rzeszowski15 27.03.14, 12:18 swoj Majdan.Tym razem PR nie pomogl,kolejne klamstwa i obietnice rowniez. fakty.interia.pl/polska/news-miasteczko-namiotowe-przed-sejmem-jestesmy-przygotowani-na-w,nId,1398641 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulinarny.robert Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:27 KAczyński tez miał "amerykansky" pustaczku :-) Lechowski - Paltforma górą ...nie pomaga juz schowanie JArunia ...smoleńsk juz nie działa ,Maciorewicz zapomniany...na niczym juz nie mozna ugrać , społeczeństwo się edukuje , niedouków coraz mniej - jeszcze ty zostałes .... PRZEGRACIE !!! i to z krtesem ...zbieraj na tą amerykę Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:51 ludzie mają dość TuSSka i całej tej bandy. Sam nie wiem już na kogo głosować jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: No i ma Tusek 27.03.14, 12:55 jak to na kogo - na mnie !!! będziesz jadł do konca zycia łososia...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolakbook spieprzona robota 27.03.14, 13:19 oczywiście rodziny owych dzieci mają rację i protest jest wpełni uzasadniony Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 13:21 oki, tylko napisz mi z której listy będziesz startować :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: No i ma Tusek 27.03.14, 18:36 Dobrze powiedział premier Tusk ,że gdyby się kierował sercem to Państwo polskie już by dawno zbankrutowało i dlatego nie nie uległ żądaniom rozwydrzonych rodziców niepełnosprawnych dzieci. Kochani jest w Polsce partia która która ma pieniądze dla wszystkich. Tak! To nie żart. Budz?et PiS Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 20:04 POtrafisz usprawiedliwic kazde qurestwo w tuskolandzie!/.Panstwo polskie jest na skraju bankructwa,nie dlatego,ze mamy potrzebujace kalekie dzieci.A dltego,ze mamy kaleki rzad nieudacznikow z PO,ktorzy zadluzyli nas w ciagu swojego rzadzenia na ponad 300 mld zl.Gdyby nie sztuczki Rostowskiego,dzisiaj nawet byli ubecy mieliby emerytury nizsze o 40%,jak tez o polowe nizsze pobory mialoby 30 tys nowych urzednikow,ktorych zatrudnil Tusk w coagu swego panowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: No i ma Tusek 27.03.14, 20:16 Przekonać cię i tak mi się nie uda, więc przejdę od razu do obelg. A więc posłuchaj mnie ty %6! PiSlamisto ! Jesteś *&^75!@9#@0(& oszołomem i takich jak Ty trzeba :$%64# w $@!* ! Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: No i ma Tusek 27.03.14, 17:50 A przydało by się mu ładnie odwdzięczyć za lata władzy. Tak się pożegnać bez słów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kto następny? 27.03.14, 20:16 Zastanawiam się, kto następny, po rodzicach niepełnosprawnych i opiekunach dorosłych niepełnosprawnych? Może bratankowie opiekujący się siostrzenicami? Czy ktoś w tym kraju jeszcze pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Kto następny? 27.03.14, 20:20 Ja też chcę , ja też ! Chce mi się pić , palić i dup*czyć a qrewki nie chcą zejść z ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Kto następny? 27.03.14, 20:25 Dla lewaka potrzeba picia i palenia,jest tozsama z potrzeba rehabilitacji kalekiego dziecka.A potrzeba pojscia do burdelu,taka sama jak kupienie dla tych dzieci niezbednych dla ich zycia lekarstw. ...a los unikalnych zabek w Amazonii,wazniejszy anizeli mordowanie 4 miesiecznych dzieci w lonie matek! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kto następny? 27.03.14, 20:33 Zastanawiam się, kto następny, po rodzicach niepełnosprawnych i opiekunach dorosłych niepełnosprawnych? Może siostrzeńcy opiekujący się niepełnosprawnymi bratankami? Czy ktoś w tym kraju jeszcze pracuje? PS. No tak, bułka dla niepełnosprawnego czy wizyta w burdelu na Florydzie, że o żabkach w Amazonii nie wspomnę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Kto następny? 27.03.14, 20:39 no i Putlinicki wziął i ''zrozumiał'' ten tekst dosłownie :-( asinus asinorum in saecula saeculorum Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Trzymiesięczne dzieci można mordować? 27.03.14, 20:39 Piszesz: "...a los unikalnych zabek w Amazonii,wazniejszy anizeli mordowanie 4 miesiecznych dzieci w lonie matek!" Czy przypadkiem to nie znaczy, że 3 miesięczne dzieci jeszcze można? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Trzymiesięczne dzieci można mordować? 27.03.14, 20:41 Zadnego nie mozna!. 7.Nie zabijaj Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lepiej późno... 27.03.14, 20:52 No to nie zupełnie rozumiem, dlaczego tyle troski poświęcasz właśnie dzeciom czteromiesięcznym i to w łonie matki? Może jakoś to skomentujesz? Byłbym Ci bardzo wdzięczny! ;-)) PS. Chyba zreflektowałeś się, piszesz bowiem: 7. Nie zabijaj. No cóż, lepiej późno... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Kto następny? 27.03.14, 20:41 Ruskie przyjdą po ciebie i twoich świętych. Ameryka ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Kto następny? 27.03.14, 21:29 Jak w 1939 razem ze szkopami,czy tym razem sami? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rozumiem, że dwumiesięczne można? 27.03.14, 23:32 A co sądzisz o mordowaniu dwumiesięcznych dzieci? No tak, czteromiesięczne, jak piszesz, to jednak przesada! :-(( PS. Czy naprawdę tam, na Florydzie, ma dla Ciebie jakieś znaczenie, czy "razem ze szkopami,czy tym razem sami"? A może Ukraina? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Rozumiem, że dwumiesięczne można? 27.03.14, 23:36 A zygota ma duszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rzeszowski jak Chuck! 27.03.14, 23:46 Może zygota nie ma, ale rzeszowski miał! Jak Chuck! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Rzeszowski jak Chuck! 28.03.14, 00:54 Tu na Florydzie,nie ma znaczenia,kto napadnie na Polske i dlaczego polskie dzieci, jak zapowiadal Tusk' nie pojda 1 wrzesnia do szkoly.W Polsce ma wrazenie,ze jednak ma.Bo nie wiadomo,czy szykowac sie na "wycieczke" na Syberie czy do Oswiecimia? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Floryda to jest to! 28.03.14, 00:58 No tak, teraz już rozumiem, dlaczego wolisz Florydę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Floryda to jest to! 28.03.14, 16:57 Coś słyszałem o rosyjskich lotniskowcach które się kręcą w okolicach Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Floryda to jest to! 28.03.14, 22:05 To zle slyszales.Ich jedyny lotniskowiec rdzewieje we Wladywostoku. Odpowiedz Link Zgłoś