Dodaj do ulubionych

Solarium w Rzeszowie

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 13:20
Szukam osób, które mogą mi polecić dobre solarium w Rzeszowie. Nigdy nie
korzystałam i mam kilka pytań:
1. Jak to się odbywa (opalanie nago ?) i czy trzeba się rozbierać przy Pani
obsługującej to cacko?
2. Ile kosztuje jedna sesja i ile razy muszę tam chodzić aby utrzymać ładną nie
za mocną opaleniznę?

Dzięki z góry za odpowiedzi.

Blada Twarz:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: Solarium w Rzeszowie IP: *.rsk.pl 08.04.02, 13:45
      Chcialbym polecic moim zdaniem bardzo dobre solarium .Przede wszystkim
      tanie ,wylacznie dla pan , jest mozliwosc opalania sie nago lub w kostiumie
      (wg. uznania). Dla poczatkujacyh pan minusem jest to , ze beda musialy bardzo
      czesto przychodzic na sesje , co moze sie wiazac ze znacznym wysilkiem
      fizycznym . Jednak nie jest to problemem ,gdyz ten wysilek wiaze sie natomiast
      z niezapomnianymi wrazeniami erotycznymi :))
      Zainteresowane panie prosze o kontakt: zibi@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Tom Re: Solarium w Rzeszowie IP: 213.77.14.* 08.04.02, 15:57
      Czy chcesz mieć raka skóry??
      Po solarium ryzyko zachorowania znacznie wzrasta...
      szczególnie jak się ma pieprzyki...
      • Gość: MK Re: Solarium w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 18:26
        Zibi dzięki za ofertę;-) ale chyba zrezygnuję. A co do raka skóry to myślę, że
        ryzyko jest 2 razy większe przy opalaniu się na słońcu. W solarium stosują
        tylko jeden rodzaj promieniowania niestety nie pamiętam czy UVA czy UVB.
        Hej, czy naprawdę te wszystkie opalone laski nie zaglądają na forum????
        • Gość: frais Re: Solarium w Rzeszowie IP: 217.153.103.* 08.04.02, 20:13
          Tak naprawdę to jedynie najnowocześniejsze solaria mają zmniejszoną dawkę
          promieni UVA odpowiedziałnych za niszczenie kolagenu w skórze.Ale i promienie
          UVA I UVB są rakotwórcze, szczególnie dla osób żyjących w naszym klimacie i
          nieprzyzwyczajonych.Ja wyjeżdżając do gorącego klimatu mam problem z zakupem
          kremu z wysokimi filtrami, niestety nie ma popytu, bo ludzie chcą koniecznie
          się mocno opalić.Wiesz, jak oglądam sobie niektóre panie po 30 i starsze
          bezbłędnie wskażę te które w młodości mocno się opalały("cudne" plamy i
          przebarwienia). Opalanie się na plaży to jednak jeszcze jakaś przyjemność,ale
          leżenie w tubie , by niszczyć skórę? Ja w solarium byłam ze dwa razy.Nie, nie
          trzeba paradować nago przed obcymi, a pani na Twoich oczach powinna
          zdezynfekować urządzenie więc spokojnie możesz położyć się golusieńka.Takich
          miejsc w Rzeszowie jest mnóstwo(u nas mam wrażenie powstają coraz to nowe, gdy
          tymczasem ogólna tendencja jest ponoć odwrotna i solaria upadają, bo większa
          jest świadomość ludzi o szkodliwości:))
          A tak od siebie polecam na ładną karnację picie soczku z marchewki i stosowanie
          balsamów do ciała z wyciągiem orzecha włoskiego i bursztynem.Skóra jest wtedy
          subtelnie wyzłocona, karnacja się ociepla i nie ma mowy o straszeniu bladością.
          Pozdrawiam:)
          • Gość: solarium Re: Solarium w Rzeszowie IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 08:52
            home.no.net/evolve/solarium.html

Klikając na powyższy link zobaczysz solarium "na żywo".
            • Gość: MK Re: Solarium w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 10:41
              Dzięki ale na razie nikogo tam nie ma:-) a zresztą to ja po prostu chciałam
              porady osoby, która tam chodzi regularnie i może coś powiedzieć z własnego
              doświadczenia. Teraz raczej widzę, że te opalone laski raczej internetu nie
              używają... może lepiej, że nie będę się do nich zaliczać:-) Chyba zacznę pić tą
              marchewkę:-) i smarować się orzechem włoskim. Pozdrawiam wszystkie inteligentne
              blade twarze!
              • Gość: radek Re: Solarium w Rzeszowie IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:52
                Sama widzisz... inteligencję można zobaczyć na Twarzy (stare ale aktualne
                powiedzonko).

Pozdrawiam
                Blady Radek.
              • Gość: frais Re: Solarium w Rzeszowie IP: 217.153.103.* 09.04.02, 19:31
                MK,inteligentne twarze niekoniecznie muszą być blade. Codziennie wcierają w
                ciało balsamy z bursztynem i włoskim orzechem , pija marchewkowy sok.Generalnie
                dbają o ciało i o duszę:)I cieszą się ze swojego wyglądu. No cóż, nie chcą
                wyglądać jak panienki spod remizy wysmażone w solarium,ale to kwestia gustu:))
                PS. Ja chyba ze dwa lata temu byłam w solarium Nefretete(ul 3 Maja). Jeśli
                nadal istnieje to polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka