Dodaj do ulubionych

Co można w aucie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:40
Waldek, co Ty za bzdury wygadujesz, znajdź mi w kodeksie wykroczeń lub
kodeksie drogpowym , że nie można uprawiać seksu w samochodzie. Skoro nie
pisze , że nie wolno i nie ma na to paragrafu, tzn. że wolno. W ten sposób
myślac jak Ty to każdy seks jest wydarzeniem nieobyczajowym. Opamietaj się co
mówisz i pomyśl najpierw niczym coś powiesz.
Obserwuj wątek
    • Gość: bernardyn Re: Co można w aucie IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.10.04, 08:39
      Mój pan na widok policjaNta wydaje mi komendę: leżeć i wszystko jest w
      porządku.Kiedy siedzę obok pana to zwracam uwagę na ,,z prawej wolne,,.
      • Gość: ceres Re: Co można w aucie IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:34
        W aucie wszystko mozna tylko nie rozmawiac przez komorke hehe
        • Gość: ceres Re: Co można w aucie IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:36
          sprawdzam sobie cos
        • Gość: ceres1 Re: Co można w aucie IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:38
          sprawdzam sobie coshibhjb
    • Gość: Macpherson Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:44
      Przede wszystkim: gdzie jest zapisane, że seks jest nieobyczajny?
      Co to takiego "nieobyczajny wybryk"? Nie znam takiego terminu prawnego.
      Proszę pamiętać, że kościół nie stanowi jeszcze prawa w III RP. Przynajmniej
      oficjalnie.

No i w końcu samochód nie jest miejscem publicznym.
      • Gość: W. Głąbek Re: Co można w aucie IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.04, 05:58
        Materac też nie jest miejscem publicznym, chyba że go położysz na rynku w
        Rzeszowie...
        • Gość: Rosomak Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:58
          Widzialem raz w Niemczech na basenie odkrytym pare, ktora bez skrepowania
          uprawiala sex. Swoja nieobyczajnosc okryla jednak kocem. Wszyscy wokół,
          "domyslali sie" co para robi, nieobyczajność byla jednak przykryta. Nie bylo
          jednak pewnosci, czy zdarzenie bylo w 100% tym, na co wygladalo. Moze tylko
          symulowali :)?. Mozna ich zaskarżyc o nieobyczajne zachowanie?. Podobnie sie ma
          sprawa rozmowy podczas jazdy przez telefon komorkowy - zabawke. Czynnosci
          wykonujesz te same co podczas prawdziwej rozmowy, ale jednak nie rozmawiasz
          przez telefon. Mozna dostac mandat?
          • Gość: starałupa Re: Co można w aucie IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.11.04, 12:08
            Oj nieładnie tak Niemców podglądać nieładnie.
            A naszej ukochanej Ojczyźnie to pod kocykami katolicy miłości nie uprawiają?
            co do telefonu; jest zakaz używania, więc czy telefon gada, czy nie gada, to nie masz prawa go używać nawet do podrapania się w szyję...
      • Gość: Wojtek Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:32
        Co Ty glupku wypisujesz? co ma Kosciol do seksu? O ile wiem , to tyle, ze
        grzechem jest nieuprawianie seksu (w malzenstwie)!!!
    • Gość: res Re: Co można w aucie IP: 82.177.98.* 16.11.04, 18:35
      ale zabawki w ksztalcie telefonu nie mozna nazwac telefonem bo nim nie jest:)
      nasze prawo jest boskie tyle luk ile art.
      • Gość: starałupa Re: Co można w aucie IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 17.11.04, 08:56
        Fakt.
        Więc nikt nie przyczepi się do używania zabawki, ciekawy to pomysł zresztą, aby w samochodzie "rozmawiać" przy pomocy zabawki.
        Tego nawet koreańskie(północne) prawo nie wymyśliłoby...
        • Gość: res Re: Co można w aucie IP: 82.177.98.* 17.11.04, 11:21
          to bylo w ramach takiego zartu-skrotu myslowego :)
    • Gość: xxxx Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:20
      kierowcy autobusów chyba nie wiedzą że nie wolno im palić bo robią to na okrągło
      • morse Re: Co można w aucie 31.05.05, 10:26
        Nio. Na szybce przedniej ktora rozdziela kabine kierowcy od pomieszczenia dla
        pasazerow jest naklejka: Zakaz palenia.
        Natomiast, w kabinie dla kierowcy mozna dostrzec popielniczke, ktora zostala
        oderwana z pociagu (pamietacie te male takie metalowe w wagonach dla palacych?)
        z widniejacym dumnie znaczkiem PKP. W niej juz kilka petow dosc schludnie
        wystajacych, a jeszcze nie gotowy w dloni naszego dumnego i pelnego buty
        kierowcy MPK.
    • Gość: GOŚĆ Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:49
      KIEROWCOM AUTOBUSÓW NIE WOLNO PALIĆ A I TAK TO ROBIĄ.
      KOPCĄ ZANIECZYSZCZAJĄC POWIETRZE I TRUJĄC WSZYSTKICH W KOŁO
      • morse Re: Co można w aucie 02.06.05, 07:06
        Nio dokladnie.
    • Gość: tadeusz2p. Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:02
      a ja to wole robic z bronia w jej auce
    • Gość: nic123@yahoo.com Re: Co można w aucie IP: 81.15.189.* 27.11.05, 12:00
      Waldek . Ty jesteś jak Woody Allen
    • Gość: zaq Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:19
      keirowcy PKS nagminnie palą w autobusach!
    • Gość: ursus Re: Co można w aucie IP: 192.85.110.* 17.02.06, 12:23
      Fick den Wrzodak in die Knie.
    • Gość: ja Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:42
      ożna sie bzykać w aucie
      • Gość: mtg Re: Co można w aucie IP: *.delv.east.verizon.net 05.03.06, 04:49
        ...Energia "jadrowa" zostaje wyladowana pokojowo. Na szybach pojawia sie para
        wodna.Kazdy na zewnatrz wie, ze teraz nie mozna przeszkadzac!
    • Gość: jk Re: Co można w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:02
      Wozic zone
    • Gość: Jeremi Pierwsza pomoc w wypadkach drogowych IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 22:30
      Nie wiem czy mam tylko pecha, czy to po prostu smutna rzeczywistość?
      Od pewnego czasu szukam w internecie materiałów stanowiących instruktaż zasad
      udzielania pierwszej pomocy ofierom wypadków drogowych. Wiem, że jest to trudny
      temat, ale chyba im wiecej będzie materiałów szkolących, tym lepsza będzie
      znajomość problemu i lepsza, jakościowo, pomoc osobom dotknietym przez los.
      Szczerze mówiąc, to wolałbym czytać materiały na ten temat niż kolejne
      rewelacje na temat teczek z IPN. Wiem, że istnieją istytucje do tego celu
      powołane, ale jakoś wyników pracy, które miałyby praktyczne i bardzo ważne
      znaczenie, z punktu widzenia poprawy sytuacji w udzielaniu pierwszej pomocy, to
      ja nie zauważam. Wdzieczny byłbym za odpowiedź na adres e'mail jan_ch54@wp.pl
    • Gość: kajka Re: Co można w aucie IP: 84.38.160.* 18.07.07, 17:23
      powiem tylko jedno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka