Dodaj do ulubionych

Zmarł prof. Sylwester Wójcik

IP: 80.51.255.* 31.05.05, 13:38
Odszedł wielki człowiek, nestor polskich cywilistów. Pogrzeb odbędzie się w
piątek w Krakowie o godzinie 9.45.
Obserwuj wątek
    • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 31.05.05, 13:39
      Co?????????????? Skad masz taka informację???
      To STRASZNE!!!!!!!!!!!
    • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 31.05.05, 13:41
      DLA MNIE BYŁ AUTORYTETEM!!!!
      PODRĘCZNIKI WÓJCIKA CZYTA SIĘ JAK POWIEŚĆ!!!!
      Jaka była przyczyna zgonu???
      • Gość: Darko Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.bydgoska.krakow.pl 09.06.05, 02:49
        sercowiec,juz kilka razy wczesniej byl w stanie krytycznym!...P.S. byBem na I
        roku na UR pózniej przeniosBem sie na UJ ,ale znam go bardziej z opowiesci z UR
        bo na UJ mial tylko seminarium jeden rok,a pozniej poszedl do KSW=frycza i w
        koncu smierc.
    • Gość: ku klux klan Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.osk.enformatic.pl 31.05.05, 16:36
      Pokój jego duszy. Byłem w grupie ostatnich studentów prawa na Grunwaldzkiej
      ktorzy byli przez niego prowadzeni...
      • Gość: Degenerat Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:15
        A ja myślałem że złego diabli nie biorą - czy to sprawdzona informacja
        "3 minuty do sylwestra"
    • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 31.05.05, 17:53
      Nio tak, tylko jego juz kilka razy usmiercali....
      Nio nie wiem skad ta informacja bo na Grunwaldzkiej zadna klepsydra nie wisi.
      • Gość: ja Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: 80.51.255.* 31.05.05, 20:16
        Rozmawiałem dzisiaj z jednym z adiunktów i to potwierdził. Niestety to prawda.
        • Gość: marakesz Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 31.05.05, 20:40
          to prawda ,na Krupniczej na UJ widziałem dzisiaj klepsydrę ...
          • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 31.05.05, 20:57
            Nio to uczcijmy to chwila ciszy.
            przykro mi. ;((((
            • Gość: anal_fabeta Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:07
              w czasie spotkań seminaryjnych kilka razy doprowadził mnie do stanu przedzawałowego.
              pokój Jego duszy [*]
              • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 31.05.05, 21:08
                A to dlaczego???
    • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 02.06.05, 09:34
      Nio klepsydry już wiszą. ;(((((
      • Gość: toja Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:02
        byłam ostatnim rokiem który prowadził i potrafił doprowadzać do załamania
        nerwowego a 1/4 roku miała awans z cywila
        • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 02.06.05, 10:22
          Nio Sylwester dawał czadu chwilami. Ja znam to jedynie z opowiesci niektorych
          asystentow - wychowankow Wojcika.
          • kisonaj Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 02.06.05, 17:21
            A mnie ulał. Nigdy nie uważałem go za autorytet, ale że o zmarłych źle się nie
            mówi to w tym momencie się zamknę
            • Gość: ja Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: 80.51.255.* 03.06.05, 16:45
              A dla mnie był to jeden z największych autorytetów podczas studiów. Osoba z
              ogromą wiedzą i poczuciem humoru.
              • kisonaj Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 03.06.05, 19:36
                Gość portalu: ja napisał(a):

> A dla mnie był to jeden z największych autorytetów podczas studiów. Osoba z
                > ogromą wiedzą i poczuciem humoru.

Miał ogromne poczucie humoru. zWłaszcza jak z uśmiechem na ustach wpisywał gałe
                do indeksu
                • Gość: ja Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: 80.51.255.* 03.06.05, 21:30
                  Mnie jej nie wpisał, a poczucie humoru miał ogromne tylko nie każdy był w stanie
                  to zauważyć.
                  • Gość: Laka Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:43
                    Tak poczucie humoru miał ogromne: Pani na wakacjach to cząściej rozkładała nogi
                    niż książkę :( - sylwek do studentki
                  • morse Re: Zmarł prof. Sylwester Wójcik 04.06.05, 10:14
                    Nio miał wyrafinowane poczucie humoru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka