Dodaj do ulubionych

Maryla Rodowicz - symbol komuny

31.03.14, 22:48
"Nasz Dziennik", 31.03.2013:
"Wiktory już z założenia skazane są na zależność od polityczno-biznesowego towarzystwa. Choćby dlatego, że w komisji przyznającej nagrody zasiadają laureaci z poprzednich lat. Za kwintesencję gali uznać można wypowiedź prezydenta Komorowskiego, po tym jak odebrał Wiktora za całokształt działalności: „Słowo »całokształt« świetnie pasuje do 25-lecia, w czasie którego było wiele wyzwań, miało miejsce wiele dokonań i różnych zrealizowanych i niezrealizowanych planów i wiele polskich marzeń”. Statuetkę prezydentowi wręczała Maryla Rodowicz.!
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Re: Maryla Rodowicz - symbol komuny 31.03.14, 22:52
      Przepraszam, to była jednak "Niezależna". Data ta sama!
      • rzeszowski15 Re: Maryla Rodowicz - symbol komuny 01.04.14, 00:01
        Rodowicz to polska Joanna Dar'c.Z mlodym Jaroszewiczem walczyla w lozku jak lwica o wolnosc i demokracje!
        • wislocki12 Nie ma jak popiół! 01.04.14, 00:11
          No tak, Ty w tym czasie posypywałeś sobie głowę popiołem! I dobrze Ci tak! ;-))
          • rzeszowski15 Re: Nie ma jak popiół! 01.04.14, 01:43
            Ja sie nie koorwilem jak ona z komunistycznymi bonzami i nie spiewalem samemu Fidelowi Castro.
            • kulinarny.robert Re: Nie ma jak popiół! 01.04.14, 14:11
              skoro normalny seks nazywasz ku...eniem sie Lechowski to nie dziwie sie skąd w tobie tyle jadu - tobie sie ciupciac chce po prostu :) a swoją drogą ktos powinien ci poobijać ten głupi ryj abyś oduczył sie rzygać obelgami po nieznanych ci ludziach w imię twojego ideału cnoty zapyziały sklerotyku
            • wislocki12 Seks i wiara 01.04.14, 20:58
              Odnoszę wrażenie, że trochę jakby jej zazdrościsz. No tak, Ty dawałeś życie i poczynałeś odpowiedzialnie! Jaki seks? Odpowiedzialność się liczy! A bez prezerwatywy to był istny Surviwal!
              Choć przyznam się, że mnie światopogląd pań, z którymi zdarzyło mi się spotkać (im chyba zresztą też) w zasadzie nie przeszkadzał! ;-))
              • mr.paprykarz Re: Seks i wiara 01.04.14, 21:44
                No tak,
                bardzo prawdopodobne ,że Putlinowski w młodości padł ofiarą brutalnego samogwałtu.

;-(
    • rz2014 Re: Maryla Rodowicz - symbol komuny 01.04.14, 11:38
      Maryla to była gwiazda PRLu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka