Gość: wujek IP: 24.177.137.* 03.12.04, 22:50 picture please !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujek Dobra Rada TAAK GDZIE ZDJĘCIE ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:29 mozna sie tylko domyslac jak doszla do tego wszystkiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Ósmy cud świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 01:48 Gdyby wojna trojańska toczyła się o Darię, to z pewnością trwałaby ona do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalton Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.client.comcast.net 04.12.04, 22:10 Kolejny raz nasza kochana "Gazeta" opisuje cos i pozostawia naszej wyobrazni przedmiot rozwazan !!! Ale na pocieche mozemy zobaczyc jak wygladaja dwie bele pomaranczowego materialu ktore pojada sobie na Ukraine, to zrozumiale gdyz ladnych dziewczyn u nas pod dostatkiem a belka pomaranczowego materialu na dodatek z Conresu to juz cos !!! Moze "Nowiny" lub "Super Nowosci" maja zdjecie tej laski ? -dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.12.04, 11:44 Wejdźcie sobie na stonę www.misspolonia.be i tam jest jej zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 05.12.04, 19:32 Wkońcu jakaś dziewczyna z Rzeszowa się wybija i to nie byle jaka, widziałem zdjęcie w gazecie i w dodatku studiuje w SGH to nie może być głupia. Rzeszowianki co z Wami?Jedna już się wybiła a co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
regionalista Re: Rzeszowianka wygrywa w wyborach miss 05.12.04, 22:25 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: a polki i tak naj... zobaczcie ten adres IP: *.acn.waw.pl 17.02.05, 20:03 www.nice.pl/newsroom/news8.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx http://www.misspolonia.be/Galeria/Daria%20Braszkie IP: 213.77.14.* 06.12.04, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.12.04, 11:56 Gratulacje, wygrała Miss Polonii Belgii i została Miss Publiczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Rzeszowianka wygrała IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.12.04, 11:58 W niedziele w teleekspresie podali,że została Miss Polonią Belgii, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki DARIA!!!!!!WYGRAŁA!!!!!!!!!NASZA MISS!!!!! IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.12.04, 17:55 GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Mamusia znowu zalatwila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:08 Mamusia znowu zalatwila posadke??:-) wtajemniczeni wiedza o co chodzi:-))) a co do wyborów MISS to gratuluje, wygrała zasłużenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llik Re: Mamusia znowu zalatwila 12.12.04, 22:09 Ogladajac te "panny" na wydaniu na www.mispolonia.be to faktycznie nie miala wyjscia tylko wygrac. A co do mamusi to jest "wielka" i wszechmocna, zalatwi wszystko i wszedzie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Ona jest piękna i sympatyczna!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 04.02.05, 23:50 Miałem przyjemność ją poznać, jest ok i .... życzę jej powodzenia na konkursie Miss Polonia Świata Jeszcze raz gratuluję. A ten kto jej nie zna osobiście to lepiej niech nie pisze takich bzdur!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmia EJ ALE JAK TO JEST ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 09:11 Ona przegrala z ta miss Katarzyna Borowicz, taką blondynką z grzywka tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czucz Re: Mamusia znowu zalatwila IP: *.bj.uj.edu.pl 09.02.05, 08:36 blagam,napisz kim jest mamusia!jestem z tych stron i nie wiem nic o niej,ale od razu sobie pomyslalam,ze nie wystarczy dobra prezencja bycie na niezlych studiach i nawet start w konkursie pieknosci ,by majac 21 lat pracowac w paru interesujacych miejscach i na koniec dostac sie do Brukseli-czemu to inne znane mi osoby z tego rejonu czy np z malopolski nie zaistnialy w taki sposob?nie sa gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnibus <a href="http://www.misspolonia.be/" target="_blank">www.missp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFor Kto pisał niektóre wypowiedzi IP: 195.117.30.* 05.02.05, 10:25 Zastanawiam się dlaczego kilka postów nadanych zostało z serwera parlamentu europejskiego (IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int)? Czyżby forum Gazety było tam aż tak szeroko czytywane? Czy może ta dziewczyna jest tam powszechnie znana, chociażby z urody? Bo nie myslę, że to ona sama pisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr nono IP: *.zyg.brewet.pl 05.02.05, 14:12 taka młoda, a pracuje już w tylu miejscach. Dziwne, że autor artykjułu nie widzi ewidentnej korelacji pomiędzy ładną dupą a chęcią przyjęcia do pracy. Poseł niech się wstydzi, że myśli mniejszą główką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarus Mala jakas taka IP: *.cable.mindspring.com 06.02.05, 07:11 ale... dajcie mi jej mail... Moze zalatwie jej tu jakas prace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Kobieta Sukcesu!!! IP: *.przybyszowka.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 19:21 Ten post jest kierowany szczególnie do osób, u których chęć "zgaszenia" kogoś bierze górę nad zdrowym rozsądkiem. Otóż znam Darię i wiem, że "TYLKO" dzięki swej wytrwałości, zawziętości i determinacji osiągnęła w życiu wiele sukcesów, lecz i trudności losu doznała nie mało choć są tacy co im się inaczej wydawało. A tych zuchwałych osobistości można określić mianem padlinożercy żerującym na człowieku. Nie wiem co w sobie dusicie, ale swojej erupcji nie wylewajcie tutaj - marnujcie się gdzieś indziej. Najpierw poznajcie dobrze samych siebie i nie wyciągajcie pochopnych wniosków na temat kogoś jeśli go nie znacie. Wierze w Darię i w to co sama swoją cieżką pracą zdobyła. Życze jej jak najlepiej i POZDRO dla tych, którzy myślą podobnie. Yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarus Re: Kobieta Sukcesu!!! IP: *.cable.mindspring.com 25.02.05, 04:20 Yo! Mistrzu z Przybyszowki. Yo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarcia Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.05, 21:28 21 lat i juz pracuje w brukseli? jakie ona ma kwalifikacje? - poza tym ze zostala miss oczywiscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelop Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.ri.ri.cox.net 25.02.05, 04:48 zgadzam sie. we szystkim nalezy znalezc logike ale tu takowej brak. doswiadczenie jest, drodzy panowie, glownym miernikiem wg ktorych klasyfikuje sie kandydatow na brukselskie posadki. nastepnie przychodzi wyksztalcenie (najlepiej graduate z agielskojezycznych uczelni), pozniej jakosc dupy i reszta. tu logiki niestety nie spostrzegam - zwlaszcza ze miss specjalnymi zdolnosciami (oprocz ladnej pupy) sie nie szczyci a jak daleko macki mamusi siegaja to trudno komus postronnemu oceniac. jesli macie jakies informacje to walcie. jawnosc informacji i jej przejrzystosc jest ostatnio bardzo popularna. jesli miss ciezka praca i intelektem (w obie watpie) zdobyla takie powodzenie to szczerze gratuluje i zycze dalszych sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:55 No co tu dużo mówić udało się jej, miała znajomości i trzeba jej życzyć powodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ladna Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:19 ona musi miec domieszke innej krwi nie ma urody typowo polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxxx Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.03.05, 16:16 Podobno wybory byly oplacone przez posla u ktorego pracuje, ale czy to plotka czy nie osadzcie sami! Z relacji dziewczyn ktore startowaly w wyborach tak bylo. A propos na wybory miss wold nie pojedzie raczej bo ten konkurs to nie byl miss polonia a miss polonii belgijskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:55 Zwracam się do wszystkich zakompleksionych gniotów którzy gnoją ludzi tylko za to, że mają jakieś ambicje, plany i marzenia, które dzięki pracy i wytrwałości udaje im się spełnić. Poznałem Darię 2 miesiące temu i jest to bez wątpienia jedna z sympatyczniejszych i piękniejszych dziewczyn jakie w życiu spotkałem. Podziwiam i szanuję ją za to, że wytyczyła sobie w życiu konkretny i ambitny cel, do którego konsekwentnie dąży. Życzę jej zarazem samych sukcesów na przyszłość i oby jak najrzadziej miała w życiu do czynienia z takimi zawistnymi i pustymi ludzikami, którzy zamiast krytycznie spojrzeć na siebie i swoje osiągnięcia, potrafią tylko niszczyć wylewając swój toksyczny jad na zewnątrz. Trzymaj się Daria i do zobaczenia na następnym zjeździe AMD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:47 wez sie chlopczyku nie zaperzaj, na pewno nie powiedziala ci jak sie tam dostala a juz na pewno nie ze dzieki znajomosciom - wszedzie sa potrzebne plecy a jesli to prawda ze wybory byly oplacane przez jakiegostam u ktorego ona pracuje to wszystko jasne, nie? Poza tym TAKA MLODA a juz zatrudniaja ja na takich stanowiskach? Co ona Einstein jest? Curie - Sklodowska? Zadnego doswiadczenia to nie mialo i nagle pracuje i to w takim miejscu, to jakby 20latka zatrudnic w NASA no dajze spokoj. Powiedziales ze poznales ja lewdo co wiec nie wyglaszaj opinii bo na 100% jej bardzo dobrze nie znasz a dziewczyna nie ma powodu by byc niemila, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:01 poza tym dodam ze madra dziewczyna, ktora jest swiadoma swojej atrakcyjnosci i wiedzy nie musi brac udzialu w tego typu konkursach, uwazam ze co jak co ale wybory miss sa nie dosc ze subiektywne to nic nie wnosza do kultury a sluza jedynie temu, zeby pobyc przez chwile maskotka napalonych facetow. Nie widze w tym nic wartego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:18 Nie wiem ignorancie skąd się urwałeś/-łaś, ale nie powiedziałbym żeby stanowisko akredytowanej asystentki u europarlamentarzysty było równoznaczne z byciem Komisarzem lub pracownikiem stanowisk A1-A8, czy chociażby B. Porównując jej pracę do pracy w NASA tylko obnażasz swoją głupotę i prostotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:38 znowu pierniczysz i nie wiem dlaczego tak sie zaperzasz? No normalnie jak zacietrzewiony kogucik. Porownanie zawodow wyjaskrawilam celowo zeby pokazac, ze kobieta w wieku 20 lat pracujaca jako asystentka w konsulacie NA PEWNO dostala sie tam dzieki znajomosciom (nie potepiam tego, ale nie pisz, ze zdobyla to ciezka praca, wytrwaloscia ze normalnie wypruwala sobie zyly. Widze po sobie bo tez mam 20 lat i jakos pomyslu na dostanie sie do konsulatu nie mam... studiuje inteligencji mi nie brak ale propozycje pracy dla studentow sa albo po barach, albo jako sprzedawczyni/sprzedawca, mozna dawac korepetycje albo pilnowac dzieci a tu nagle jakas studenteczka ktora LEDWO CO ZACZELA STUDIA juz siedzi w konsulacie. Fajnie ma, nie? Tez bym wtedy byla mila ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:44 mam dla was strone kto chce zobaczyc piekna Darie, www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?Date=20041203&Category=WEEKEND&ArtNo=41202010&SectionCat=ZAMYSLENIA&Template=pri ntpicart , mi sie szczegolnie podoba zdjecie gdzie jest ubrana na czerwono, piekna pyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:05 Z przyjemnością ujrzałbym Twoje zdjęcia w jakiejś gazecie :> Na pewno powalasz Darię swym wdziękiem i czarem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:17 wiesz nie pisze tego z zazdrosci o urode Darii tylko w celu sprostowania pewnego faktu - ze piszacy tu ludzie maja swoje racje, swoje zdanie i nie musza sie podlizywac. A ty od razu ich atakujesz bo kiedystam ja poznales (co nie znaczy ze ja znasz) spodobala ci sie i juz probujesz wyglaszac swoje swiatobliwe opinie. A co do tego czy powalam darie - o gustach sie nie dyskutuje, zreszta mam calkiem odmienny typ urody - ona ma ciemna karnacje, ciemne oczy, ja jestem czysta slowianka typ liv tyler jesli mozna porownac - alabastrowa jasna twarz plus niebieskie oczy i jestem szatynka a nie brunetka.... i nie biore udzialu w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:29 OK, nasza polemika prowadzi donikąd, więc nie wydaje mi się stosowne jej dalsze prowadzenie. Każdy ma swoje racje i ma święte prawo przy nich obstawać. Nie jestem zatwardziałym dogmatykiem, jedynie irytują mnie wypowiedzi ludzi którzy do niczego nie doszli i tylko wylewają swoję żale na innych insynuując, że tylko przez łóżko można wyjść ponad przeciętność. Znam wielu Ludzi z Warszawy, Łodzi i innych miast, którym się udało i przez niczyje łóżka nie przechodzili. Nie wiem ani, co ani gdzie studiujesz, ale jeśli robisz to w Rzeszowie, to powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:07 nie studiuje w rzeszowe, a co, juz masz jakies zdanie na ten temat? ludzie z rzeszowa tak samo moga dojsc do czegos, nie tylko warszawiaki. Poza tym - szybkie robienie kariery w mlodym wieku = w 90% przypadkow znajomosci. Nie zaprzeczaj chyba ze masz 15 lat. To nie jest aluzja w stosunku do darii, znajomosci niekoniecznie oznaczaja lozko. Mi podobnie nie hcce sie juz ciagnac tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:29 To już moja ostatnia riposta. Nie mam żadnych objekcji co do jakiejkolwiek polskiej uczelni, to po pierwsze. Po drugie, chciałem tylko przesłać kurtuazyjne pozdrowienia, gdyż sam się z tych rejonów wywodzę, choć od dłuższego czasu już tam nie mieszkam. Dlatego korzystając z okazji pozdrawiam Rzeszów i Przybyszówkę w szczególności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka cud rozmowa IP: *.skyware.pl 19.03.05, 22:15 A to stad Daria jest Ci taka bliska... pewnie w latach szkolnych podkochiwales sie w niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:22 Żałuję, ale nie miałem przyjemności chodzić z Darią do szkoły. Daria jest moją koleżanką ze szkoleń Akademii Młodych Dyplomatów, a po tym jak zostanie przyjęta do stowarzyszenia Forum Młodych Dyplomatów pod koniec marca, będziemy działać w ramach jednej organizacji. Widząc jej zaangażowanie zarówno w Akademii i projektach FMD, jak i w pracy zawodowej, mogę jedynie stwierdzić swoim skromnym zdaniem, że nie jest przypadkową osobą w przypadkowym miejscu. Moje spostrzeżenia na pewno nie są w pełni obiektywne, gdyż nie mam z nią kontaktu na codzień i znam ją tylko od jak najlepszej strony, ale nie mogę patrzeć i nie będę patrzył z obojętnością, jak kolejni frustraci nie mający z nią styczności, wypisują fantasmagorie na jej temat. Oczywiście, każdy ma prawo do wolnej wypowiedzi, ale tym którzy jej osobiście nie znają sugerowałbym zaznajomienie się z jej działalnością, zanim zaczną pisać koentarze oparte na wiedzy ludowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agajka Re: Daria 21.03.05, 00:20 Hmm witam Was cieplutko.Tak czytam sobie Wasze wypowiedzi i uśmiech mi znika z twarzy...Po co w ogóle takie dyskusje?Te od Pań{niektórych)wywodzą się pewnie z zazdrości...bo z czego innego?Ja powiem tylko - ładna z niej kobietka i jeżeli doszła do tego wszystkiego własnymi siłami to skladam gratulacje:)Zresztą i tak składam, gdyż zupełnie nie interesuje mnie w jaki sposób osiągnęła swoje cele. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael.pieslak Wyjatkowa kariera wyjatkowej kobiety!! 13.04.05, 21:25 Dlaczego jest tutaj tyle zlosliwych (pan)? Po pierwsze: Sam skonczylem podobny kierunek studiow jak Daria (rozmawiam w 3 obcych jezykach bardzo dobrze i w 2 na poziomie biernym) i wiem jak ciezko jest znalesc odpowiednia prace. Dlatego tym bardziej podziwiam Darie. Ja coprawda biedy nie znam, ale musze pracowac w zupelnie innej branzy, zeby w domu nie siedziec. Po drugie: Odwiedzilem strone www.misspolonia.be i ogladnelem wszystkie kandydatki. Jesli ktos uwaza, ze Daria niesprawiedliwie wygrala to jest albo super zaklamany albo oczy ma........nie tam gdzie trzeba. Nie powiedzial bym, ze Daria nie ma urody slowianskiej. Odwiedzilem do tej pory wszystkie kontynenty oprocz Australi, m.i. tez panstwa slowianskie. To co jest w Polsce kojarzone z typowa uroda slowianska mi i tak subjektywnie sie nie podoba. Ciemna karnacja i lejace czarne wlosy - to jest piekne, 90% Miss World tez nie ma "urody slowianskiej" w waszym klasycznym rozumieniu. Mieszkam od 9 roku zycia na obczyznie i stad mam pewien dystans do pewnych stereotypow, ale znam pare osob bardzo na poziomie w Polsce i kazdy z nich twierdzi ze kombinacja kariery jaka prowadzi Daria jest pewnym unikatem na skale krajowa. Mozecie mi nie wierzyc, ale poznalem Darie przypadkowo w Warszawie poltora roku temu. Pracowalem wowczas na strazu ograniczonym dla Komisji Europejskiej w Berlinie. Niestety bardzo malo ja znam, ale takiej kobiety jeszcze nie widzialem. Przy innym spotkaniu odczulem ze to nie tylko ta wspaniala niespotykana uroda, lecz rowniez intelekt i wiedza charakteryzuja Darie. Mialem szczescie poznac wiele pieknych kobiet, ale nie wiem jaki facet by mogl Dari dorownac........ ....Musialem to napisac, bo niektore uwagi sa skandaliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
martinique Re: Wyjatkowa kariera wyjatkowej kobiety!! 24.04.05, 18:10 Przytaczam fragment życiorysu Darii Braszkiewicz z serwisu Wikipedia: Od września 2004r. pracuje w Brukseli i jest asystentem akredytowanym Posła do Parlamentu Europejskiego, wiceprzewodniczącego Komisji Prawnej Andrzeja Szejny. Wcześniej pracowała m.in. w Urzędzie Komitetu Integracji Europejskiej, Polskiej Agencji Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A., a także Ministerstwie Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej. A oto fragment życiorysu Andrzeja Szejny: Od kwietnia do września 2004 podsekretarz stanu ds. europejskich w Urzędzie Komitetu Integracji Europejskiej. Od 1 stycznia 2004 wiceprezes w PAIiZ S.A. odpowiedzialny za inwestycje zagraniczne i promocję eksportu (do kwietnia 2004). Od 1 kwietnia 2003 do 1 stycznia 2004 podsekretarz stanu w MGPiPS (za czasów Jerzego Hausnera) odpowiedzialny za inwestycje zagraniczne i promocję eksportu. Dla zainteresowanych: zwróćcie uwagę na zbieżność instytucji, przez które przeszła ta dwójka.... zastanawiające Swoją drogą, Anrdzej Szejna ma wyraźną słabość do finalistek konkursów piękności. Jego eks-żona też była wicemiss. Niektórzy ludzie się nie zmieniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pupets Re: Daria IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 01.04.05, 11:12 Anonimowych Manipulatorów Dupą :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nomad Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:45 Piękny popis elokwencji i bogatego słownictwa, moje gratulacje. Tylko dlaczego niszczysz dobre imię rzeszowskiej uczelni, wysyłając post z uniwersyteckiego serwera??? A jeśli bardzo pragniesz poznać tych "manipulatorów" to zapraszam na najbliższy zjazd 9 kwietnia br., Aula A, 12 piętro PKiN w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Rzeszowianka startuje w wyborach miss IP: *.dls / *.dls-deutschland.de 27.04.05, 11:41 ?? Odpowiedz Link Zgłoś