mija4walles 03.10.05, 11:07 fajne te Joanny hihihi sama sie tak nazywam a wy juz po przed czy wtrakcie slubu bo ja dopiero za rok ale juz tu wszstko sledze hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 11:42 hehehe i wszystko jasne trzy joanny ja na razie tylko sledze, czytam, wyciagam wnioski itd. bo slub najwczesniej za poltora roku, ale juz tak mam, ze zawsze wszystko musze wczesniej "obwachac" i "podotykac" Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 11:45 no ja 26 sierpnia 2006r ale wydarzenie na slubie bedzie nasze dziecko jestem w 16 tygodniu ciazy przeszczesliwa wszsytko do przygotowania na sam koniec ciazy czeka mnie przeprowadzka i jesszcze sesja na studiach al ejestem najszczesliwasza heheh Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 12:20 nie no przedewszytkim to garatulacje z powodu malucha:,)a slub bedziesz brac prawie w moje urodziny))))). zazdroszcze ci maluszka ja na swojego jeszcze musze poczekac, ale spoko a sukienke juz masz wybrana???? Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 13:38 no niestey sukienka jeszce w drodze na razie nie wiem jaka ma byc i na jaki rozmiar :p hehehe ale rozgladam sie Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:12 a przegladalas juz strony w necie z sukienkamki??? a jak jestes w grono.net to jest grono "panna mloda, slub, wesele" i tam dziewczyny sa bardzo pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:49 witam)) slub za .... 12 dni)))) jestem troszke zakrecona i nie mam za bardzo czasu wchodzic na forum sukienka sie szyje (przedostatnia przymiarka w piatek), zostalo nam jeszcze zamowienie wiazanki i tortu))) czuje ze juz powoli stres zaczyna mnie nachodzic.... ale dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:51 wowowowo w no to super bardzo gratuluje chce koniecznie zobaczyc jak wyglada suknia szsyta prze zkrawcowa wiec jak bedzies zmiala foto to ja chcetnie napisz mi gdzie sie bawicie i w ktorym kosciele jezeli oczywiscei to w wawie i na ile osob no i jezeli masz czas pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 15:50 witam ponownie bierzemy slub cywilny w palacu slubow na starym miescie. potem obiad dla rodziny (ok 25 osob)w hotelu hetman na starej pradze (+ noc posluba w tym samym hotelu)a za tydzien impreza dla znajomych (50 osob) w pasta cafe na kamionkowskiej heh, jeszcze w te sobote wieczor panienski zapowiada sie pazdziernik pelen imprez Odpowiedz Link Zgłoś