Dodaj do ulubionych

Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego!

27.08.14, 14:32
To jedyna realna i zorganizowana grupa elektoratu narodowców, popularnie zwanymi naziolami.
Obserwuj wątek
    • resmenov Re: Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego! 27.08.14, 14:56
      zjedz łososia kolego i przestań sie przejmować narodowcami - to debile są po podstawówkach korespondencyjnych używani jako narzędzia przez tych co zdali maturę - przykładów nie trzeba daleko szukać - popatrz na poziom lechowskiego ...analfabeta z zachwianiem rówowagi umysłowej - widocznie na jakiejs ustawce ktos mu za mocno z łokacia przyglebił ....pozdrawiliaju ja tiebia ;-)
    • wislocki12 Zielionyje cziełowieczki 27.08.14, 20:16
      Pewnie masz rację! Szkoda tylko, że Wasi separatyści, o "zielionych cziełowieczkach" nie wspomnę, jako żywo przypominają owych kiboli-nazioli. Cóż, takie czasy! Jakie czasy, tacy żołnierze! ;-))
      • lech.junosza To jedna i ta sama "narodowa" banda. 27.08.14, 22:10
        Czy są to nazi skinheadzi, „elita” z Blood&Honour, polscy faszyści w stylu NOP czy ONR, prawicowe szumowiny z Młodzieży Wszechpolskiej, poganie z „Niklota” czy też innego rodzaju skrajnie prawicowe lub rasistowskie grupy – wszyscy oni są wrogami Polski.
        • wislocki12 To jedna i ta sama narodowa banda. 27.08.14, 22:43
          Przecież w swojej istocie i formach działania, zarówno kibole, że o naziolach nie wspomnę, niczym nie różnią się od owych separatystów i "zielionych cziełowieczkow". Jedni są wrogami Polski, drudzy Rosji, tej prawdziwej! :-((
          PS. Ostatnio zaimponował mi Makariewicz! Jak Hercen!
          • lech.junosza Re: To jedna i ta sama narodowa banda. 27.08.14, 23:02
            wislocki12 napisała:

> Przecież w swojej istocie i formach działania, zarówno kibole, że o naziolach n
            > ie wspomnę, niczym nie różnią się od owych separatystów i "zielionych cziełowie
            > czkow". Jedni są wrogami Polski, drudzy Rosji, tej prawdziwej! :-((
            > PS. Ostatnio zaimponował mi Makariewicz! Jak Hercen!
            A może zauroczyło Cię najnowsze objawienie kijowskiej junty - Andriej Iłłarionow b. doradca Putina. Brednie i bzdety jakimi karmi usłużnych pismamów każdy zna, ale niewielu wie, że ten koleś jest jednym z „ekspertów” w Zespole Parlamentarnym ds. Zbadania Przyczyn Katastrofy Tu-154M zwanym potocznie komisją Macierewicza.
            • wislocki12 Szybko to u was idzie! 28.08.14, 00:16
              Były doradca Putina? A dlaczego były? Szybko to u was idzie!
              Powiadasz ekspert komisji Macierewicza? A co o tym sądzisz?
              "Eksperci i goście Zespołu
              Jako eksperci Zespołu funkcjonują prof. Wiesław Binienda, dr Kazimierz Nowaczyk, dr Grzegorz Szuladziński, dr Wacław Berczyński.
              Ponadto swoich opinii udzielali Zespołowi m.in. Harvey Kushner, dr Michael Baden (23 marca 2012), kmdr Wiesław Chrzanowski, Glenn A. Jørgensen, dr Chris Cieszewski, którzy nie są formalnie stałymi ekspertami zespołu, mimo że są tak określani w mediach.
              Na posiedzeniach Zespołu brał udział m.in. por. Artur Wosztyl, pilot samolotu Jak-40, obecnego nieopodal miejsca katastrofy 10 kwietnia 2010.
              W obradach Zespołu jako goście i zabierający głos uczestniczą rodziny ofiar katastrofy oraz reprezentujący je pełnomocnicy prawni." (Wikipedia)
              PS. Czy "usłużni pismami" mają coś wspólnego z imamami?

• wislocki12 Makarewicz to nie Macierewicz 28.08.14, 00:19
              Uprzejmie informuję, że Makarewicz (Maszyna Wriemieni) nie ma nic wspólnego z Macierewiczem! ;-))
              • lech.junosza Wstydliwy problem narodowców. 28.08.14, 07:30
                Dlaczego żelazny elektorat narodowców czyli kibole tak chętnie wolny czas spędzają razem? Wspólnie śpiewając, pijąc piwo, rozbierając się i obejmując. Nie są chyba zgromadzeniami gejów ? Chyba nie, ale pewności nie ma ! Ale czy stać ich na zaproszenie dziewczyny do klubu czy na kolację? Czy mają na to pieniądze ? A może są zbyt nieśmiali, źle czują się wśród osób spoza grona kolegów, a świat zewnętrzny - tak to odbierają - jest dla nich obcy i wrogi? Czy więc owo kibolstwo nie jest gorączkową próbą dowartościowania się? Chociaż też nie można wykluczyć ciągot gejowskich, bo obnażanie się kibiców na trybunach ma homoseksualne konotacje.
                • lech.junosza Re: Wstydliwy problem narodowców. 28.08.14, 17:48
                  Narodowcy to w przeważającej części niewykształceni, biedni ludzie. Jak to kibole.
                  To ci tzw. "odrzuceni" i ci którym się nic nie udało. Chorzy z nienawiści i przez to skłonni na wszystko, byle zemścić się na rzekomych sprawcach swojej zasranej sytuacji.
                  • wislocki12 Jeszcze jeden nawiedzony? 28.08.14, 20:15
                    Tym razem całkowicie zgadzam się z Tobą, co nie musi znaczyć, że nie uważam Cię za jakiś kolejny egzemplarz tzw. nawiedzonego... ;-))
    • lechowski51 Re: Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego! 28.08.14, 11:44
      Lewactwo sobie pluje a przyzwoici Polacy robią swoje
      www.facebook.com/historykon/photos/a.325549577524275.77394.325323244213575/692358154176747/?type=1
      • resmenov Re: Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego! 28.08.14, 13:54
        ja to sie boje lechowski durniu aby kaczyński idąc ulicą nie wypier....ił sie na krawęzniku jakimś ...- niech go ta ochrona za 1,8 miliona pilnuje ty przyzwoity polaku bo zaraz napiszesz ze to zemsta tuska i go ktos zamordował
        • lech.junosza Robek Onan-Winnicki udzielił reprymendy Jarkowi 28.08.14, 18:22
          Kaczyńskiemu za jego niedostateczne przygotowanie ogólnorozwojowe.
          Jarosław Polskęzbaw obiecał, że będzie ćwiczył pół pompki. Tzn. w dół.
          • wislocki12 Junosza, skolko tiebie liet? 28.08.14, 20:12
            Obawiam się, że znalazłem się w totalnym kryzysie wartości (definicja u Mrożka!). Nic bowiem mnie nie już cieszy! Nawet narodowcy z Winnickim na czele, że Kaczyńskim, Putinie, Mikkem, Lechowskim i... Junoszy nie wspomnę. A propos, Junosza, skolko tiebie liet? Chyba niewiele, skoro junosza? ;-))
            • lechowski51 Re: Junosza, skolko tiebie liet? 28.08.14, 20:22
              Niedługo gimnazja zaczynają naukę,więc i junosza,ze swoimi sztubackimi komentarzami sie skończy.
              • wislocki12 Pasmotrim 28.08.14, 20:38
                Pasmotrim, uwidim...;-))
                • lechowski51 Re: Pasmotrim 28.08.14, 20:46
                  Apropos kiboli...
                  www.facebook.com/mieleccypatrioci
                  • wislocki12 Szarganie świętości! 28.08.14, 21:52
                    Szanowny Panie Lechowski! Czy widziałeś Pan kiedykolwiek owych patriotów w akcji? Widziałeś te łyse łby z naciągniętymi kapturami, ludzi bez twarzy, bezimienną masę wrzeszcząca na rozkaz z góry przygotowane hasła? Tłuszczę pławiącą się w swoim poczuciu siły, obsmarowującą idiotycznymi napisami i obrazkami właśnie odmalowane kamienice, rządzącą na podwórkach! Tłuszczę, która za sprawą takich ja Pan, pożytecznych idiotów, czuje się jak owi żołnierze przeklęci! Przecież to jest szarganie świętości! :-((
                  • wislocki12 Pokazucha! 28.08.14, 22:38
                    A słyszałeś Pan, o patiomkinowskich wsiach? :-((
                    • lechowski51 Re: Pokazucha! 29.08.14, 07:52
                      www.facebook.com/198937950254760/photos/a.198942103587678.1073741828.198937950254760/374897349325485/?type=1&theater
                      • wislocki12 Re: Pokazucha! 29.08.14, 21:10
                        Nie umiesz pisać? Dobrze jeszcze, że wklejać nauczyłeś się... ;-))
                        • lechowski51 Re: Pokazucha! 29.08.14, 22:14
                          Uczę sie od Ciebie
                          czyliwiesz.pl/kibice-stali-mielec-dla-domu-dziecka-wideo/
                          • wislocki12 A latoś nic? 29.08.14, 22:54
                            No tak, data sprzed roku! W tym roku nic się nie przydarzyło? Szkoda! No cóż, pokazucha! ;-))
                            PS. Może i, nie chwaląc się, to dobra decyzja! :-)
                            • lechowski51 Re: A latoś nic? 30.08.14, 08:28
                              No tak!.Jak sprzed roku,to nie ważne.
                              www.youtube.com/watch?v=avM3xQVTFus
            • lech.junosza Re: Junosza, skolko tiebie liet? 30.08.14, 09:58
              wislocki12 napisała:

> Obawiam się, że znalazłem się w totalnym kryzysie wartości (definicja u Mrożka!
              > ). Nic bowiem mnie nie już cieszy! Nawet narodowcy z Winnickim na czele, że Kac
              > zyńskim, Putinie, Mikkem, Lechowskim i... Junoszy nie wspomnę. A propos, Junosz
              > a, skolko tiebie liet? Chyba niewiele, skoro junosza? ;-))
              Niestety nie znam rosyjskiego, ale domyślam się, że chodzi Ci o mój wiek. Jestem rocznik 1984.
              O ile dobrze zrozumiałem to chciałeś mnie w ten sposób obrazić. Ale cóż wy Ukraińcy żrący polskich chleb juz cie taki poziom. Poziom rynsztoka. Nie dziękuj.
              • wislocki12 Junosza, skolko tiebie liet? 30.08.14, 17:17
                Ponieważ częścią twojego nicka jest rzeczownik junosza (ros.: młodzieniec), pozwoliłem sobie poprosić o szczegóły i zapewniam Cię, że wcale nie chciałem Cię obrazić w ten, ani w żaden inny sposób, a już na pewno nie na poziomie rynsztoka. ;-))
                PS. Mam wrażenie, że dla Ciebie język polski pozostaje raczej językiem obcym. :-))
                • lech.junosza Re: Junosza, skolko tiebie liet? 30.08.14, 23:18
                  wislocki12 napisała:

> Ponieważ częścią twojego nicka jest rzeczownik junosza (ros.: młodzieniec), poz
                  > woliłem sobie poprosić o szczegóły i zapewniam Cię, że wcale nie chciałem Cię o
                  > brazić w ten, ani w żaden inny sposób, a już na pewno nie na poziomie rynsztoka
                  > . ;-))
                  > PS. Mam wrażenie, że dla Ciebie język polski pozostaje raczej językiem obcym. :
                  > -))
                  To jest składnik mojego nazwiska. Nie dziękuj.
                  • wislocki12 Lech czy Junosza? 30.08.14, 23:29
                    Ów składnik to Lech czy Junosza?
                    PS. Nie dziękuję! ;-))
                    • lech.junosza Re: Lech czy Junosza? 30.08.14, 23:44
                      Jestem dyslektykiem i faktycznie czasem (a nawet częściej) walę językowe babole.
                      Dopytujesz się bo jak dobrze Cię zrozumiałem chcesz złożyć donos "tam gdzie trzeba".
                      Wolę już żebyś Ty to zrobił niż Twój alter-ego lechowski, więc zwróć się do mnie z pytaniem o dokładne dane (adres itd.) na priva.
                      Nadal nie dziękuj i spróbuj się intelektualnie podciągną. W dyskusjach ze lechowskim masz na to marne szanse, ale ja się ulituję na Tobą.
                      Nie przepraszaj tylko proś.
                      Dobranoc, bo mnie nudzisz.
                      • wislocki12 Lech Junosza? 31.08.14, 01:23
                        Współczuję Ci dysleksji. Ale nie do końca rozumiem, czy Lech to twoje nazwisko czy imię, albo inaczej, czy Junosza to twoje nazwisko czy imię? A może jesteś dwojga nazwisk - Lech Junosza...
                        PS. Nadal nie dziękuję i próbuję się intelektualnie podciągnąć. Wiem, w dyskusjach z Lechowskim mam na to marne szanse, ale Ty się ulitujesz nade mną. Nie przepraszam, tylko proszę. Dobranoc, bo mnie nudzisz! ;-))

• lechowski51 Re: Lech Junosza? 31.08.14, 09:21
                          ......że się wtrącę do interesującej i stojącej na wysokim poziomie intelektualnym dyskusji
                          www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/732891,Kibice-pomoga-kombatantom-AK-na-Bialorusi
                          • wislocki12 Akcje społeczne i... zadymy 31.08.14, 12:38
                            Całkowicie zgadzam się z przytoczonymi poniżej komentarzami:
                            "- Takie akcje pokazują, że można pozytywnie wyrażać kibicowskie emocje. Buduje się w ten sposób przeciwwagę dla tych, dla których bycie kibicem oznacza tylko zadymy - komentuje psycholog społeczny dr Ireneusz Siudem.
                            Również organizator pielgrzymek kibiców na Jasną Górę ks. Jarosław Wąsowicz wskazuje, iż takie akcje pokazują młodym, że bycie kibolem nie musi oznaczać bójek z policją, awantur, ale może przekładać się na robienie czegoś dobrego dla lokalnej społeczności." ;-))
                            PS. Jeżeli założyć, że najmłodsi żołnierze AK na Białorusi mieli w 1944 r. 18 lat, to dzisiaj mają 88 lat... ;-))
                            • lechowski51 Re: Akcje społeczne i... zadymy 31.08.14, 15:31
                              Najbardziej "zatroskani" o los polskiego kościoła są ci co ostatni raz odwiedzili świątynie 20 lat temu.Podobnie z kibicami.Największymi znawcami środowiska kibiców,są ci co na meczu piłkarskim byli 30 lat temu,lub w ogóle na nim nie byli.Mam przeświadczenie,że podobnie jest z Tobą i innymi lewakami,którzy nienawidzą kibiców,bo ci nie wstydzą sie polskości i manifestują swój patriotyzm.
                              A Tobie podobnie mieleccy lewacy,nie mogą znieść baneru ciągle wiszącego,przed "żyletą" Stali-Precz z komuną!
                              • wislocki12 Ilu doczekało? 31.08.14, 19:53
                                Już raz zwracałem Ci uwagę, że los polskiego Kościoła katolickiego, jak również polskiej prawicy, zupełnie mnie nie interesuje, podobnie zresztą, jak los kibiców, którzy ni stąd, ni zowąd zainteresowali się sytuacją 88-letnich kombatantów AK na Białorusi! ;-))
                                PS. Ciekawe, ilu z nich doczekało szlachetnego porywu owych, jak piszesz, kibiców? ;-))
                                • lechowski51 Re: Ilu doczekało? 01.09.14, 09:14
                                  Mam nadzieje,ze Ci sie doczekali wsparcia kibicow i przestaniesz bredzić o wieku?!
                                  dziecibialegostoku.pl/
                                  • wislocki12 72 lata 01.09.14, 12:09
                                    Też mam taką nadzieję! ;-)
                                    PS. Średnia długość życia mężczyzn w Polsce wynosi 72 lata. :-(
                                    • lechowski51 Re: 72 lata 01.09.14, 22:09
                                      I po takim wpisie zaczynam się zastanawiać czym Ty się roznisz od junoszy.?.Może tylko tym,że nie robisz tyle ortografia co on i być może jak dla niego,u Ciebie każdy kibic/oczywiście polski a nie rosyjski/ nie jest faszysta?!
                                      • wislocki12 Makabryczny żart? 01.09.14, 22:37
                                        Mój Drogi! To są przecież fakty! Czy Ty naprawdę uważasz, że kibol (kibic, jak ich pięknie nazywasz), ma prawo nie myśleć? Sam się zastanów, ilu kombatantów AK (po klęsce "Burzy" i repatriacjach), którzy mają 88 lat, mogło pozostać jeszcze na Białorusi? Przecież to brzmi, jak jakiś makabryczny żart! O potencjalnych kosztach owej akcji przez litość już nie wspomnę! ;-))
                                        PS. Na twoim miejscu po 22.00 znacznie ograniczyłbym swoją aktywność na forum.
                                        • lechowski51 Re: Makabryczny żart? 01.09.14, 22:44
                                          www.lubin.pl/aktualnosci,23574,kibice_dzieciom.html
                                          • wislocki12 Re: Makabryczny żart? 01.09.14, 22:57
                                            Gdybyś jeszcze tylko potrafił odróżnić dzieci od 88-letnich kombatantów AK na Białorusi... ;-))
                                            PS. Proponuję zrezygnować z dalszego ciągu tej dyskusji kompromitującej, niestety, kibiców, że kibolach nie wspomnę! ;-))
                                            • lechowski51 Re: Makabryczny żart? 02.09.14, 09:27
                                              supernowosci24.pl/kibice-resovii-wreczyli-dzieciom-w-szpitalach-slodycze/
    • wislocki12 Re: Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego! 07.09.14, 22:30
      Chyba masz rację:
      "Kibice Resovii obraźliwie i wulgarnie do prezydenta Rzeszowa
      Skandaliczny transparent wywiesili szalikowcy Resovii podczas sobotnich derbów Rzeszowa. W poniedziałek zapadnie decyzja, czy prezydent Tadeusz Ferenc będzie żądał ścigania kiboli.
      - "Dał Tadeusz z miasta kasę, wyśnił mewę w ekstraklasie, miało być Zagłębie, Arka jest Żółkiewka i Wólczanka, I ligę chciałeścw...u, twoje miejsce jest w..."
      (Gazeta w Rzeszowie, 7 września)
      • lechowski51 Re: Kibole jedynym elektoratem Ruchu Narodowego! 08.09.14, 08:22
        No tak....
        www.facebook.com/?ref=tn_tnmn
        • wislocki12 Tak trzymać! 08.09.14, 21:32
          No tak:
          "Dawać k... flagę!" Kto napadł kibiców Marmy Rzeszów? - Nowiny.pl, 8 września"
          "Kibice PGE Marmy Rzeszów w niedzielę wracali busem, po meczu żużlowym, z Łodzi do Rzeszowa. Komentowali mecz. W miejscowości Diabla Góra, w powiecie Opoczno zostali zaatakowani przez nieznanych, zamaskowanych sprawców, uzbrojonych w pały, kije bejsbolowe i kastety."
          Gratulacje, Panie Lechowski! Tak trzymać! ;-))
          PS. Serdecznie dziękuję! :-(
          • lechowski51 Re: Tak trzymać! 09.09.14, 08:07
            Czego gratulujesz i za co dziekujesz
            • lech.junosza "lechowski" odezwa do takich jak ty: 09.09.14, 08:27
              "Nazi geje, cała Polska z was się śmieje !" Zasłyszane na jednym ze spotkań ekstraklasy.
              Autorstwo: ANTIFA
            • wislocki12 Gratuluję i dziękuję! ;-)) 09.09.14, 23:53
              "Gratuluję" kibolom popisów i dziękuję za "patriotyczne" inicjatywy! ;-))
              • lech.junosza Re: Gratuluję i dziękuję! ;-)) 10.09.14, 20:19
                Radykalna prawica wzięła pod swoje opiekuńcze skrzydła stadionowych wypierdków, zwanych kibolami. Ci natychmiast poczuli się dowartościowani. Z pogardzanej i odsądzanej od czci i wiary hołoty awansowali do grona żarliwych patriotów walczących o wolną – a jakże – Polskę. To bydło skwapliwie uczestniczy w marszach organizowanych przez faszyzujące ugrupowania, odbywa pielgrzymki na Jasną Górę, a swoją obecność na stadionach zaznacza teraz pseudopatriotycznymi transparentami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka