Gość: ?????? IP: *.krak.tke.pl 14.05.05, 12:59 Jakie są wasze opinie o tej szkole? Poziom nauczania, bezpieczeństwo, prochy itd. Można tam posłać dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Szkoła Podst. nr 25 na baranówce 4 - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:15 chodziałam do tej szkoły 6 lat... i jest calkiem bezpiecznie... wszyscy sie znaja...:P i w 25 nie ma mowy o jakichs prochach czy cos takiego przynajmniej sie z tym nie spotkałam... nikt mi nie zaproponował... i nie widzialam czegos takiego..... :| Nauczyciele sa bardzo mili...:D:D:D:D :) poziom nauczania jest bardzo dobry.... :) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
rzufiu Re: Szkoła Podst. nr 25 na baranówce 4 - opinie 18.01.06, 22:15 no jasne ze mozna poslac tam dzieciaka :0 skonczylam ta szkole i ejstem bardzoo zadwolona. bez obaw :P Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_mleczna Re: Szkoła Podst. nr 25 na baranówce 4 - opinie 10.08.06, 23:27 Mury tej szkoły opuściłam 7 lat temu, więc pewnie nie powinnam się wypowiadać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEME Re: Szkoła Podst. nr 25 na baranówce 4 - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:21 skonczylam ta szkole 8 lat temu ale zawsze ja dobrze wspominam. z tego co slyszalam nie ma tam duzo zmian i stara karda jak siedziala tak siedzi ;] to samo gimnazjum 11 :) pozdrawiam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk SP 25 - dobra szkoła 02.12.06, 16:32 Przynajmniej takowa była. Poza stołówką ;) tam to jedzenie nie było takie super;P a schabowy oraz kurczak to podawany był 3-4x w miesiącu :D a tak to takie ło ;p Ale nie ma co narzekać. Jeżeli chodzi o poziom to gwarantuje dobre przygotowanie do Gimnazjum, poza tym uczniowie tej szkoły nie mają problemu z dostaniem się do Gim nr 11 :) klasy przenoszone raczej całe do 11 więc nie będzie problemu z aklimatyzacją dziecka w nowej szkole. Kadra nauczycielska godna polecenia :) ze zmian to dyrektor się zmienił w ostatnich latach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk znów zapomniałem 02.12.06, 16:36 bezpieczeństwo na wysokim poziomie. Tj. kamery na korytarzu i na zewnątrz dwóch szkół. Basen na miejscu, stołówka i sklepiki również. Jeżeli chodzi o prochy to w podstawówce nie ma o nich mowy, no chyba że jakieś dziecko by z domu przyniosło ;) Ale dilerki nie uprawiano. Co do ciała pedagogicznego i reszty zatrudnionych to zarówno nauczyciele jak i pracownicy interesują się poczynaniami uczniów. Nie było mowy o samowolce (były dyżury itd.) Higienistka na miejscu, a kto wchodzi do budynku jest sprawdzane przez ten monitoring ;) Odpowiedz Link Zgłoś