Gość: wro IP: *.ii.uni.wroc.pl 28.05.01, 12:27 Oczywiście Stal Mielec, a wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mambo Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.gazeta.pl 28.05.01, 13:05 Gość portalu: wro napisał(a): > Oczywiście Stal Mielec, > a wasze typy? Hehe... Resovia Rzeszów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_z_R Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 16:48 A może wybierzemy skład. Proponuję na początek: w bramce Kukla, obrońcy: Rześny, Skiba; pomocnicy: Kasperczak; atak najmocniejszy: Kozerski, Domarski i oczywiście Lato. Czy ktoś pamięta derby Stal Rzeszów - Stal Mielec - końcówka lat siedemdziesiątych, stadion Stali wypełniony po obu stronach i na bieżni? Sztuczne światło a na boisku wszyscy wyżej wymienieni i reszta. Czy ktoś pamięta Puchar Polski Stali Rzeszów i Mistrzostwo Polski Stali Mielec? A te mecze pucharowe? Były czasy.... A teraz ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.proxy.aol.com 29.05.01, 02:39 oto moje typy do druzyny podkarpacia Bramkarz Kukla Obroncy Kubicki-Zalezny-Bielewicz-Rzesny pomoc Buda-Kasperczak-Oratowski napad Szarmach-Domarski-Lato z pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasinski Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: 217.97.21.* 29.05.01, 23:33 a gdzie Jerzy Podbrozny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_z_R Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.01, 14:57 Jak mogłem zapomnieć o Szarmachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.proxy.aol.com 31.05.01, 00:46 coz warta druzyna bez trenera a wiec na trenera proponuje Edmunda Zientare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 31.05.01, 22:37 A kto pamięta Ludwika Poświata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:26 Wiadomo, że tylko Stal Mielec. A jest ktos inny, lepszy (2 krotny Mistrz Polski) niż Stalówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 05.06.01, 13:54 kiedys to grywal w grodzie nad wisłoka real madryt i inni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 16:44 ja pamietam Hamburger SV, TO BYŁ ROK 1975 MOŻE 1976r. Jeszcze nie bylo światel zamontowanych a istadion też nie byl tak całkowicie wykończony. Ale to były czasy, Jezu!. Może jeszcze wróca? Oby tylko udalo się poonać Leżajsk i Stalówa w trzeciej lidze. A za rok może i do drugiej awansuje? oby! Ja trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 06.06.01, 15:22 w onecie stal mielec jako druzyne wszechczasow oceniono az na (12-13)nastym miejscu zawsze mozna zobaczyc www.powiat.mielec.pl/stal-mielec/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:57 to się zmieni, jak Stal awansuje do pierwszej ligi. Jeśli firmy ze strefy zostalyby sponsorami, tak jak w przypadku siatkarek, to mozliwe, ze kiedys trzeci raz zdobedziemy Mistrza Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 21:31 A moze przedwojenna drużyna Czarnych Jasło !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:11 Dzięki WRO za adres strony Stali Mielec.Dzięki niej wiem wszystko o mojej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.ii.uni.wroc.pl 07.06.01, 18:15 a ja tak patrze na to rzeszowskie forum i mysle sobie... dlaczego jak tu zagladam to najnowsze wypowiedzi sa moje (z wrocka) czy z warszawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:54 Po prostu niedawno odkrylem ta strone i codziennie staram się tu zaglądać. Przy okazji zawsze mozna parę słów komentarza napisać. Rzadko bywam w Mielcu, i dlatego wszystko mnie interesuje, co dzieje się w moim mieście. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:45 Jak to miło powspominać lata siedemdziesiąte: Real Madryt,HSV Hamburg,Crvena Zvezda...i wyrównane pojedynki. Lato,Kasperczak,Rześny,Domarski,Karaś,Kukla,Hnatio,Kozerski,Ostafiński-na nich się chodziło.Grali, bo potrafili grać ,a pieniądz nie był tak ważny jak dzisiaj. Teraz mamona zabija piłkę,jej piękno,nieprzewidywalność,a zwłaszcz możliwość szkolenia dzieci i młodzieży-szkoli się ich tylko tam,gdzie są pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: podkarpacka drużyna wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 09:36 Lata 80 tez nie były takie zle. Jeszcze bodaj w 82 Stal grała w Pucharze UEFA, bodajże z Lokeren. Pamietam wspaniałą bramkę Budy z wolnego. A co dziwne, rok później Stal zleciała do drugiej ligi, ale tylko na jeden sezon.Potem też nie była taka zła ekipa: Czachowski i inni. I więcej ludzi chodziło na mecz. Np. z Widzewm w 82 cały stadion pełny (pewnie ze 30 tys. luda). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś