Gość: Resoviak z Chicago IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.04.05, 23:33 Uzywajac jezyka z "Kilera",NO I W PIZDU WYLADOWAL!rzeszowski zuraw... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: 213.77.14.* 25.04.05, 07:36 Gorzowianie wygrali cztery biegi i cały mecz - ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:28 widze że żużlowcy idą w ślady piłkarzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWAN Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: 82.177.99.* 25.04.05, 10:44 Ten mecz przegralismy przez trenera.Trzeba byc super dyletantem,zeby tak ustawic pary. w biegach nominowanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.05, 21:20 Przegraliscie bo nie macie druzyny. II linia u Was nie funkcjonowala . Coz , ze wygraliscie 11 biegow ale mecz do tylu. Czy to ta druzyna miala wejsc do extra jako pewniak z I miejsca ? Nie wygrac z gorzowska mlodzieza na uklepanym pod siebie betonie, to wstyd. Trzeba bylo zostawic Wozniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.mofnet.gov.pl 26.04.05, 08:40 a kiedy wraca Trojan? Czy nie warto bylo zamiast Sledzia dac szanse mlodemu Stachyrze? Skoro sledz przywozil same zera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radas Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:59 widziałem ten mecz w telewizji. W czternastym biegu po wygranej gorzowian na trybunach rozległy się brawa.Jestem kibicem Marsa( Stali) Gorzów. Kibice z Rzeszowa pokazali klasę. Szacunek. W Rzeszowie zawsze ciężko jest wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:26 Pochwalę nas bardziej. W telewizji słychać było tylko brawa, tymczasem niemal cały stadion bił Waszym zawodnikom brawa na stojąco. Tylko nie wiem jak do tego miało się okrzyk radości jak w XV wyścigu Bjerre wyciął w bandę, ale potem, gdy biegł z motocyklem do mety brawa rozległy się na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Marma Rzeszów - Mars Gorzów 44:46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:28 Uuu to już kompleksy "sto lat grających i ch*** mających" dochodzą z zza oceanu. I jak, fajnie się zapier**** na azbestach bambusie? :D Odpowiedz Link Zgłoś