Dodaj do ulubionych

Radny Ryszard Piekło

26.04.05, 18:24
Włąsnie oglądałem relacje z posiedzenia Rady Miasta Rzeszowa, i co widzę i
słyszę dyskusje na temat absolutorium dla zarządu Miasta. I co (kogo)
widze "polityczną prostytutkę: - radnego mgr.Ryszarda Piekło. Teraz blisko
prawicy. Jak mu nie wstyd. Panie Ryszardzie Pan to przyzwoiyosci nie masz za
grosz, jetseś Pan taką swojską świnia, która patrzy gdzie swój ryj wsadzić by
się nachlać. Gratuluję tupetu!!!! _Świnio_
Obserwuj wątek
    • piotr_wielki Re: Radny Ryszard Piekło 26.04.05, 18:29
      Przecież on sprawę miał z załatwianiem prawa jazdy dla syna "Krawężnika"? I co
      ucichło? Rzeszów pamięta Rzeszów nie zapomina!!!!
    • Gość: Prawnik Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:40
      No ja karierę Pana Piekło śledzę od początku jego "rajcowania" w radzie miasta.
      Od momentu jak przyszedł w Stroju Ludowym na sesje inauguracyjną i oznajmił że
      występuje z PO i przechodzi do PSL _u. Teraż pewnie LPR- Panie Magistrze
      • Gość: nie prawnik Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:28
        ja znam karierę bezradnego Piekły jeszcze w czasach gdy był zwykłym cepeniarzem
        w WOJ. KOLUMNIE TRANSP. SANITARNEGO.To chyba z tamtych czasów to zamiłowanie do
        krętactwa.A gdyby się pokusić i przepytać panarajcowe finanse za co ta firma
        METIK przy ul. STAROMIEJSKIEJ.A może stoi na szanowną małżonkę?
    • Gość: gość Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:43
      Ogladałem właśnie dzisiaj wiadomości z Rzeszowa!! I Pan Piekło sie wypowiadał
      że budżet nie zrealizowany!!! A ja pamietam jak psioczył na Szlachtę muwiąć o
      Obecnym Panie Prezydencie Ferencu: per Tadziu> Ale ten Piekło to cynik!!
    • Gość: gość Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:45
      Ciekawa osobowość!!!
    • Gość: gosc... Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.05, 19:59
      ja tez sledze kariera pana Piekło z ciekawośćia i co powiem cynizmem smierdzi
      na kilometr .....
    • Gość: gosć Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.05, 20:01
      No mnie tez ciekawi ten pan oddałem na niego nawet głos ale jak zobaczyłem jak
      zmienia swoje poglady to prostytutka chyba mniej kochanków ma jednej nocy....:)
    • Gość: Pinokio Re: Radny Ryszard Piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:30
      Ale nagonka dzisiaj na Piekłę. Musiał komuś dzisiaj zaleść za skóre
      • slavres Re: Radny Ryszard Piekło 27.04.05, 00:05
        Dołaczył do słynnej czwórki Radnych.. teraz jest 5 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka