Dodaj do ulubionych

Bolek Walesa

05.05.14, 13:22
ukonczyl jednak podstawowke,bez powtarzania 7 klasy!
wpolityce.pl/polityka/194054-walesa-idzie-na-procesowa-wojne-z-cenckiewiczem-ale-nie-kwestionuje-fragmentow-o-wspolpracy-z-sb
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Bolek Walesa 05.05.14, 14:09
      Widzisz LECHOWSKI - wiejski konusie ....Wałęsa ukończył 7 klas a jak daleko zaszedł i ile dokonał - ty ponoć jestes uczony , ponoć zwiedzasz " amerykę " a poza pisaniem bzdur nie masz zadnych dokonań - tak sie mierzy lechowski wartość zycia - on czegoś dokonał ty dowartosciowujesz sie obrazaniem innych wsiowy yntelygyncie - jak tam dulary podkarpacki wsioku - zarobiłes kilka aby tu po powrocie pokazać ześ panisko ?? heheheh ...ale duRny lechowski ...?!!!
    • rz2014 Bolek Walesa - wierzy, że to on jest bohaterem hah 05.05.14, 15:42
      i nadal wierzy ze to on obalił komunę hahaha.
      TW Bolek dostał przykaz od ówczesnych władz by pokojowo przekazać sobie stołki. Jak zwykle komuchy spadły na cztery łapy.
      A Lechu nadal wierzy....
      • mr.paprykarz Re: Bolek Walesa - wierzy, że to on jest bohatere 05.05.14, 21:10
        Sikał do chrzcielnicy, skończył 7 klas, ależ rewelacje...
        Myślę ,że Cenckiewicz to murowany kandydat do Nagrody Nobla.
    • wislocki12 Re: Bolek Walesa 05.05.14, 21:05
      Ciekawe, co na to ouimet? :-)
      • mr.paprykarz Re: Bolek Walesa 06.05.14, 13:01
        Smaży się na patelni. Jak to omlet.
        • rzeszowski15 Re: Bolek Walesa 06.05.14, 18:12
          No i na razie sie nie dowiemy,czy nasz noblista,niedoszly Prezydent Europy,zaliczyl siodma klase za pierwszym podejsciem
          cenckiewicz.dorzeczy.pl/id,3156/Brak-ugody-i-kompromitujaca-niekompetencja-pelnomocnika-Walesy.html
          • mr.paprykarz Re: Bolek Walesa 06.05.14, 18:32
            Nie zawsze szkoła jest niezbędna by zostać wybitnym człowiekiem.

Link
    • wislocki12 Re: Bolek Walesa 06.05.14, 20:38
      O ile pamiętam, to już co najmniej po raz czwarty inicjujesz wątek o agencie Wałęsie. No tak, w tamtych czasach też byłeś opozycjonistą - roznosiłeś ulotki! ;-)) Nietrudno zatem zrozumieć pewne obsesje... Skończyłeś przecież KUL, a tu taki, który "z bidą skończył" 7 klasę... :-(
      • rzeszowski15 Re: Bolek Walesa 07.05.14, 02:29
        Usatysfakcjonuje Cie wislocki.KUL/psychologie/ skonczyla jedna z moich corek.Jak potrzebujesz konsultacji,to w ramach forumowej zazylosci zalatwie Ci za free.A Bolek Walesa to rzeczywisci moja zawiedziona milosc.Niestety w czasie gdy na niego glosowalem,nie wiedzialem,ze jest dobrym uczniem Kiszczaka.
        • kulinarny.robert Re: Bolek Walesa 07.05.14, 09:40
          Mając takie wychowanie jakie preferujesz typuję ze wstrzykuje głupiego jasia pacjentom w Jarosławiu mówiąc ze to zemsta za komunizm...i nie kłam - nie masz córek szumowino tak jak i nie jestes w ameryce
        • wislocki12 Psycholog to za mało 07.05.14, 22:05
          Mnie nie jest potrzebny psycholog. Ja potrzebuję, jak zresztą twierdzi jeden z moich internetowych "przyjaciół", psychiatry! Ale nigdy z nim nie zgadzałem się! ;-))
          Skoro jednak nalegasz, chętnie skorzystam, pod warunkiem jednak, że za free - nie mam zamiaru finansować Waszych wakacji na Florydzie! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka