Gość: rafik IP: *.kuratorium.krakow.pl 07.05.02, 12:19 Dla mnie Tawerna i U Plastyków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trigger Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:24 Nie chodzę do knajp: - chyba już z tego wyrosłem, - są zatłoczone i zadymione, - nie lubię przepłacać za słabe drinki, - z przyjaciółmi wolę spotkać się na tarasie w ogrodzie latem (zimne piwo) lub też przy kominku w salonie zimą (solidna szklanka Lephroaig) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztorih Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.icm.edu.pl / *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 22:30 Gość portalu: trigger napisał(a): > Nie chodzę do knajp: > - chyba już z tego wyrosłem, > - są zatłoczone i zadymione, > - nie lubię przepłacać za słabe drinki, > - z przyjaciółmi wolę spotkać się na tarasie w ogrodzie latem (zimne piwo) lub > też przy kominku w salonie zimą (solidna szklanka Lephroaig) po co wiec zabierasz glos w tym topicu? zaloz swoj wlasny pt. 'Knajpy i minusy wynikajace z ich odwiedzania'... apropo tematu .. godny uwagi jest Rejs pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
le_marcus76 Starość nie radość 15.06.05, 14:36 Można zawsze zmienić zdanie, znalejdź sobie odpowiedni lokal a będziesz się dobrze bawil. osobiście lubie tawernę i tamtejsze piwo z zaprawą... Odpowiedz Link Zgłoś
xgor Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie 07.05.02, 13:34 Najlepsza jest Pod Perukami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żul Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 21:55 Najlepiej jest w expresie na okulickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuk1905 Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:07 zajlepiej jest w prince Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 07.05.02, 23:33 Jeśli ktoś nie poczuł klimatu Kufelka to nie wie co to knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszek Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.dialup.warszawa.pl 10.05.02, 00:53 Gość portalu: kris napisał(a): > Jeśli ktoś nie poczuł klimatu Kufelka to nie wie co to knajpa. kufel to juz nie to samo za mioch mlodych lat pamietam jak w srodku zimy na tarasie bylo full ludzi (temeratura oczywiscie minusowa) doskonale sie bawiacych itd zreszta kufel byl jako jedna z nielicznych gdzie sprzedawali piwko bez pytan milo wspominac tamte czasy teraz siedza tam zule (wtedy tez siedzieli, ale byla to mniejszoc knajpiana)a mlodziezy dawno juz nie widzialem reszcie polecam ulokowanie sie w jednym z parasoli na rynku w tamtym roku jak bylem w rzeszowie latem byly niezle zaczastki imprez ktore pozniej konczyly sie gdzies dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 11.05.02, 00:33 Gość portalu: Groszek napisał(a): > Gość portalu: kris napisał(a): > > > Jeśli ktoś nie poczuł klimatu Kufelka to nie wie co to knajpa. > > kufel to juz nie to samo za mioch mlodych lat pamietam jak w srodku zimy na > tarasie bylo full ludzi (temeratura oczywiscie minusowa) doskonale sie bawiacyc > h > itd zreszta kufel byl jako jedna z nielicznych gdzie sprzedawali piwko bez pyta > n > milo wspominac tamte czasy teraz siedza tam zule (wtedy tez siedzieli, ale byla > > to mniejszoc knajpiana)a mlodziezy dawno juz nie widzialem reszcie polecam > ulokowanie sie w jednym z parasoli na rynku w tamtym roku jak bylem w rzeszowie > > latem byly niezle zaczastki imprez ktore pozniej konczyly sie gdzies dalej.... Zgadzam się że obecnie Kufel podupadł. Ja jeszcze pamiętam czasy gdy nie było knajpy tylko sklep, a w nim sporo grono bywalców, 3 krzesełka i największy wybór piwa w mieście. A potem szło się za potrzebą między czerwone budy których już niestety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 15:31 bono.garfield napisał(a): > Underground - jest dobry dla nastolatkow Deja Vu, Sphinks, czarny kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deirdre Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.ds14.agh.edu.pl 11.11.02, 08:08 co w Rzeszowie wiecie o knajpach.Przyjedźcie do Krakowa.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ban Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 21:55 Strasznie jesteś światowy człowiek, że się tak wymądrzasz. Byłeś w Paryżu, nie? To co ty wiesz o knajpach! Odpowiedz Link Zgłoś
jacyszyn Zajazd Magyar 20.05.05, 09:44 Zajebiste dania i w sumie niewiele kasy wydajesz. Jak sie kiedys wybralam do Hubertusa to tez niezle zjadlam ale rachunek mialam 320 zl. Troche mnie pociagnelo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orky Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 62.233.183.* 04.08.02, 12:39 Heya all Jestem z Krakowa i mialem przyjemosc bardzo czesto jezdzic do Rzeszowa (sentymetalnie) i uwazam ze ogolem wszystkie knajpy w rzeszowie sa bardzo fajne... jednak w kazdej knajpie jest inny klimat... i wszedzie jest milo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.0.2.* 08.08.02, 18:35 no nie wiem, o niektórych wymienionych tutaj knajpach nawet nie słyszałam. A jakby były dobre to coś by mnie słuchy doszły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZKA Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 22:14 A NAJLEPSZY JEST ODLOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa jasne Re: SPHINX ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 12:22 sphinx to badziewny fast food a nie knajpa. Mianem knajpy zwykło się określać przyjemne puby gdzie spędzasz czas z przyjaciółmi i zaprzyjaźnionym barmanem a nie miejsce gdzie 30 osób żre kotleta i frytki robione na tym samym oleju od tygodnia. Chcesz zobaczyć knajpę to idź to twarzy miejskiej, mrok cafe' czy innej depresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: SPHINX ! ! ! IP: *.visp.energis.pl 02.07.05, 23:50 Niestety nie podzielam tegoz zdania. To jedna z gorszych restauracji, taki fast food dla bogatszych, w dodatku z wyjątkowo chamską i arogancką obsługą. Zdecydowanie nie polecam nikomu tego miejsca. I dodam jeszcze, że nie jest to odosobniona opinia. NIE POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnbv Re: SPHINX ! ! ! IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 27.08.05, 18:40 ja jednak polecam, jestem zadowolony, i nie miałem problemów z obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavres Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pm.mielec.ptc.pl 08.05.02, 22:47 ogródek "Duetu" przy ulicy Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.sanarb01.mi.comcast.net 09.05.02, 21:51 Zdecydowanie "U Zyda" pod wiaduktem, kolo Zespolu Szkol Budowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabak Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.intertele.pl / *.dialup.rzeszow.pl 23.05.02, 18:30 Ale oczywiscie Undergrand nie umywa sie do knajpy "U Szefa". Zobaczycie jeszcze szef wyjdzie na swoje. Zalozyl co prawda juz sieć barów i nadal sie rozwija. PS Narazie w tą siec wchodzą dwa bary prawie na przeciw siebie ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadowity Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.net.autocom.pl 04.07.02, 21:20 Gość portalu: Jabak napisał(a): > Ale oczywiscie Undergrand nie umywa sie do knajpy "U Szefa". Zobaczycie jeszcze > > szef wyjdzie na swoje. Zalozyl co prawda juz sieć barów i nadal sie rozwija. > PS Narazie w tą siec wchodzą dwa bary prawie na przeciw siebie ale nie > wyciągajmy pochopnych wniosków:) szanowny kolega chyba niezly PR odstawia dla Szefa - bedzie premia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuku Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.software 10.05.02, 14:52 Kiedyś była taka knajpa U Architekta, ale to było. Teraz jak bywam w Rzeszowie, to zdecydowanie Czarny Kot. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie 11.05.02, 10:42 Ja też jak przyjeżdzam, to chodze do Kota. Troche przez sentyment, a troche dlatego, że prezentuje soba jako taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luker Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.info.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:06 do czarnego kota! Chyba tylko dla piwa które jest takie jak wszędzie! Bo dla jedzenia z proszku to szczerze odradzam, znam sie na tym Odpowiedz Link Zgłoś
anita13 Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie 08.07.02, 10:30 z czarnym kotem wiążą mnie bardzo miłe wspomnienia i dla mnie zawsze będzie to najlepsza knajpa ale lubię także sphinksa za wystrój wnętrza i przystojnych kelnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sluger Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 13.05.02, 09:35 Moim zdaniem Pub 12 na ul Dukielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.msk.pl 14.05.02, 09:06 dziwi mnie brak takich miejsc jak .. Sphinx .. Kazamaty .. Deja Vu .. Prohibicja .. mysle ze reprezentuja one dobry poziom . Kiedys jeszcze k2 bylo niezle ale teraz tam juz tylko gimbusow mozna spotkac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkus Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 14.05.02, 13:55 Dla mnie każda jest dobra gdzie leci dobra rockowa muza i gdzie niema dresów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shastan Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 20:34 Gość portalu: narkus napisał(a): > Dla mnie każda jest dobra gdzie leci dobra rockowa muza i gdzie niema dresów!!! Problem w tym, że teraz wszędzie bywają dresy. Plastykow juz nie ma. Graciarnia bedzie do dupy dopóki sie chlopaki pipy nie naucza obsługiwac i dopóki kufli nie kupią. W tawernie grają szanty =/ W rejsie nie ma miejsca i kosa jest taka, że nie wiesz jak do stolika trafić. Underground i kazamaty zostaly. zdecydowanie za mało knajp mamy w Rzeszowie. Dobrze, że są ogródki i dobrze, że czasem się coś na mecie uda zorganizowac. HEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemarus Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:32 Jak nie wiesz gdzie chodzic wybierz sie do NEGATYWu ul. Mickiewicza 19 obok baru Bolero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:13 Naprawde myslałem ,że negatyw bedzie fajna knajpą ale jeszcze im duzo brakuje ,przedewszystkim miejsca i co z tego ,że chłopaki kreca tam fajna muze jeżeli nie zadbaja o estetykę i nie bedą przykładali wiecej uwagi do czystoąci a nie podaja ci sok w szklance utytłanej piwem pora...........już tam nie chodze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:10 obsługiwac sie juz pipe nauczyli a nie jest to zalezne od nich czy maja kufle czy nie jak ludzie mieli by wiecej kultury i nie tukli tak i nie kradli to by nie było problemu DZIEKUJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luker Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.info.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:12 kazamaty i undergrand też porównanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:24 Gość portalu: narkus napisał(a): > Dla mnie każda jest dobra gdzie leci dobra rockowa muza i gdzie niema dresów!!! z tym sie akurat zgadzam!!! ale np.kiedys underground byl wlasnie taki!!!!taka fajna spelunka ...a teraz juz ....ze sie tak wyraze gorzko gorzko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 21:33 Popieram cie narkusue!!!! Tylko w takim klimacie czuje sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islandersfanry Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.nyc.rr.com 13.11.02, 15:14 Zdecydowanie Tatarska na Wroblewskiego gdzie niepodzielnie krolowala Groba Kaska.Nie wiem czy jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamesiku Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 207.86.71.* 16.01.03, 23:00 najlepszy jest Tropical na kolo os. sportowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luker Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.info.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:09 prohibicja w Rzeszoewie już nie istnieje!!!!!!!!!! A z założenia to miała być dobra restauracja a jest nie wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 00:11 zgadzam się - Dwunastka górą!!!Super obsługa, ceny w miarę, no i niedaleko do domu.... :) Pozdrawiam wszystkich Bywalców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flowerchild Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 16.10.02, 18:47 w koncu ktos wspomnial o pubie, który jakby nie było ma najwiekszy chyba wybor piw w Rzeszowie. jesli ktos chce wychylic Guinessa, Kilkenny czy Desperadosa w miłej i bardzo kulturalnej atmosferce to tylko PUB 12!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 21:31 bylam pare razy w 12. Jest tam dosc milo i przyjemnie ale nie ma czadu. Polecam ja raczej dla wyciszonych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.lubb.ttuhsc.edu 14.05.02, 14:56 Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 212.244.181.* 15.05.02, 10:38 Blaszak i jeszcze raz blaszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shastan Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 20:35 Gość portalu: Pat napisał(a): > Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. > Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shastan Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 20:36 Gość portalu: Shastan napisał(a): > Gość portalu: Pat napisał(a): > > > Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. > > Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. > > A Shastan zapomnial dopisac ze Pat to zajebiscie ujął tudzież ujęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadowity Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.net.autocom.pl 04.07.02, 21:27 Gość portalu: Shastan napisał(a): > Gość portalu: Pat napisał(a): > > > Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. > > Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. chyba Wam sie w glowie poprzewracalo , albo z kiepskim towarzystwem chadzacie do knajp - jak zle to polecam zielona trawke na ogrodzie u mamusi albo wuja > Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie 19.05.02, 16:52 Gość portalu: Pat napisał(a): > Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. > Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. Podobnie mawiają w Warszawie:chcesz zjeść w dobrej knajpie? Jedż do Krakowa. Więc wypada się cieszyć ,że nam bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuku Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.software 24.06.02, 16:55 > Podobnie mawiają w Warszawie:chcesz zjeść w dobrej knajpie? Jedż do Krakowa. Wi > ęc > wypada się cieszyć ,że nam bliżej. > Tak się tylko tym napuszonym krakusom wydaje! Mieszkam w Wa-wce 4 lata i jakoś tego typu tekstów nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.250.* 27.11.02, 12:33 Co Ty wiesz o dobrych knajpach. Żeby w ten sposób wystawiać opinie trzeba być we wszystkich knajpach w Rzeszowie. Wątpię, że zwiedziłeś wszystkie. Zastanów się czasem co piszesz bo Twoja opinia na ten temat jest banalna, głupia, nie przemyślana i niedojżała. Pozdrawiam. /Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:26 Gość portalu: Pat napisał(a): > Problem w tym, ze Rzeszow nie ma dobrej knajpy. > Najpelsza w poblizu Rzeszowa jest az w Krakowie. najlepsze w krakowie jest 'Uziemienie" !!!!! to jest knajpka z prawdziwego zdarzenia - rock i alternatywa gora!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemarus Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:35 Mysle ze sie myslisz dobrych knajp w Rzeszowie jest kilka np. NEGATYW ul. Mickiewicza 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:18 przestan chwalic ten negatyw myslisz ,że co ta knajpa jest najlepsza dobrze ,że wejscie tam jest duze i bedzie mugł tam gin bus wjechać wypełniony dresami ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDEMARUS Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 16:24 Gość portalu: cycu napisał(a): > przestan chwalic ten negatyw myslisz ,że co ta knajpa jest najlepsza dobrze ,że > > wejscie tam jest duze i bedzie mugł tam gin bus wjechać wypełniony > dresami ............. TY CHYBA SLEPY JESTES ALBO MAMA CIE NIE NAUCZYLA ROZROZNIAC DRESA OD SKINA IDZ DO ALIBI LEPIEJ I POTANCZ W RYTMACH DISCO POLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabak Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.intertele.pl / *.dialup.rzeszow.pl 23.05.02, 18:21 Najlepszą jest Underground! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulcior Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 06.06.02, 20:14 Brak dobrych knajp ze swoim klimatem i stylem. Te z rynku tzn.Planeta,Alibi,H2o to totalne chały dla nastolatków z pustymi w intelekcie bramkarzami. Cenię Czarnego Kota (z piwnicą włącznie), coś ma w sobie Rejs, Tawerna, no i.....jeszcze coś nowego, mianowicie nowy country pub koło kufla (jest zbyt mały- jedyny minus),ale tak to coś w nim jest, spróbujcie kiełbasek grillowanych z chrupiącym grillowany chlebkiem czosnkowym- mniam, mniam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kameratka Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl 13.08.02, 15:11 Gość portalu: kulcior napisał(a): > Brak dobrych knajp ze swoim klimatem i stylem. Te z rynku tzn.Planeta,Alibi,H2o > > to totalne chały dla nastolatków z pustymi w intelekcie bramkarzami. Cenię > Czarnego Kota (z piwnicą włącznie), coś ma w sobie Rejs, Tawerna, no > i.....jeszcze coś nowego, mianowicie nowy country pub koło kufla (jest zbyt > mały- jedyny minus),ale tak to coś w nim jest, spróbujcie kiełbasek > grillowanych z chrupiącym grillowany chlebkiem czosnkowym- mniam, mniam ... Ciekawa jestem w takim razie gdzie osoby nie przepadajace za rockiem maja chodzic jesli nie do tej totalnej chały dla nastolatków.... Moim zdaniem h2o to jeden z niewielu klubow wlasnie na poziomie!!! Bo innego w Rzeszowie nie ma!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 217.97.144.* 06.11.02, 16:36 h2o? to plastikowe gowno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 213.25.159.* 07.06.02, 14:29 ja tam się nie znam ale jest cuś nowego - na mochnackiego Depresja - jedyny minus to że nie centrum, a plusy - dresów brak, piwko zimne, muzyczka jak lubicie i autobusik blisko, po ch... do krakowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSTRO Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 217.17.41.* 11.06.02, 23:20 bylem w 4 knajpkach w RZeszowie najbardziej podobala mi sie Bochema pozdrawiam Rzeszowiaków - Lustro z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:30 Gość portalu: zła napisał(a): > ja tam się nie znam ale jest cuś nowego - na mochnackiego Depresja - jedyny > minus to że nie centrum, a plusy - dresów brak, piwko zimne, muzyczka jak > lubicie i autobusik blisko, po ch... do krakowa:-) tia jasne, tylko ze dla mnie to cholernie daleko i tam jakos tak strasznie ciemno jest,tzn nie w knajpie tylko te uliczki ktorymi sie podaza zeby knajpe znalesc...underground byl kiedys swietny ,ale teraaz tam sie zaczyna gowniarstwo schodzic ,otwieram wlasna knajpe!!!:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 217.97.144.* 06.11.02, 16:38 depresja ok. a jacy przystojni bermani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: house mix Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rsk.pl 10.11.02, 18:12 ludzie co wy macie do dresiarzy sdam mi nie jestem ale nie przeszkadzaja mi w niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeyPAX Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rsk.pl 12.06.02, 17:25 REJS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuch Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 213.25.159.* 28.06.02, 19:47 oczywiscie ze TAWERNA Odpowiedz Link Zgłoś
jabko14 Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie 12.07.02, 22:55 Najlepsza knajpa latem to laweczka w parku. Daja am niezle winko i tanie piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrooshtschoo Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 01.08.02, 03:25 jabko14 napisał(a): > Najlepsza knajpa latem to laweczka w parku. Daja am niezle winko i tanie piwo Zgadzam sie z jabkiem w 100%, nie ma nic lepszego niz prycik na malym kole. No chyba ze Depresja, tez jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdre Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 11.01.04, 14:03 tez popieram, najlepszym parkiem jest ten z pomnikiem mickiewicza, albo laweczki nad wislokiem za cmentarzem przy ul. targowej, polecam wino "leśny dzban" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.dami / 192.168.2.* / *.dami-rz.pl 13.07.02, 11:40 U Plastyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerojad Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 08.08.02, 19:23 Ja jadam (nic nie dam) u Brata Alberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peraspera Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 15.08.02, 20:29 Pośmiertnie Karczma Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monja Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.ima.pl 09.08.02, 18:12 Sphinks rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czarny kot też!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezmozg Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.lanserwis.net.pl 15.08.02, 14:07 A może APOLLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 15.08.02, 17:03 Świetnie napisane - Bezmozg stawia na Apollo!!!!! Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-PAXian Najlepsza knajpa w Rzeszowie!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 17.08.02, 05:04 Gość portalu: bezmozg napisał(a): > A może APOLLO bezmozg uważam że odpowiednią ksywę sobie wybrałeś!!! Moim zdaniem: -Deja Vu nie jest taka zła -Sphinks ma swój klimat! -Tawerna dobra na spotkanie towarzyskie... -U Plastyków czasem lubię się zatrzymać -Underground nawet mi się podoba, ale dresiarzy powinni gonić do H2O! -Czarny Kot absolutnie tak! Zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemarus Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie!!! IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:40 A co powiesz o NEGATYWIE na Mickiewicza! Nie byles. Polecam, ale na weekend lepiej zrob rezerwacje full 853-28-57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie!!! IP: 217.97.144.* 06.11.02, 16:43 Gość portalu: Waldemarus napisał(a): > A co powiesz o N. na Mickiewicza! Nie byles. Polecam, ale na weekend > lepiej zrob rezerwacje full XXX-XX-XX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:25 nie dziwne ,że trzeba zrobic rezwrwacje wystarczy jeden GIN BUS i już nie ma gdzie sie ruszyć ,kibelki tak jak cała knajpa MAŁE otwierasz drzwi i mozesz sobie poogladać jeszcze wiele negatywowi brakuje dlamnie kicha bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.intertele.pl 19.08.02, 13:36 "Negatyw" na ul. Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 10:23 Faktycznie NEGATYW ma szanse stać się poważnym konkurentem istniejących knajp rzeszowskich.Na razie mało kto o nim słyszał. Mi sie tam podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.tvn.pl 04.09.02, 12:12 Graciarnia - fajna jazda. Imprezki sie kreca jak nigdzie. Muzyczka spox. Roznista. Jest zajebiscie wieczorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 23:11 najlepsze jest obciąganko drucika nad wisłokiem przez blondaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.utfors.se 08.09.02, 18:15 A moze Akademia ??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:34 negatyw jest fajny,ale dresy tam chodza i napalone nastolatki FUJ!!!! a muzyka do dupy kompletnie - bylam tam 3 razy i za kazdym bylo beznadziejnie....a ja tak kocham fotografowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łupa Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:52 Przepraszam, ale jak chodze do tej knajpy od poczatku jej istnienia nie widzialem tam zadnego dresa, a jak czasem wpadnie ktos ubrany w dresowe spodnie i bluze, a jest normalnym na swiecie czlowiekiem to barman ma go wyrzucic tak?? Zastanow sie mala co wypisujesz. W NEGATYWIE nie ma dresow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 14:16 Gość portalu: Łupa napisał: > Przepraszam, ale jak chodze do tej knajpy od poczatku jej istnienia nie > widzialem tam zadnego dresa, a jak czasem wpadnie ktos ubrany w dresowe spodnie > > i bluze, a jest normalnym na swiecie czlowiekiem to barman ma go wyrzucic tak?? > > Zastanow sie mala co wypisujesz. W NEGATYWIE nie ma dresow Wyluzuj SKORUPA, nie traktuj wszystkiego tak poważnie bo szybko odpadniesz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muk Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:30 Jak to nie ma mały sam pewnie jesteś dresem i przestan pieprzeć negatyw sie nie umywa ,a jak jesteś tam barmanem albo kelnerem to zajmij sie pucowaniem lepiej szkła........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: members o mayday Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rsk.pl 10.11.02, 18:24 Gość portalu: jaga napisał(a): i napalone nastolatki FUJ!!!! nic do nich nie mam nowa casablanca do 2 piw dodaja orzeszki ziemne i jest milo miekke siedzenia ogolnie fuul wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 10:57 mówisz, że negatyw ma szanse?? Nie sadze, jeszcze nie zdążylam tam dojść a juz slyszalam, ze niestety opanowana zostala knajpka przez dresy. Wiec o czym my tu mowimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:54 Jak nie bylas to po h...ja sie odzywasz wpadnij i ocen sama. Ja tez slyszalem ze to nie amerykanie wyladowali na ksiezycu tylko eskimosi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 14:59 Gość portalu: Seba napisał(a): > Jak nie bylas to po h...ja sie odzywasz wpadnij i ocen sama. Ja tez slyszalem > ze to nie amerykanie wyladowali na ksiezycu tylko eskimosi!!!! Seba - jesteś żenadą! Daruj sobie wypowiedzi na forum, to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksia Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.ri.ri.cox.net 23.10.02, 03:59 TAK: Negatyw. W Rzeszowie byłam w kilku knajpach zaledwie, ale na razie mam 2 ulubione: Sphinksa i Negatyw. Negatyw jest czynny od lipca, ale tam jest KLIMAT. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:56 BA NEGATYW to jest to a imprezki co sobote z DJ Drum&Bass, TRans, Goa, no i liczne koncerty. Rowniez goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxis Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 18:31 dla mnie budka z zapiekankami na dworcu, jest kultowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.uc.nombres.ttd.es 09.09.02, 23:27 popieram - to byly czasy - wyjsc nad ranem z Akademii, z burczacym zoladkiem i zjesc zapiekanke przy jednej z budek kolo dworca... Wspomina sie milo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clubber Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.zetorz.com.pl 27.09.02, 19:50 Moim skromnym zdaniem najlepszy jest "Negatyw"(broń Boże nie zamawiajcie herbaty - barman patrzy z podejrzeniem)! Kiedyś był "Rejs" ale niestety coś stracił z dawnej atmosfery(teraz chyba za dużo małolatów)! Oczywiście na wysokiej pozycji także "Tawerna" a w niej herbata po nawietrznej(z ananasem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeRMaN Dejavu IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:04 Biorac pod uwage fakt ze w weekend nigdzie nie ma miejsca - Dejavu jest godnym uwagi miejscem.Od Pazdziernika lokal zostaje kilkakrotnie powiekszony.W planie dyskoteki z muzyka klubową i koncerty... wjazd free wiec polecam (ale tylko osobom powyzej 21wszego roku zycia...) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: Dejavu 24.09.02, 15:06 a gdzie jest ten lokal, bo naprawdę nie orientuję się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrishMist Re: Dejavu IP: 212.2.164.* 24.09.02, 23:51 to bar hotelu "pod Ratuszem" o ile sie nie zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Dejavu IP: *.zetorz.com.pl 27.09.02, 19:44 Spoko! Ale z 21 latami przesadziłeś! Kiedyś kiedy otwierali ten lokal (a wtedy także obowiązywał he he cenzus wieku - byłem w 3 klasie liceum) pozwoliłem sobie tam wejść! Będąc lekko przymulony zamówiłem sobie pewien napój po czym wyszedłem przez nikogo nie niepokojony zapominając zapłacić rachunek! Gitara! Od tego czasu sie tam nie pokazuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 19:56 Niewatpliwie najlepszym lokalem z klimatem, z fajna muzyczka i rewelacyjnymi piatkowymi imprezami jest Graciarnia. Pozatym goscie za barem nie stoja tam tylko lejac piwo ale kreca fajne imprezy i z mila checia chodze do baru bo mozna przyjemnie pogadac i pozartowac.A poza tym calkiem przystojni:)Tak wiec dla mnie wlasnie tam jest najmilej spedzic wieczor. Oczywiscie wszystko jest kwestia gustu i kazdy robi to co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 11:05 No cuż, ja tu widze tylko 2 fajne knajpki. Po pierwsze Graciarnia - może nie dlatego że goście są przystojni - rzecz gustu- po prostu wieczorami kręcą sie sympatyczne imprezki. A po drugie nie wymienione przez nikogo Grafitti - jadyna knajpka z klimatem i najlepszaą pizzą. Pozdrawiam obie ekipki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroll Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 19:18 Zgadzam sie w 100%. Graciarnia rzadzi w Rzeszowie. Naprawde fajne imprezy. W ktorej tego typu knajpie cala sala sie bawi do bialego rana tanczac nawet na stolach? Dla mnie bomba. Zero skrepowania i sztywnego siedzenia az do utraty przytomnosci. Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:42 Gość portalu: kroll napisał(a): > Zgadzam sie w 100%. Graciarnia rzadzi w Rzeszowie. Naprawde fajne imprezy. W > ktorej tego typu knajpie cala sala sie bawi do bialego rana tanczac nawet na > stolach? Dla mnie bomba. Zero skrepowania i sztywnego siedzenia az do utraty > przytomnosci. Oby tak dalej... ale gdzie to jest??? ja tez chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemarus Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:26 Jesli ktos lubi pic spod stolu w knajpie tanie winu, zygac pod stolik i siedziec przy syfiastym stole polecam graciarnie, ale jesli ktos nie lubi takiego klimatu polecam NEGATYW, co sobota swietne imprezy z DJ-ami oraz koncerty, wkrotce imprezy KARAOKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muk Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:42 Uwazam ,ze negatyw na pewno musi być swietny tylko nikt tam sie do rana nie bawi bo GIN BUS jedzie po godz 1:00 heheh i nie uważam ,ż etam jest swietnie owszem zgadzam sie co do DJ chłopaki wiedzą co robią a jak by robili to w GRACIARNI TO by była dopiero impreza a DO GRACIARNI MORZNA DOJSC OD STRONTY BALDACHÓWKI CZYLI Z TEJ STRONY CO TAWERNA I H2O...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUK Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.12.02, 20:55 NONO wkoncu ktos mówi do rzeczy GRACIARNIA jest dobrym lokalem moze nie najlepszym bo im jeszcze brakuje ale co sie liczy dobra zabawa a tam MOZNA JA ZNALESĆ ,bawimy sie bez ograniczen ,i nie patrzymy na wiek fakt ,ż ebarmani sa nieraz opryskliwi i wala ostrymi dowcipami ale ludzie z humorem go łapia i jest zabawnie lubie tam chodzić i zadko chodze do innych knajp a ,że kreca muza i sa dobre FETKI fakt fakt ludzie tam na weekendzie jest swietnie do rana ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 16:36 Gość portalu: MUK napisał(a): > NONO wkoncu ktos mówi do rzeczy GRACIARNIA jest dobrym lokalem moze nie > najlepszym bo im jeszcze brakuje ale co sie liczy dobra zabawa a tam MOZNA JA > ZNALESĆ ,bawimy sie bez ograniczen ,i nie patrzymy na wiek fakt ,ż ebarmani sa > nieraz opryskliwi i wala ostrymi dowcipami ale ludzie z humorem go łapia i jest > > zabawnie lubie tam chodzić i zadko chodze do innych knajp a ,że kreca muza i sa > > dobre FETKI fakt fakt ludzie tam na weekendzie jest swietnie do rana ......... TE MUK MYSLISZ ZE JAK ZMIENISZ NICKA TO NIE POZNAC ZE TO TY CALY CZAS Z JEDNEGO KOMPA STUKASZ?? I PSUJESZ OBRAZ DOBRYCH KNAJP JAK CHCESZ TO CIE Z FORUM SZYBKO USUNIEMY!!! PAJACYKU JEDEN A JAK MASZ COS DO NEGATYWU TO WPADNIJ DO BARMANOW TO CIE WYPROSTUJA CWIEKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie-Graciarnia!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 13:53 Anonimie - jesteś zerem. Lepiej idź już do tego swojego ukochanego negatywu, tutaj nic nie zdziałasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacyszyn Zajazd Magyar 20.05.05, 09:41 Dla mnie to najlepsze miejsce zeby dobrze zjesc. Maja przynajmniej profesjonalne potrawy. Szef studiowal w Budapeszcie gastronomie. Rzeszowskie knajpkinie maja dobrej kuchni, a jesli juz ja znajdujesz to podaja Ci rachunek 300 zl. Takze na razie. Ja jestem za Zajazdem Magyar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacyszyn Zajazd Magyar 20.05.05, 09:41 Dla mnie to najlepsze miejsce zeby dobrze zjesc. Maja przynajmniej profesjonalne potrawy. Szef studiowal w Budapeszcie gastronomie. Rzeszowskie knajpkinie maja dobrej kuchni, a jesli juz ja znajdujesz to podaja Ci rachunek 300 zl. Takze na razie. Ja jestem za Zajazdem Magyar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re:DEJAVU_BRAWOO Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 10:05 Spox duże!!!! W piątek zaglądnąłem tam i o dziwo nie dośc tego że więcej miejsca niż do tej pory to niezła bibka grała kapelka i wcale nie najgorzej, luzik duży, ładne kobiety, zero buraków poprostu zajebiscie. Pytanie czy tak będzie dalej Pełna Qltura! gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monja Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rzeszow.msk.pl 04.10.02, 14:13 A czy ktoś w ogóle pomyślał o Sajgonie??? Jedzenie świetne, miła obsługa, atmosfera wspaniała. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekstraklasa Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 05.10.02, 06:49 Najlepiej bylo w Heidii ale juz go nie ma (grzane winko i w ogole) a teraz to gdzie taniej tam lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldtimer Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 08.10.02, 19:20 Największa niespodzianka in plus?.Na pewno Qradości na Kr.Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 195.116.146.* 13.10.02, 22:47 Gość portalu: Oldtimer napisał(a): > Największa niespodzianka in plus?.Na pewno Qradości na Kr.Kazimierza. najlepszy byl NIELOT!!!! anikt z was o nim nie wspomnial!!!! to byla rewelacja!!! duzo osob ten pub chwali chociaz juz go nie ma....a wielka szkoda...wielka!!! jazz alternatywa i rock blues i te klimaty ,miodzio- duzo tam bylo 'normalnych ludzi' i swspaniala lorza ktorej nie zapomnie do konca zycia:) ale sie wtedy dzialo w Nielotku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crice Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.smlw.pl 14.10.02, 21:21 nie wiem jak wy ale mi sie podoba w Depresji. niezla muza i klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flowerchild Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 16.10.02, 19:12 hm jest ich kilka. polecam wszystkim mało znany leżący sobie na uboczu PUB 12 na ulicy Dukielskiej. Niewielka knajpka w której przy piwku (jakiego sobie nie wymarzycie, wybór jest na prawdę duży!) można sobie w ciszy i spokoju posiedzieć, pograć w karcioszki czy kości. poza tym leci tam zawsze muzyczka na poziomie (czasem jakiś bluesik, czasem klasyka rocka), i są naprawdę wygodne fotele. niektórych spędzonych tam w gronie przyjaciół wieczorów nie przebije żadna impreza. a przy jednym guinessiku można i siedziec półtorej godziny - sprawdzone! REJS stracił swój dawny klimat (ale kino jest dalej na poziomie... i to jakim!) choć dalej jest całkiem przyjemnym lokalem jeśli tylko miejsce się znajdzie... Tak to chyba dwie moje ulubione knajpy, stawiam na PUB 12! :) głównie z powodów 'sentymentalnych'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gofer Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.1.* 27.10.02, 09:08 Pub 12 i wszystko jasne :D , jak znajdziecie wiekszy wybor drinkow i piwa gdziekolwiek indziej niz tam i bardziej kulturalnych barmanow to stawiam kolejeczke :D. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekny Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 38.210.7.* 30.10.02, 06:11 UNDERGROUND the best. teraz pozostalo mi tylko wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: 65.196.105.* 30.10.02, 22:42 A jest jeszcze Manhattan w rynku? 8-mka na Pulaskiego? Jedynka na Obroncow? To byly fajne knajpy. Nie bylem w Rzeszowie 11 lat ale w zimie tam przyjade. Panienki myjcie dupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.rsk.pl 30.10.02, 23:28 Gość portalu: Gostek napisał(a): > A jest jeszcze Manhattan w rynku? 8-mka na Pulaskiego? Jedynka na Obroncow? > To byly fajne knajpy. Nie bylem w Rzeszowie 11 lat ale w zimie tam przyjade. > Panienki myjcie dupska. Masz rację Jedynka na Hetmańskiej była zajebista, była, bo już jej niestety nie ma .Poderwałem tam najlepszą laskę w mojej "karierze" , która to laska jest i mam nadzieję , że dalej będzie przez długie lata moją żoną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:49 a ile maja do wyboru bo jest pub w którym jest do wyboru 20? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Najlepsza knajpa w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:40 Polecam pub "kino" dawne kino apollo, apropo dla zawców knajp, mała zagadka, kto zwas wie gdzie miesci się knapa "u Tomka", a moze ktoś z was tam był....czekam na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś