lechujarek13 10.04.14, 17:35 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15776955,Nowy_sondaz__Zdecydowane_prowadzenie_PO__Partia_Korwin_Mikkego.html#BoxSlotII3img No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory. O jaaka szkoda :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przesmiewca-lux Re: :))))))) 10.04.14, 17:45 lechujarek13 napisał(a): > No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory. > O jaaka szkoda :)))) Od lat spece od PR mówią, że w ogóle nie powinien się pojawiać w mediach, a on swoje. Efekty widać. Im więcej Kaczyńskiego, tym niższy słupek. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: :))))))) 10.04.14, 18:03 przesmiewca-lux napisał(a): > lechujarek13 napisał(a): > > > No i smoleński konus przep......ierniczy kolejne wybory. > > O jaaka szkoda :)))) > > Od lat spece od PR mówią, że w ogóle nie powinien się pojawiać w mediach, a on > swoje. Efekty widać. Im więcej Kaczyńskiego, tym niższy słupek. Dlatego mówię - niech Manitou da prezesikowi dużo sił i wiele lat życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa50 Re: :))))))) 10.04.14, 18:44 Jeszcze sie nie odezwał ten tutejszy dupe.k ? Nic o tym że to sfałszowane przez Tuska sondaże ? Aż dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: :))))))) 11.04.14, 13:02 No tak... telewizjarepublika.pl/kontakt-po-w-cbos-atakuje-zwolennikow-zamachu,5778.html#.U0fKE6LDBc5 Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: :))))))) 11.04.14, 14:39 boszsze jakim trzeba być półkretynem aby dawać sie manewrować tym quasiwolnosciowym mediom - juz sam fakt istnienia tego śmiecia swiadczy o wolnosci słowa w tym kraju - wpuścić chama do biura to atrament wpije ...no !!! ten styropianowy boluś zachłystuje sie tymi pierdołami wyssanymi z palca i robi współczesnego ZBOWIDOWCA z siebie ...co za pusty łeb - i jeszcze na "emigracji " w ameryce :-) niebawem stwierdzi ze musiał wyjechać bo mu ruscy nie dawali spokoju w polsce...głupich nie sieją -siedzą tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 16:36 kulinarny.robert napisał(a): > .. .głupich nie sieją -siedzą tu na forum ***** zadziwiasz mnie swoja odwaga w samokrytyce:) ps.ja tu zagladam jedynie...he,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 16:51 a ja myslę ze siedzisz tu jak zapyzaiały dziadek - tak jak lechowski z "ameryki" Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: :))))))) samokrytyka robert? 11.04.14, 17:09 ouimet napisał: > zadziwiasz mnie swoja odwaga w samokrytyce:) > ps.ja tu zagladam jedynie...he,he,he... Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej. Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet :))))))) 11.04.14, 18:36 > Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej. > Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami" ;-D ***** Adresat postu nie wskazany :) linijka #1-do kogo? linijka #2- do kogo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: :))))))) 11.04.14, 18:52 ouimet napisał: > > > Nie tykając tego osobnika żyje się przyjemniej. > > Uwierz, że nie śmierdzi trupem, chamem, ani innymi "swojskimi zapaszkami" > ;-D > > ***** > Adresat postu nie wskazany :) > > linijka #1-do kogo? > linijka #2- do kogo? > > :) Obydwie linijki tyczą się tego samego osobnika. Niedoścignionego rekordzisty forumowego w trzech kategoriach. Pokładów wylewanego chamstwa, monotematycznego plucia w koło Macieju na to samo/tak samo i ilości zmian nicków spowodowaną banami. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 16:37 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-Newsweeka-rosnie-przewaga-PO-nad-PiS,wid,16535086,wiadomosc.html Które to już wybory z rzędu przepierdzieli kaczy ch.. ? Bo się pogubiłem :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:06 lechujarek13 napisał(a): > Które to już wybory z rzędu przepierdzieli kaczy ch.. ? Bo się pogubiłem :))))) > )))))))))) Nie śledzę, bo mnie to.... Ale nikogo, największego palanta tak bym nie nazywał. W ten sposób jemu "dajesz punkty". Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:20 Ja też największego palanta tak bym nie nazwał. Ale ten egzemplarz jest poza skalą :) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:36 lechujarek13 napisał(a): > Ja też największego palanta tak bym nie nazwał. Ale ten egzemplarz jest poza sk > alą :) hahahahahahahahahaaha ... no tak ;-D A tak z drugiej strony, to myślę, że gdyby go zamknąć razem z Maciarewiczem w jakimś sztabie strategii partyjnej. Odizolować od mediów wszelakich, to słupki PiS, przy obecnym rozczarowaniu społeczeństwa Platformą, a szczególnie Tuskiem poszybowałyby do nieba. Nie wiem, co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Trynd jest stabilny :)) 13.04.14, 17:53 przesmiewca-lux napisał(a): > > A tak z drugiej strony, to myślę, że gdyby go zamknąć razem z Maciarewiczem w j > akimś sztabie strategii partyjnej. Odizolować od mediów wszelakich, to słupki P > iS, przy obecnym rozczarowaniu społeczeństwa Platformą, a szczególnie Tuskiem p > oszybowałyby do nieba. Nie zapominaj , że jest jeszcze paru innych typu Hoffmana czy Błaszczaka. Ale faktem jest, że w tak anarchizującym kraju jak Polska prowadzenie w sondażach partii rządzącej po niemal 7 lat władzy to paranoja. Źle świadczy o opozycji i jest demoralizujące dla rządców. Ale takie mamy partie. A tak na marginesie to , moim zdaniem, najlepszym rządem w III RP był rząd do którego nie chciała sie przyznać do końca żadna partia - rząd Marka Belki. > > Nie wiem, co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś