Gość: crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 16:46 ...to ja napiszę 1500-ny post:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:11 Crimen, czyżbyś był z Rzeszowa? Czy to z Tobą przedtem rozmawiałam? Jezeli tak, to dzieki za zyczenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 17:25 Oczywiście że ze mną Dorotko.Widziałem przecież że od paru tygodni błąkasz się po forum ogólnopolskim:)))To jak będzie z tą marmoladą? Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:26 A kiedy proponujesz? Wcale sie nie błąkałam pare tygodni, a ty jeses podglądacz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 03:32 Nie jestem podglądaczem tylko obserwatorem, a dzisiaj zostałem uznany za zakałę forum ogólnopolskiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:30 skąd wiesz, że mam na imie Dorota Przedtem rozmawiałam z pracy, teraz już nie. Nie mam kompa w domu, więc może jakoś się umówimy? Ja zaraz wychodzę z Caffe, a wieczorem nie mogę, bo spotykam się ze znajomymi. Czekam na jakiś sygnał:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 18:41 Wszystkich tajemnic nie mogę ujawniać, ale jestem od tego aby wiedzieć:))) Zaglądnij tu w poniedziałek o 10 to jeszcze wymienimy parę postów.W czasie weekendu wpadnę tu parę razy ale jeśli nie masz kompa w domu to poniedziałek jest najlepszy.Baw się dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 10:24 Intrygująca jest Twoja osoba, bardzo tajemnicza. Uchyl choc rabka tajemnicy:))) Nie mam komputera w domu, ale kafejki też istnieją. Wracając do mojego błądzenia, to zapewne nie jestem takim wygą jak Ty. Cały czas sie uczę. pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:33 Crimen to nie tylko bystry obserwator, ale również bardzo towarzyski uczestnik forum(o czym ja przekonałam się dopiero parę dni temu wcześniej też przez kilka miesięcy"błąkając się" po forum Gazety). Pozdrawiam :))) frais(na forum ogólnopolskim najczęściej bess, ale koniecznie pisane z małej litery i przez dwa s). Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 16:17 Zauwazylam... Crimen, gdyby mnie nie bylo o 10 w poniedzialek, to poczekaj moment:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 16:18 Bess, dzieki za pozdrowienia. Intryguje mnie osoba crimena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:51 Frais oczywiście znam Twoje drugie wcielenie, ale na forum "Kobieta" strach się pokazywać. Tam dokonuje się masowej eksterminacji samców:)Ulokowałem się tam gdzie bezpieczniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 18:58 A twierdziłeś,że lubisz rozmawiać z kobietami:))Ja ostrzegałam.To prawda,że na forum kobieta zaczynają dominować wojujące feministki.Ale męskie forum może być "pouczające",prawda?;))Pozdrowienia dla dociekliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 19:05 Niczego nie odwołuję.Na forum "towarzyskim" pojawiają się zdecydowanie łagodniejsze egzemplarze:))))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:44 Dobrze, uchylam:)Rzeszów jest mały.Być może spotkaliśmy się przypadkiem, ale nie wiem kim jesteś.Aby zaintrygować dziewczynę trzeba ją czymś zaskoczyć. Zaskoczyłem Cię? Będę w poniedziałek o dziesiątej i zaczekam ile trzeba:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:55 Forum regionalne od razu zyskuje gdy pojawiają się na nim takie ozdoby jak Wy. Aż chce się tu częściej zaglądać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:06 Jak na mężczyznę przystało zawsze zaczynasz od pochlebstw.Zauważyłam Crimen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 19:12 Kobieta dopieszczona nie utrudnia życia męszczyznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 10:06 Już jestem Dorotko:) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 10.09.01, 10:07 czesc crimen, pochlebco. juz jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 10:14 Dlaczego zaraz pochlebco?Tu naprawdę pojawia się za mało dziewczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 10:59 ja nie mowilam o pochlebcy w zlym sensie. to dobrze, że sa jeszcze tacy mezczyzni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce 10.09.01, 11:12 Co za pech.W takiej chwili zablokowało mi dostęp do portalu:)Myślę że lepiej pisać bezpośrednio do siebie.Podaj mi swój adres albo pisz vezpośrednio na ten powyżej:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 11:43 teraz mnie zablokowalo, to chyba przez ten poniedzialek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 16:00 Dorotko, wyslałem Ci dwa emy.Potwierdz czy doszły, bo "Gazeta" cały dzien dowcipy robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce Do Crimena 10.09.01, 10:12 Crimen, jestes niczym pasterz, ktory znajduje zblakane owieczki i wyprowadza je na dobra droge:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Moze na chat IP: *.itme.edu.pl 10.09.01, 14:21 Moze lepiej porozmawiac na czacie? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Moze na chat 11.09.01, 09:50 a skad wiesz, ze lepiej? a kto ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Re: Moze na chat IP: *.ifpan.edu.pl 11.09.01, 11:11 Wejdz na chat rzeszowski o 13 to sie poznamy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Moze na chat IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 13:19 Widze RJ, ze jestes raczej zwolennikiem czatu, ja wole forum, zdecydowanie, chyba ze jakis kameralny czat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Moze na chat IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 14:35 No widzisz Świdera, od kidy pojawiłaś się na forum regionalnym zaraz ruch się zrobił.Tak trzymaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Moze na chat 11.09.01, 15:40 Crimen, czy masz na co dzien kobiete w domu? Pytam, bo bedac z nami, kobietami, na co dzien chyba trudno byc fanem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Moze na chat IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 16:13 W zasadzie już nie.Ale na co dzien i od święta ciągle mnie zdumiewacie. Zauważ, założyłem bzdurny wątek, a dzięki kobietom staje się jednym z dłuższych na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frais Re: Moze na chat IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:51 Ja też go mogę przedłużać, ale nie dzisiaj.Miłych pogawędek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Moze na chat do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 20:44 Jesteś zawsze mile widziana.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Moze na chat do crimena 12.09.01, 09:20 teraz cie wypada nazwac prowokatorem, oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu:) rzeczywiscie bzdurny watek, a najbardziej oblegany, no moze nie oblegany, ale najdluzszy. ale co my o kobietach i bzdurnych watkach, jak wszyscy o terrorystach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Moze na chat do crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 12.09.01, 11:58 Hej to ja prowokator.Dostałaś mojego ema?Jeżeli nie to napiszę jeszcze raz.Od poniedziałku dzieją się dziwne rzeczy w tym portalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Moze na chat do crimena IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 12:57 wlasnie dzieje sie duzo, to pewnie w zwiazku z zamachem terrorystów, moze Gazeta przygotowywuje sie do odparcia ataku maila dostałam, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 14.09.01, 08:00 No wlasnie, jesli nikomu sie nie chce, to ja napisze znowu. powielam slowa crimena, ale mam nadzieje, ze sie za to nie pogniewa. Crimen, odezwij sie! pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 09:19 Chwała Ci za podtrzymywanie wątku.Jestem, czuwam, pamiętam:) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 09:31 Ciesze sie, ze jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 09:41 A co ja mam powiedzieć?Czy planujesz jakąś wycieczkę rowerową w niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 14:02 planuje i w niedziele i w sobotę, po warunkiem, ze nie bedzie pompowac z nieba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 16:30 W niedzielę definitywnie konczę sezon,chętnie w miłym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.6.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:04 Jesli nie bedzie padało, to bardzo chetnie, jak sie skontaktujemy? Ja mam w niedziele czas do godziny 15, bo na 16 ide do pracy. Jeszcze jutro zajrze do skrzynki i tutaj. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:43 Patrzę z nadzieją w niebo.Detale uzgodnimy listownie.Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 15.09.01, 10:27 dzisiaj sobota, nie pada, ale za ladnie tez nie jest. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 12:29 Wreszcie udało mi sie tu wejść.Pogoda faktycznie dziwna.Może jutro:) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś