Dodaj do ulubionych

HOTELE w Rzeszowie

IP: *.ppp.tiscali.fr 23.08.04, 22:17
Czesc Ludzie, czy ktos z Was wie cos o rzeszowskich hotelach? Szukam sobie
noclegu na trzy dni w Rzeszowie i widze, ze hoteli jest kilkanascie, ale ceny
kosmiczne! 180 - 250 zl za noc dla dwoch osob, ciekawi mnie tylko jaki jest
komfort hotelu, zeby nie bnyl jakis brudny barlog... Jak cos wiecie, to
dajcie znac... (ps: hotel prezydencki nie wchodzi w gre, tam noc kosztuje
ponad 400 zl).
ziekuje z gory za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: cran Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:19
      napisz do mnie to powiem Ci wiecej
      o tych o ktorych wiem

ml@pro.onet.pl
      • Gość: radek Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:24
        Na starówce niedrogi i całkiem OK (nocują w nim goście mojej firmy) "Pod
        Ratuszem" (śniadanie podają do pokoju).
        Wczoraj dostałem reklamę bardzo taniego Motelu Orion (45 zł jedynka z łazienką)-
        nie wiem czy można polecić, bo nikt znajomy tam nie nocował.
      • Gość: ex-rzeszowianka Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.ppp.tiscali.fr 24.08.04, 11:59
        Cran, a tutaj nie mozesz odopwiedziec, co by moze i inni skorzystali? Dzieki
    • des4 Re: HOTELE w Rzeszowie 24.08.04, 10:03
      Gość portalu: ex-rzeszowianka napisał(a):

> Czesc Ludzie, czy ktos z Was wie cos o rzeszowskich hotelach? Szukam sobie
      > noclegu na trzy dni w Rzeszowie i widze, ze hoteli jest kilkanascie, ale ceny
      > kosmiczne! 180 - 250 zl za noc dla dwoch osob, ciekawi mnie tylko jaki jest
      > komfort hotelu, zeby nie bnyl jakis brudny barlog... Jak cos wiecie, to
      > dajcie znac... (ps: hotel prezydencki nie wchodzi w gre, tam noc kosztuje
      > ponad 400 zl).
      > ziekuje z gory za informacje.

Polecam Hubertus na Mickiewicza. 200-250 za dobę, ale komfortowy...
    • Gość: ex-rzeszowianka Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.ppp.tiscali.fr 24.08.04, 11:58
      Dziekuje za informacje
      • Gość: Ziutek Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:10
        W hotelu Rzeszów dostaniesz nocleg ze śniadaniem (szwedzki stół)w jedynce już
        za 95 złotych od osoby ,a jeżeli będzie to weekend to za 65 zł. Komunikacyjnie
        będziesz w prawdziwym centrym miasta - jak hotel Forum w Warszawie.Pozdrawiam
        • Gość: radek Re: HOTELE w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:41
          Gość portalu: Ziutek napisał(a):

> (...)będziesz w prawdziwym centrym miasta (...)

To niestety największy minus, chyba, że uwielbiasz spać na pasie zieleni
          pomiędzy nitkami autostrady (do tego można porównać hałas).
          • Gość: res Re: HOTELE w Rzeszowie IP: 82.177.98.* 24.08.04, 22:30
            a pokoje tragiczne nic sie w nich nie zmienilo od PRl-u poza lsniacymi oknami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka