10.04.14, 17:35
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15776955,Nowy_sondaz__Zdecydowane_prowadzenie_PO__Partia_Korwin_Mikkego.html#BoxSlotII3img
No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory.
O jaaka szkoda :))))
Obserwuj wątek
    • przesmiewca-lux Re: :))))))) 10.04.14, 17:45
      lechujarek13 napisał(a):

> No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory.
      > O jaaka szkoda :))))

Od lat spece od PR mówią, że w ogóle nie powinien się pojawiać w mediach, a on swoje. Efekty widać. Im więcej Kaczyńskiego, tym niższy słupek.
      • lechujarek13 Re: :))))))) 10.04.14, 18:03
        przesmiewca-lux napisał(a):

> lechujarek13 napisał(a):
        >
        > > No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory.
        > > O jaaka szkoda :))))
        >
        > Od lat spece od PR mówią, że w ogóle nie powinien się pojawiać w mediach, a on
        > swoje. Efekty widać. Im więcej Kaczyńskiego, tym niższy słupek.

Dlatego mówię - niech Manitou da prezesikowi dużo sił i wiele lat życia.
        • jozwa50 Re: :))))))) 10.04.14, 18:44
          Jeszcze sie nie odezwał ten tutejszy dupe.k ? Nic o tym że to sfałszowane przez Tuska sondaże ?
          Aż dziwne.
          • rzeszowski15 Re: :))))))) 11.04.14, 13:02
            No tak...
            telewizjarepublika.pl/kontakt-po-w-cbos-atakuje-zwolennikow-zamachu,5778.html#.U0fKE6LDBc5
            • kulinarny.robert Re: :))))))) 11.04.14, 14:39
              boszsze jakim trzeba być półkretynem aby dawać sie manewrować tym quasiwolnosciowym mediom - juz sam fakt istnienia tego śmiecia swiadczy o wolnosci słowa w tym kraju - wpuścić chama do biura to atrament wpije ...no !!! ten styropianowy boluś zachłystuje sie tymi pierdołami wyssanymi z palca i robi współczesnego ZBOWIDOWCA z siebie ...co za pusty łeb - i jeszcze na "emigracji " w ameryce :-) niebawem stwierdzi ze musiał wyjechać bo mu ruscy nie dawali spokoju w polsce...głupich nie sieją -siedzą tu na forum
              • ouimet :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 16:36
                kulinarny.robert napisał(a):

> .. .głupich nie sieją -siedzą tu na forum

zadziwiasz mnie swoja odwaga w samokrytyce:)
                ps.ja tu zagladam jedynie...he,he,he...
                • kulinarny.robert Re: :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 16:51
                  a ja myslę ze siedzisz tu jak zapyzaiały dziadek - tak jak lechowski z "ameryki"
                • przesmiewca-lux Re: :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 17:09
                  ouimet napisał:

> zadziwiasz mnie swoja odwaga w samokrytyce:)
                  > ps.ja tu zagladam jedynie...he,he,he...

Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej.
                  Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami" ;-D
                  • ouimet :))))))) 11.04.14, 18:36

> Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej.
                    > Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami" ;-D

Adresat postu nie wskazany :)

linijka #1-do kogo?
                    linijka #2- do kogo?

:)
                    • przesmiewca-lux Re: :))))))) 11.04.14, 18:52
                      ouimet napisał:

>
                      > > Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej.
                      > > Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami"
                      > ;-D
                      >
                      > *****
                      > Adresat postu nie wskazany :)
                      >
                      > linijka #1-do kogo?
                      > linijka #2- do kogo?
                      >
                      > :)

Obydwie linijki tyczą się tego samego osobnika. Niedoścignionego rekordzisty forumowego w trzech kategoriach. Pokładów wylewanego chamstwa, monotematycznego plucia w koło Macieju na to samo/tak samo i ilości zmian nicków spowodowaną banami.

;-D
                      • lechujarek13 Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 16:37
                        wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-Newsweeka-rosnie-przewaga-PO-nad-PiS,wid,16535086,wiadomosc.html
                        Które to już wybory z rzędu przepierdzieli kaczy ch.. ? Bo się pogubiłem :)))))))))))))))
                        • przesmiewca-lux Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:06
                          lechujarek13 napisał(a):

> Które to już wybory z rzędu przepierdzieli kaczy ch.. ? Bo się pogubiłem :)))))
                          > ))))))))))

Nie śledzę, bo mnie to....
                          Ale nikogo, największego palanta tak bym nie nazywał. W ten sposób jemu "dajesz punkty".
                          • lechujarek13 Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:20
                            Ja też największego palanta tak bym nie nazwał. Ale ten egzemplarz jest poza skalą :)
                            • przesmiewca-lux Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:36
                              lechujarek13 napisał(a):

> Ja też największego palanta tak bym nie nazwał. Ale ten egzemplarz jest poza sk
                              > alą :)

hahahahahahahahahaaha ... no tak ;-D

A tak z drugiej strony, to myślę, że gdyby go zamknąć razem z Maciarewiczem w jakimś sztabie strategii partyjnej. Odizolować od mediów wszelakich, to słupki PiS, przy obecnym rozczarowaniu społeczeństwa Platformą, a szczególnie Tuskiem poszybowałyby do nieba.

Nie wiem, co lepsze.
                              • lechujarek13 Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:53
                                przesmiewca-lux napisał(a):

>
                                > A tak z drugiej strony, to myślę, że gdyby go zamknąć razem z Maciarewiczem w j
                                > akimś sztabie strategii partyjnej. Odizolować od mediów wszelakich, to słupki P
                                > iS, przy obecnym rozczarowaniu społeczeństwa Platformą, a szczególnie Tuskiem p
                                > oszybowałyby do nieba.

Nie zapominaj , że jest jeszcze paru innych typu Hoffmana czy Błaszczaka. Ale faktem jest, że w tak anarchizującym kraju jak Polska prowadzenie w sondażach partii rządzącej po niemal 7 lat władzy to paranoja. Źle świadczy o opozycji i jest demoralizujące dla rządców. Ale takie mamy partie. A tak na marginesie to , moim zdaniem, najlepszym rządem w III RP był rząd do którego nie chciała sie przyznać do końca żadna partia - rząd Marka Belki.
                                >
                                > Nie wiem, co lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka