Gość: jajecznical IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 12.02.05, 08:03 KAZDY MOZE TU ZYC LEPIEJ NIZ W pOLSCE-OCZYWISCIE OPROCZ POLSKICH POLITYKOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Zapraszam was do USA IP: *.ostnet.pl 12.02.05, 09:39 a co z tymi, którzy zostaną w kraju ? masz jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan, nie John ;-) Re: Zapraszam was do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:23 A ja pie.........le tą Wasza przecudną amerykę, raj mlekiem i miodem płynacy he he he. Żygać mi sie chce jak sobie przypomne, że tam w ogóle byłem .................. !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Zapraszam was do USA IP: 66.189.0.* 13.02.05, 23:01 co , po dupie dostales Jasko???? Niestety $$ na drzewach nie rosna i pewnie sie o tym przekonales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Zapraszam was do USA IP: *.aster.pl 14.02.05, 09:49 Ja bylem w zeszlym roku, zwiedzilem kawal Stanow. W tym roku tez lece, planuje zobaczyc Key Largo, Key West Everglades a potem zwiedzic New York. Przy okazji z kumplem wychylimy pare browarow w jakiejs fajnej knajpie na Manhatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Zapraszam was do USA 26.04.05, 02:49 ludzie zapraszamy was szczerze sprobujcie przyjechac na poczatku ciezko ale z biegiem czasu sie ulozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Zapraszam was do USA IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 26.04.05, 06:22 Zapraszamy to znaczy...kto i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bety Re: Zapraszam was do USA IP: 82.177.97.* 26.04.05, 15:53 A jak ktoś ma możliwość wyjazdu ale ma 2 małych dzieci - też polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc...a Re: Zapraszam was do USA IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.05, 21:25 oj nie wiem czy tam sie opłaca teraz leciec .. teraz blizej mozna zarobic Francja włochy hiszpania i Euro lepiej stoi i blizej do kraju. Wiem bo bylam tu i tu Odpowiedz Link Zgłoś