Dodaj do ulubionych

podkarpacka drużyna wszechczasów

IP: *.ii.uni.wroc.pl 28.05.01, 12:27
Oczywiście Stal Mielec,

a wasze typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mambo Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.gazeta.pl 28.05.01, 13:05
      Gość portalu: wro napisał(a):

> Oczywiście Stal Mielec,
      > a wasze typy?

Hehe... Resovia Rzeszów!

• Gość: M_z_R Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 16:48
        A może wybierzemy skład. Proponuję na początek: w bramce Kukla, obrońcy:
        Rześny, Skiba;
        pomocnicy: Kasperczak;
        atak najmocniejszy: Kozerski, Domarski i oczywiście Lato.
        Czy ktoś pamięta derby Stal Rzeszów - Stal Mielec - końcówka lat
        siedemdziesiątych, stadion Stali wypełniony po obu stronach i na bieżni?
        Sztuczne światło a na boisku wszyscy wyżej wymienieni i reszta.
        Czy ktoś pamięta Puchar Polski Stali Rzeszów i Mistrzostwo Polski Stali Mielec?
        A te mecze pucharowe?
        Były czasy....

A teraz ;-))))
        • Gość: Darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.proxy.aol.com 29.05.01, 02:39
          oto moje typy do druzyny podkarpacia
          Bramkarz Kukla
          Obroncy Kubicki-Zalezny-Bielewicz-Rzesny
          pomoc Buda-Kasperczak-Oratowski
          napad Szarmach-Domarski-Lato
          z pozdrowieniem
          • Gość: jasinski Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: 217.97.21.* 29.05.01, 23:33
            a gdzie Jerzy Podbrozny?:)
          • Gość: M_z_R Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 14:57
            Jak mogłem zapomnieć o Szarmachu!
            • Gość: Darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.proxy.aol.com 31.05.01, 00:46
              coz warta druzyna bez trenera a wiec na trenera proponuje Edmunda Zientare
              • Gość: crimen Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 31.05.01, 22:37
                A kto pamięta Ludwika Poświata?
    • Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:26
      Wiadomo, że tylko Stal Mielec. A jest ktos inny, lepszy (2 krotny Mistrz Polski)
      niż Stalówka?
      • Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 05.06.01, 13:54
        kiedys to grywal w grodzie nad wisłoka
        real madryt i inni :-)
        • Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 16:44
          ja pamietam Hamburger SV, TO BYŁ ROK 1975 MOŻE 1976r. Jeszcze nie bylo światel
          zamontowanych a istadion też nie byl tak całkowicie wykończony. Ale to były
          czasy, Jezu!. Może jeszcze wróca? Oby tylko udalo się poonać Leżajsk i Stalówa
          w trzeciej lidze. A za rok może i do drugiej awansuje? oby! Ja trzymam kciuki!!!
          • Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 06.06.01, 15:22
            w onecie stal mielec
            jako druzyne wszechczasow oceniono az na (12-13)nastym miejscu
            zawsze mozna zobaczyc
            www.powiat.mielec.pl/stal-mielec/
            • Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:57
              to się zmieni, jak Stal awansuje do pierwszej ligi. Jeśli firmy ze strefy
              zostalyby sponsorami, tak jak w przypadku siatkarek, to mozliwe, ze kiedys
              trzeci raz zdobedziemy Mistrza Polski.
              • Gość: Janek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:31
                A moze przedwojenna drużyna Czarnych Jasło !?
              • Gość: Bodzio Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:11
                Dzięki WRO za adres strony Stali Mielec.Dzięki niej wiem wszystko o mojej
                drużynie.
                • Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 07.06.01, 18:15
                  a ja tak patrze na to rzeszowskie forum
                  i mysle sobie...

dlaczego jak tu zagladam to najnowsze
                  wypowiedzi sa moje (z wrocka) czy z warszawy???
                  • Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:54
                    Po prostu niedawno odkrylem ta strone i codziennie staram się tu zaglądać. Przy
                    okazji zawsze mozna parę słów komentarza napisać. Rzadko bywam w Mielcu, i
                    dlatego wszystko mnie interesuje, co dzieje się w moim mieście. Pozdr.
                    • Gość: Bodzio Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:45
                      Jak to miło powspominać lata siedemdziesiąte:
                      Real Madryt,HSV Hamburg,Crvena Zvezda...i wyrównane pojedynki.
                      Lato,Kasperczak,Rześny,Domarski,Karaś,Kukla,Hnatio,Kozerski,Ostafiński-na nich
                      się chodziło.Grali, bo potrafili grać ,a pieniądz nie był tak ważny jak dzisiaj.
                      Teraz mamona zabija piłkę,jej piękno,nieprzewidywalność,a zwłaszcz możliwość
                      szkolenia dzieci i młodzieży-szkoli się ich tylko tam,gdzie są pieniądze.
                      • Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 09:36
                        Lata 80 tez nie były takie zle. Jeszcze bodaj w 82 Stal grała w Pucharze UEFA,
                        bodajże z Lokeren. Pamietam wspaniałą bramkę Budy z wolnego. A co dziwne, rok
                        później Stal zleciała do drugiej ligi, ale tylko na jeden sezon.Potem też nie
                        była taka zła ekipa: Czachowski i inni. I więcej ludzi chodziło na mecz. Np. z
                        Widzewm w 82 cały stadion pełny (pewnie ze 30 tys. luda). Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka