można?
            • rzeszowski15 Re: Trzymiesięczne dzieci można mordować? 27.03.14, 20:41
              Zadnego nie mozna!.
              7.Nie zabijaj
              • wislocki12 Lepiej późno... 27.03.14, 20:52
                No to nie zupełnie rozumiem, dlaczego tyle troski poświęcasz właśnie dzeciom czteromiesięcznym i to w łonie matki? Może jakoś to skomentujesz? Byłbym Ci bardzo wdzięczny! ;-))
                PS. Chyba zreflektowałeś się, piszesz bowiem: 7. Nie zabijaj. No cóż, lepiej późno... ;-))
          • 21_a_w_e Re: Kto następny? 27.03.14, 20:41
            Ruskie przyjdą po ciebie i twoich świętych. Ameryka ci nie pomoże.
            • rzeszowski15 Re: Kto następny? 27.03.14, 21:29
              Jak w 1939 razem ze szkopami,czy tym razem sami?
              • wislocki12 Rozumiem, że dwumiesięczne można? 27.03.14, 23:32
                A co sądzisz o mordowaniu dwumiesięcznych dzieci? No tak, czteromiesięczne, jak piszesz, to jednak przesada! :-((
                PS. Czy naprawdę tam, na Florydzie, ma dla Ciebie jakieś znaczenie, czy "razem ze szkopami,czy tym razem sami"? A może Ukraina?
                • mr.paprykarz Re: Rozumiem, że dwumiesięczne można? 27.03.14, 23:36
                  A zygota ma duszę ?
                  • wislocki12 Rzeszowski jak Chuck! 27.03.14, 23:46
                    Może zygota nie ma, ale rzeszowski miał! Jak Chuck! :-))
                    • rzeszowski15 Re: Rzeszowski jak Chuck! 28.03.14, 00:54
                      Tu na Florydzie,nie ma znaczenia,kto napadnie na Polske i dlaczego polskie dzieci, jak zapowiadal Tusk' nie pojda 1 wrzesnia do szkoly.W Polsce ma wrazenie,ze jednak ma.Bo nie wiadomo,czy szykowac sie na "wycieczke" na Syberie czy do Oswiecimia?
                      • wislocki12 Floryda to jest to! 28.03.14, 00:58
                        No tak, teraz już rozumiem, dlaczego wolisz Florydę! ;-))
                        • mr.paprykarz Re: Floryda to jest to! 28.03.14, 16:57
                          Coś słyszałem o rosyjskich lotniskowcach które się kręcą w okolicach Kuby.
                          • rzeszowski15 Re: Floryda to jest to! 28.03.14, 22:05
                            To zle slyszales.Ich jedyny lotniskowiec rdzewieje we Wladywostoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka