Gość: XXI IP: *.pul.tke.pl 05.09.04, 22:20 E to chyba była agent p. Piekły:). Mam putanie ile mozna dostać za podszywanie sie pod agenta ABW - są na to przecierz chyba jakieś paragrafy. Jęlsi Piekło maczał w tym palce to gośc jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptak rzeszowskie piekiełko IP: 193.19.164.* 06.09.04, 09:36 pięknie ,to już jest maksymalna jazda. Myśle , że ABW potrzebuje takiego agenta jak Ryszard Piekło - konkretny i skuteczny a jak oddany rodzinie. Na co czeka Prokuratura ? KIm stał się Piekło od czasu pełnienia funkcji radnego. W jakim mieście żyjemy ? Szef komitetu wyborczego Platformy Obywatelskiej po wygranych wyborach rozbija koalicje w zamian za stanowisko i pracę dla syna , Marta Niewczas zmienia "poglądy" by wiceprezydentem został Ryszard Winiarski. Rzeszowskie Piekło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddany Re: rzeszowskie piekiełko IP: *.enformatic.pl 06.09.04, 22:08 Ja nie doczytałem sie że nie był to pracownik ABW , chyba że ty kolego masz lepsze wiadomości niż red.Chłodnicki , który znowu sie odezwał ( z nadania swoich kolegów ciekawe co z tego ma ?) , szkoda że nie dokończył tematu swojego kolegi Moskwy , a może to temat na kolejny cykl , chyba bedzie o czym poczytać . Powodzenia panie Chłodnicki czekamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon piekło do piekła IP: 213.76.135.* 06.09.04, 10:31 Ciekawe w jakiej partii teraz koleś wyląduje, ale chyba w ramionach zbyrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czyj to był agent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:36 I znowu redaktor Chłodnicki pisze głupoty pod dytktando egzaminatora nadzorującego WORD J.Moskwy. Szkoda, że redaktor nie pisze o machlojach swojego kolegi donosiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal Re: Czyj to był agent? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.09.04, 20:07 Jako praworządny obywatel tego kraju żądam powołania komisji śledczej w tej sprawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr agent piekly to diabel? IP: *.math.unm.edu 06.09.04, 21:07 Oto POlska wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koba Re: Czyj to był agent? IP: *.enformatic.pl 06.09.04, 21:42 co ten PSL w sobie ma, że jest tak nisko a pacha się tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś