Dodaj do ulubionych

Jan Pawel II

11.04.02, 17:27
Niedługo do Polski po raz kolejny przyjeżdza OJCIEC ŚWIĘTY.
Mam pytanie, ile bedzie kosztowala jego wizyta i z czego zostanie oplacona? O
ile z tego powodu zwiększy się dziura budżetowa? Jeśli ktoś ma dane finansowe
odnośnie tej i wcześniejszych pielgrzymek poproszę o ich podanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Jan Pawel II IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:15
      O ile mi wiadomo przyjazd Ojca Świętego jest sponsorowany przez Samoobronę,
      której to przedstawiciel pan Andrzej L. ma wręczyć Papieżowi bat, aby zrobił w
      końcu porządek oraz wyjawi nowe szczegóły afery w Klewkach i .... Rzeszowie ;-
      )))
    • Gość: ar Re: Jan Pawel II IP: *.bioc.aecom.yu.edu 18.04.02, 04:01
      ja tez mam pytanie do podobne do Twojego:
      Ile kosztuja wizyty ambasadorow i inspektorow Unii Europejskiej w Polsce,
      i ile kosztuja
      delegacje (na kleczkach) polskiego rzadu do Brukseli i kto za to placi i o ile
      powiekszyla sie dziura budzetowa z ww. powodu. Moze ktos ma jakies dane
      finansowe ?
      izzydor napisał(a):

> Niedługo do Polski po raz kolejny przyjeżdza OJCIEC ŚWIĘTY.
      > Mam pytanie, ile bedzie kosztowala jego wizyta i z czego zostanie oplacona? O
      > ile z tego powodu zwiększy się dziura budżetowa? Jeśli ktoś ma dane finansowe
      > odnośnie tej i wcześniejszych pielgrzymek poproszę o ich podanie.

• Gość: Tom Re: Jan Pawel II IP: 213.77.14.* 18.04.02, 07:18
      izzydor napisał(a):

>" Niedługo do Polski po raz kolejny przyjeżdza OJCIEC ŚWIĘTY.
      > Mam pytanie, ile bedzie kosztowala jego wizyta i z czego zostanie oplacona? O
      > ile z tego powodu zwiększy się dziura budżetowa? Jeśli ktoś ma dane finansowe
      > odnośnie tej i wcześniejszych pielgrzymek poproszę o ich podanie. "
      Pieprzysz jak Urban w 80-dziesiątych latach - wyrazy współczucia... :(
      Bądź oryginalny... Echhhh...

• Gość: ppww Re: Jan Pawel II IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 18.04.02, 15:07
        Ja uważam, że Papież został zaproszony również po to, aby uspokoić naszych
        rodaków w trudnym okresie, z nadzieją, że dzięki wizycie Ojca Świętego ludzie
        nie wyjdą na ulicę...
        • Gość: Szatan Re: Jan Pawel II IP: *.wje.com 18.04.02, 15:51
          Jak widze papieza w telewizji tymi dniami to mi sie przykro troche robi bo ten
          czlowiek juz za niedlugo opusci ta ziemie. Ja pamietam jak byl mlodszy i pelny
          energii i byl aktywnym liderem kosciola. Ja do kosciola nie chodze i w Boga nie
          wieze (bo jestem Szatan he,he) ale mi szkoda tego czlowieka bo teraz to
          mowienie i poruszanie trudno mu przychodzi i wyglada na to ze ta jego papieska
          posada do grobu powoli go sprowadzi. Powinien przyjechac do swojej ojczyzny w
          odwiedziny bo to moze byc jego ostatni raz przed smiercia.
    • Gość: Guciek Re: Jan Pawel II IP: *.gze.pl 18.04.02, 15:57
      IZZYDOR TY SIE BOGA NIE BOISZ... zreszta nie ma co zabierac głosu na ten temat
      szkoda klawiatury aby Ci odpowiadac a przyre jest tylko to, ze wiele osob
      podobnych do Ciebie tak sadzi. Szkoda ze, ze tak nisko mozna upasc.
      pozdrawiam
      • Gość: PIERRE Re: Jan Pawel II IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 19.04.02, 11:34
        Gość portalu: Guciek napisał(a):

> IZZYDOR TY SIE BOGA NIE BOISZ... zreszta nie ma co zabierac głosu na ten temat
        > szkoda klawiatury aby Ci odpowiadac a przyre jest tylko to, ze wiele osob
        > podobnych do Ciebie tak sadzi. Szkoda ze, ze tak nisko mozna upasc.
        > pozdrawiam

A niby dlaczego ma się go bać???
        Guciu - jesteś ślepy??? Nie widzisz ile kasy marnotrawi się na takie niczemu nie
        służące wizyty??? Pomyśl ile dobrego przyniesie wizyta papierza, a ile dobrego
        możnaby zrobić za te ciężkie miliony, które się na to wyda???
        Może jakieś stypendium dla biednych studentów, a może nowy dom dla tych
        nieszczęsnych powodzian, a moze jakaś inwestycja która przyniesie realne i
        wymierne korzyści.

• Gość: Tom Re: Jan Pawel II IP: 213.77.14.* 19.04.02, 12:32
          Gość portalu: PIERRE napisał(a):

> Gość portalu: Guciek napisał(a):
          >
          > > IZZYDOR TY SIE BOGA NIE BOISZ... zreszta nie ma co zabierac głosu na ten t
          > emat
          > > szkoda klawiatury aby Ci odpowiadac a przyre jest tylko to, ze wiele osob
          > > podobnych do Ciebie tak sadzi. Szkoda ze, ze tak nisko mozna upasc.
          > > pozdrawiam
          >
          > A niby dlaczego ma się go bać???
          > Guciu - jesteś ślepy??? Nie widzisz ile kasy marnotrawi się na takie niczemu ni
          > e
          > służące wizyty??? Pomyśl ile dobrego przyniesie wizyta papierza, a ile dobrego
          > możnaby zrobić za te ciężkie miliony, które się na to wyda???
          > Może jakieś stypendium dla biednych studentów, a może nowy dom dla tych
          > nieszczęsnych powodzian, a moze jakaś inwestycja która przyniesie realne i
          > wymierne korzyści.
          >
          Za zbędne koszty przystosowania do UE można było ruszyć gospodarkę,
          infrastrukturę, żylibyśmy zupełnie w innej Polsce. Ta cała zabawa (już chyba
          dziesięć lat) w przygotowanie do wstąpienia do UE kosztuje nas rocznie MILIARDY
          DOLARÓW - to się nigdy nie zwróci. A tu sprawa kilku milionów złotych - te
          pieniądze mają uratować powodzian, studentów?? Żarty!!!

• Gość: TRIGGER Re: Jan Pawel II IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 13:02
            Gość portalu: Tom napisał(a):

> Gość portalu: PIERRE napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Guciek napisał(a):
            > >
            > > > IZZYDOR TY SIE BOGA NIE BOISZ... zreszta nie ma co zabierac głosu na
            > ten t
            > > emat
            > > > szkoda klawiatury aby Ci odpowiadac a przyre jest tylko to, ze wiele
            > osob
            > > > podobnych do Ciebie tak sadzi. Szkoda ze, ze tak nisko mozna upasc.
            > > > pozdrawiam
            > >
            > > A niby dlaczego ma się go bać???
            > > Guciu - jesteś ślepy??? Nie widzisz ile kasy marnotrawi się na takie nicze
            > mu ni
            > > e
            > > służące wizyty??? Pomyśl ile dobrego przyniesie wizyta papierza, a ile dob
            > rego
            > > możnaby zrobić za te ciężkie miliony, które się na to wyda???
            > > Może jakieś stypendium dla biednych studentów, a może nowy dom dla tych
            > > nieszczęsnych powodzian, a moze jakaś inwestycja która przyniesie realne i
            >
            > > wymierne korzyści.
            > >
            > Za zbędne koszty przystosowania do UE można było ruszyć gospodarkę,
            > infrastrukturę, żylibyśmy zupełnie w innej Polsce. Ta cała zabawa (już chyba
            > dziesięć lat) w przygotowanie do wstąpienia do UE kosztuje nas rocznie MILIARDY
            >
            > DOLARÓW - to się nigdy nie zwróci. A tu sprawa kilku milionów złotych - te
            > pieniądze mają uratować powodzian, studentów?? Żarty!!!
            >

Może powiesz skąd wziąłeś informacje o miliardach dolarów. Jeżeli miliardy - to
            czy są to 2, 3 5, 10 a może 50 miliardów? A może też tak jeszcze napiszesz co to
            są Fundusze Strukturalne UE i ile z nich nasze województwo ma dostać na rozwój
            przedsiębiorczości i budowę infrastruktury?

Proszę o konkrety a nie puste hasła których tak często/gęsto używasz.

• Gość: Reformat Re: Jan Pawel II IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 19.04.02, 15:26
              Szatan ma racje to być może ostatnia wizyta papieża w ojczyźnie. Tak właściwie
              to po części każdy z was ma racje. Niby wizyta kosztuje miliony, ale gdyby jej
              nie było, to te pieniądze na nic by nie zostały przekazane, a tak to
              przynajmniej podniesie to ludzi na duchu.
            • Gość: qqq Re: Jan Pawel II IP: *.software 07.06.02, 11:21

> Może powiesz skąd wziąłeś informacje o miliardach dolarów. Jeżeli miliardy - to
              >
              > czy są to 2, 3 5, 10 a może 50 miliardów? A może też tak jeszcze napiszesz co t
              > o
              > są Fundusze Strukturalne UE i ile z nich nasze województwo ma dostać na rozwój
              > przedsiębiorczości i budowę infrastruktury?
              >
              > Proszę o konkrety a nie puste hasła których tak często/gęsto używasz.
              >
              Jak to skąd on to wziął od ojca (już prawie świętego)Tadeusz Rydzyka i tow.
              Wrzodak na którego zapewne głosował, bo tow. Wrzodak jest taką szansą dla Rz. jak
              i dla Ursusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka