Dodaj do ulubionych

Endokrynolog- Rzeszów

30.11.18, 09:12
W Rzeszowie bardzo trudno o dobrego endokrynologa, ale ponieważ doktor Zuzak, u którego się leczyłam, nie przyjmuje, zostałam bez lekarza i muszę się do kogoś zapisać.
Czy możecie kogoś polecić?
Pytanie do będących w temacie, bo nie interesują mnie lekarze, którzy "leczą" tylko na podstawie samego tsh (czyli większość). Od lat mam Hashimoto i zdążyłam już "przetestować" kilku lekarzy. Dopiero doktor Zuzak (na marginesie, który nawet nie jest endokrynologiem) uregulował mi odpowiednio dawkę Euthyroxu. Ale do tego jest potrzebny nadzór nad wynikami tsh, ft3, ft4 i przeciwciał- czego większość lekarzy nawet nie chce zlecać.

Próbowałam się zapisać do doktora M.Partyki, ale brak terminów.
Czy kogoś jeszcze możecie polecić ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Angiemo0201 Re: Endokrynolog- Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.19, 13:21
      Witam,
      dr Zuzak prowadził mnie z Hashimotką, ostatnią wizytę miałam w 2017 roku, później prowadził mnie telefonicznie podczas ciąży. Zadzwoniłam dziś zapisać się na wizytę i usłyszałam, że doktor od 4 miesięcy nie przyjmuje. Czy może ktoś powiedzieć co się dzieje z doktorem? Nie wiem czy szukać innego, czy czekać.
      Również będę wdzięczna za polecenie dobrego endokrynologa w Rzeszowie, okolicy Sanoka i Brzozowa.
      • raincloud Re: Endokrynolog- Rzeszów 29.04.19, 13:01
        Doktor nie przyjmuje z powodów zdrowotnych. Jest po drugim wylewie, więc raczej nie liczyłabym, że wróci do przyjmowania. Ja wciąż nie mogę znaleźć żadnego mądrego lekarza w zamian i jestem bez endokrynologa!
        • ewelka188 Re: Endokrynolog- Rzeszów 28.04.23, 11:18
          Może polecacie kogoś? Znalazła Pani?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka