Dodaj do ulubionych

Nowa trasa linii nr 10

29.03.05, 02:34
Już raz ktoś podkreślał na forum, że jest to błąd. 10 teraz straci pasażerów
osiedla Kmity, a tych z osiedla Wzgórza będzie jak na lekarstwo, gdyż jdo
najbliższych bloków jest daleko. Za miesiąc, najdealej dwa, MPk pnownie
przywróci pierwotną trase...
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Nowa trasa linii nr 10 IP: *.rzeszow.mm.pl 29.03.05, 09:35
      Ci mieszkańcy wzgórz to chyba sa za wygodni.Wystarczy przejść przez
      skrzyżowanie na przystanek koło kortów tenisowych i mają "17" co 10
      min, "34", "9", "6".Tylko że chyba to bardzo Ciezko przejść kilkadziesiąt
      metrów?Pewnie najlepiej żeby autobus podjeżdżał pod sam blok-ale wtedy tez by
      była afera bo przeciez huk i by spac nie mogli :-).A tak w ogóle skoro ich było
      stać na tak drogie mieszkania to i samochodów pewnie im nie brakuje.A na droge
      to chyba mozna jeszcze chwilę zaczekać...
      • Gość: tupcio Re: Nowa trasa linii nr 10 IP: *.dnet.pl / 80.50.197.* 29.03.05, 12:05
        Mieszkam na Kmity i ani razu nie jechałam 10. Wydaje mi sie że ten autobus raczej pustawy jeździł, więc nie dramatyzujce aż tak. Zamiast tego poddaje pomysł poprowadzenia jakiegoś autobusu który jechałby na Baranówkę, bo takiego jeszcze nie pamiętam na naszym osiedlu.
        • Gość: kolega Re: Nowa trasa linii nr 10 IP: 62.93.46.* 29.03.05, 22:02
          ty a co to za osiedle - wzgórze staroniwskie? gdzie to sie miesci, kiedy to
          powstało. tam mieszkają ludzie? Z całym powazaniem nie slyszalem o takim
          osiedlu...
    • Gość: aaa Re: Nowa trasa linii nr 10 IP: 213.77.14.* 29.03.05, 22:52
      Przyczepiliście się strasznie do tej 10! Przecież ci ze Wzgórz Staroniwskich
      nie mają praktycznie żadnych autobusów. Do najbliższego przystanku też blisko
      nie jest ( zwłaszcza, ze drogi brak), ale czy to oznacza, że mają mieć jeszcze
      dalej? Skoro ci ze Wzgórz mają chodzić dalej, to dlaczego nie ci z Kmity? A
      swoją droga- jakoś nie zauważyłam przepełnionej 10...
    • Gość: Neuro Groove Re: Nowa trasa linii nr 10 IP: 195.117.152.* 30.03.05, 09:52
      A beznadziejnego przystanku końcowego spod BP nie przenieśli na Zalesie co
      obiecywał w zeszłym roku Dyrektor MPK. Póki co mieszka tam więcej ludzi niż na
      Wzgórzach Staroniwskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka