tedeka 19.05.05, 21:57 Siema. Chcę zabrać dziewczynę na obiad. Uwielbia kuchnię węgierską. Możecie mi coś polecić??? Chodzi mi o przednią kuchnię węgierską. Proszę o pomoc. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enkelmann Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:07 Cześć. Jeśli posiadasz własny środek lokomocji to polecam ZAJAZD MAGYAR. To jest miejscowość Wyżne- jakies 20 km z Rzeszowa. Super jedzenie, i ...wina. Chyba największy wybór win węgierskich w płd-wsch. Polsce. Jeżdzę tam na niedzielne obiady. Specjalizują się już kilka lat w tej kuchni. Myśle ze bedziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:09 E tam, wielkie mi mycyje, kuchnia jak każda inna, też byłem - bez rewelacji, na kolana mnie nie rzuciła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ CHAMSKA REKLAMA IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:06 Facio namnozył sobie nicków i reklamuje badziewną knajpę Odpowiedz Link Zgłoś
sppspp Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:14 Elo. Co mogę na ten temat napisac??? Byłam kilka razy w Magyarze. Kuchnia suuuuuper. Szczególnie polecam polędwiczki Tokaj. Niestety win nie mialam okazjii kosztowac bo prowadzilam. ;( Jak najbardziej polecam. Będzie zadowolona... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremen Kuchnia węgierska w ..HORTOBAGY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:53 Prawdziwa kuchnia węgierska - legendarna HORTOBAGY CSARDA (stąd Hortobagy palacinta) www.vendegvaro.hu/31-3932 smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
tedeka Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:17 Nio dobra. Ale może ktoś mi bliżej powie czego mam się spodziewać... Bo teraz to tylko wiem, że dobre jedzenie i wina... ale nadaje się to na obiad z dziewczyną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:25 Polecam bogracz, zurek po rzeszowsku (super!), miche pierogow. W ogole jest swietne zarcie. Szef studiowal w Budapeszcie gastronomie i to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
sppspp Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:29 No wlasnie to chiałam dodać. Szef studiowal gastronomie w Budapeszcie. Kuchnia naprawde jest full wypasna. Szkoda ze tylko nie jest w Rzeszowie. Wiedzialabym gdzie chodzic na obiady. Nio przyznam sie ze jeste obrzartuchem :)) i tam uczucie glodu jestem w stanie zaspokoic. Nie chce innym restauracji obrazac, ale czasmi wystarczy porównac ilość jaka nam jest podawana. Tedeka - polecam Zajazd Magyar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapmad Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:36 >>>Zajazd Magyar???<<< >>>Jadłam ostatnio tam zbójnickie kęsy na dwie osoby - PYCHAAA!!!!!<<< >>>Niesamowite jedzenie i jakie porcje!!!<<< >>>POLECAM!!!!<<< Odpowiedz Link Zgłoś
enkelmann Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:23 Słuchaj to nie jest jakis obskórny zajazd z czasów wczesnego Gierka. jest czysto, elegancko podane, z tego co pamiętam to miła obsługa. Dziwi mnie, że chcesz dziewczynę zaprosić na obiad. Wydaje mi sie że bardziej romantyczna bylaby kolacja. To jednak juz Twoja decyzja. Zgadzam sie z poprzednim postem. Dla dziewczyny koniecznie poledwiczki Tokaj!!! Z tego co widzę ruch maja duzy, czyli moje zdanie podziela jeszcze wiele osób ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emes3 Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:44 ja tam zrobilbym inaczej... Jedziesz do Magyara bierzesz pokój na jeden wieczór... w szczegóły nie musze chyba wnikać ;-). A dopiero pożniej schodzisz na obiadek. Ogolnie pokoje super czyste, jedzenie smaczne. Czesto sie tam zatrzymuje na nocleg. Jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
tedeka Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:48 No dobra, a ile kosztuje pokój w tym zajezdzie??? Jak ma ktoś info to prosze o zapodanie... Ale co z tą kuchnią. Mnie interesuje ta kuchnia węgierska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ikombi Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 22:55 Jeżdżę z dziećmi, co jakiś czas jak nie chce mi się gotować do Wyżnego-Zajazd Magyar. Polecam żurek rzeszowski, zupe Bogracz, poledwiczki Tokaj. Slyszalam ze szef tego Zajazdu gdzies na Węgrzech studiował gastronomie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjato Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 19.05.05, 23:02 Tez mam ochote sie zatrzymac w Zajezdzie Magyar jak bedziemy wracali z Bieszczad. Bo slyszalem ze nie ma udanego wyjazdu w Bieszczady bez Magyara. Nigdy jeszcze tam nie bylem. Polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
swb odpowiedz. 19.05.05, 23:13 Zajazd "Magyar" Wyżne 56a tel. +48 17 277-19-33 Zajazd dysponuje 14 miejscami noclegowymi w 7 pokojach 2 -osobowych w cenie 50 zł. za łóżko Zrodlo>www.strzyzow-online.un.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tedeka Kuchnia węgierska w Podkarpackim 20.05.05, 00:06 Zajazd Magyar zaczyna przemawiać na swoja korzyść. Zdecydowana przewaga pozytywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: Kuchnia ukrainska w Podkarpackim 20.05.05, 00:15 sory, ale mam pytanko co do kuchni ukrainskiej; sa na podkarpaciu jakies lokale z przysmakami naszego wschodniego sasiada? Odpowiedz Link Zgłoś
tedeka Kuchnia węgierska w Podkarpackim 20.05.05, 00:18 O kuchni ukraińskiej nic mi nie wiadomo. Chociaż jest cos takiego jak kawiarenka Cafe Bazylia. Tam podają bliny. Chociaz ogolnie nie polecam, to jesli ktos ma ochote to tamto miejsce jest mi znane. Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 20.05.05, 00:21 a gdzie to jest to Cafe Bazylia? Odpowiedz Link Zgłoś
tedeka Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 20.05.05, 00:23 Cafe Bazyli jest na Lisa Kuli Tam gdzie siedzibe ma Optimus. Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 20.05.05, 00:41 Aha dzieki, czyli w Rzesz mamy tylko jedno miejsce z ukrainskimi specjalami...? dobre i choc co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerepacha Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 06:37 ukraińskich trochędań masz na www.moje.friko.pl Zapraszam do Lwowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sppspp Zajazd Magyar - kuchnia węgierska - Co sądzicie??? 20.05.05, 08:39 Zainteresowal mnie tez Zajazd Magyar. Zakladam nowe forum na jego temat. Jesli ktos sie chce wypowiedziec to zapraszam. Temat: Zajazd Magyar - kuchnia węgierska- Co sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz G-wno warte IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:04 Gośc chce se napedzić i klientow i tworzy wątek eeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 CHAMSKA REKLAMA 20.05.05, 11:21 Facio - ty tu komerche uprawiasz , ty nie wiesz że za reklamaiarstwo sie płaci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 06:49 Na pewno nie zajazd Magyar - dania zimne, obsluga leniwa i nieuprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
msdos4 Re: Kuchnia węgierska w Podkarpackim 28.05.05, 11:44 Nio ja niczego takiego nie zauwazylam. Pod ta wypowiedzia kryja się zapewne jakies samoloty albo inne maszyny latające. Niedlugo jeszcze sie odezwa promy kosmiczne i inne latajace cuda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś