Gość: sceptyk IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:30 Sprawdziłem się, przecież chodzę do lekarza , może nie za często ale jednak. Nie ma mnie jednak w bazie NFZ. Czyżby nikt za mnie nie brał kasy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alojzy Mol Re: Internetowe nowinki w NFZ IP: *.rzeszow.mm.pl 28.04.05, 21:45 Jednym słowem jedną nogą jesteśmy juz w erze nowoczesności...jeeeeeny jak ja się cieszę ze dożyłem taaakich czasów.Czego mozna więcej chcieć od życia skoro nawet w internecie mozna to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Internetowe nowinki w NFZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 07:54 Po sprawdzeniu swoich danych jestem w szoku, wpisane są nazwiska osób których nie znam !!! Cały czas jestem przekonany, że chodzę do lekarza - którego świadomie wybrałem, a teraz okazuje się, że NFZ ma w swoich bazach całkiem inne nazwisko mojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Internetowe nowinki w NFZ IP: *.mbp / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:01 sprawdziłem numer i nie ma mnie :) Klasyczna polska rzeczywistość. Bałagan :( Odpowiedz Link Zgłoś