Dodaj do ulubionych

Joanny Darc i Sadowska

03.10.05, 11:07
fajne te Joanny hihihi sama sie tak nazywam a wy juz po przed czy wtrakcie
slubu bo ja dopiero za rok ale juz tu wszstko sledze hehehhe
Obserwuj wątek
    • joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 11:42
      hehehe i wszystko jasnesmile trzy joannysmile

ja na razie tylko sledze, czytam, wyciagam wnioski itd. bo slub najwczesniej za
      poltora roku, ale juz tak mam, ze zawsze wszystko musze wczesniej "obwachac"smile
      i "podotykac"
      • mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 11:45
        no ja 26 sierpnia 2006r ale wydarzenie na slubie bedzie nasze dziecko jestem w
        16 tygodniu ciazy przeszczesliwa wszsytko do przygotowania na sam koniec ciazy
        czeka mnie przeprowadzka i jesszcze sesja na studiach al ejestem
        najszczesliwasza heheh
        • joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 12:20
          nie no przedewszytkim to garatulacje z powodu malucha:,)a slub bedziesz brac
          prawie w moje urodzinysmile))))). zazdroszcze ci maluszka ja na swojego jeszcze
          musze poczekac, ale spokosmile a sukienke juz masz wybrana????
          • mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 13:38
            no niestey sukienka jeszce w drodze na razie nie wiem jaka ma byc i na jaki
            rozmiar :p hehehe ale rozgladam sie
            • joasia.sadowska Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:12
              a przegladalas juz strony w necie z sukienkamki??? a jak jestes w grono.net to
              jest grono "panna mloda, slub, wesele" i tam dziewczyny sa bardzo pomocnesmile
    • joanna_darc Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:49
      witamsmile)) slub za .... 12 dnismile)))) jestem troszke zakrecona i nie mam za
      bardzo czasu wchodzic na forumsmile sukienka sie szyje (przedostatnia przymiarka w
      piatek), zostalo nam jeszcze zamowienie wiazanki i tortusmile))) czuje ze juz
      powoli stres zaczyna mnie nachodzic.... ale dam radesmile
      • mija4walles Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 14:51
        wowowowo w no to super bardzo gratuluje chce koniecznie zobaczyc jak wyglada
        suknia szsyta prze zkrawcowa wiec jak bedzies zmiala foto to ja chcetnie napisz
        mi gdzie sie bawicie i w ktorym kosciele jezeli oczywiscei to w wawie i na ile
        osob no i jezeli masz czas pozdr
        • joanna_darc Re: Joanny Darc i Sadowska 03.10.05, 15:50
          witam ponowniesmile bierzemy slub cywilny w palacu slubow na starym miescie. potem
          obiad dla rodziny (ok 25 osob)w hotelu hetman na starej pradze (+ noc posluba w
          tym samym hotelu)a za tydzien impreza dla znajomych (50 osob) w pasta cafe na
          kamionkowskiej
          heh, jeszcze w te sobote wieczor panienskibig_grin zapowiada sie pazdziernik pelen
          imprezsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka