Dodaj do ulubionych

Do użytkownika Arctow

03.06.05, 23:28
To jest po prostu nie w porządku że podajesz moje dane, popatrz co inni, np
0k pisali na temat Rzeszowa. Skoro robisz tak, nie pozostanę dłużny. Za
określanie Rzeszowian "gównem", "śmieciami", "burakami" czy "wieśniakami z
bieszczad" przez użytkownika 0k problem będzie większy niż za napisanie
przeze mnie, że 100 m od głównej drogi w Lublinie pasą się krowy (co zresztą
wcześniej napisał inny użytkownik w poprzednim wątku). Skoro za taki tekst Ty
chcesz pisać na mnie skargę, to ja z wykorzystaniem print screenów na których
znajdują się wyzwiska i obelgi najgorszego typu na Rzeszów i jego
mieszkańców, zrobię to samo.
Obserwuj wątek
    • arctow Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:33
      avinash napisał:

> To jest po prostu nie w porządku że podajesz moje dane, popatrz co inni, np
      > 0k pisali na temat Rzeszowa. Skoro robisz tak, nie pozostanę dłużny. Za
      > określanie Rzeszowian "gównem", "śmieciami", "burakami" czy "wieśniakami z
      > bieszczad" przez użytkownika 0k problem będzie większy niż za napisanie
      > przeze mnie, że 100 m od głównej drogi w Lublinie pasą się krowy (co zresztą
      > wcześniej napisał inny użytkownik w poprzednim wątku). Skoro za taki tekst Ty
      > chcesz pisać na mnie skargę, to ja z wykorzystaniem print screenów na których
      > znajdują się wyzwiska i obelgi najgorszego typu na Rzeszów i jego
      > mieszkańców, zrobię to samo.

jak już powiedziałem na forum się dalej wypowidał nie bedę, nie forum do tego jest.
      • moby3 Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:35
        Gościu!!! Miało Cie tu nie być. Obiecałeś to , więc po co tu wróciłeś?! Znowu
        jątrzyć?! Czy naprawde nie ma mocnych na osobnika o nickach: Arctow, Mariola
        itp? Czy "stosowne służby" mogłyby się zająć tym tematem?
    • avinash Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:35
      Tylko zastanawiam się czy nie naruszyłeś właśnie danych osobowych.
      • avinash Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:36
        Moby proszę powiedz co o tym myślisz.
        • moby3 Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:38
          Myslę,że dajesz się podpuszczać, zamiast zakończyć tę jałową dyskusję..
      • arctow Odp. 03.06.05, 23:45
        Być może, chętnie się spotkam z osobą avinasha nawet jeśli na ławie sądowej, jestem strasznie ciekaw ile lat ma ten cżłowiek, skąd dokładnie jest i co sobą będzie reprezentował. I czy wtedy bedzie nadal miał podobne zdanie o Lublinie.
        Natomiast co do oskarżeń, to użycie słowa "gó.." przez kogośtam jest wyłącznie wykroczeniem rzadko karanym i trudno udowadnianym jako uzycie słowa wulgarnego/powszechnie uwazanego za obraźliwe w miejscu publicznym, natomiast "nawoływanie do nienawiści etnicznej, rasowej ..." grozi dużo poważniejszymi konsekwencjami. Ewidentnie są na to dowody, zebranie niezależnie od kasowania adminów. Nie mam zamiaru nikogo straszyć, czas pokaże, co się stanie. Kodeksów cytował nie będę, bo mało kto to zna, mało kto to zrozumie, pozatym anonimowo nie będę prawnikiem bo pseudo-prawników mamy w Internecie w nadmiarze.
        • avinash Re: Odp. 03.06.05, 23:49
          Dlaczego nie zauważasz że przeprosiłem? Powiedz czy takim nawoływaniem do
          nienawiści nie jest pisanie negatywne o Rzeszowie. Mój post cytował opinie
          innych ludzi, zacytowałem nawet jednego użytkownika i jego wypowiedź z innego
          postu. Napisałem tu pierwszy raz dzisiaj w temacie "Lublin" Była to odpowiedź
          na wyzywanie Rzeszowa. Dlaczego więc przypisujesz mi to? Mogę z Tobą
          porozmawiać i powiedzieć Ci wszystko. Żałuję tego że mnie poniosło i
          zdenerwowałem się. Ale mnie obrażanie tego miasta także uraziło. Nie jest tak
          że nienawidzę Lublina, zawsze szanowałem każde miasto ale ile można znosić
          obrazy w stosunku do miejsca urodzenia.
    • avinash Re: Do użytkownika Arctow 03.06.05, 23:40
      A teraz za jeden post ktoś, kto prawdopodobnie pod innym nickiem wyzywał
      Rzeszowian, chce składać skargi?
      • avinash Re: Do użytkownika Arctow 04.06.05, 00:10
        Słuchaj, naprawdę przepraszam za to. Jeśli popełniłem błąd, uraziłem Ciebie i
        Twoje miasto, naprawdę tego żałuję i pragnę przeprosić. Mój post dotyczący
        Lublina był głupim błędem i napisany pod wpływem emocji. To nie jest moje
        prawdziwe zdanie. Rozumiem że popełniłem błąd i przepraszam za to.
        • Gość: Slow_motion Do Wszystkich zainteresowanych IP: *.pl / *.skyware.pl 04.06.05, 21:28
          Panowie czas spać już. Dobranocka się już skończyła.
          A tak poważniej to dajcie sobie spokój. W tym momencie pokazaliście, jak
          wielkimi kretynami jesteście. Jak chcecie się kłócić i obrzucać błotem,
          napiszcie do siebie maila. Forum nie służy do takich "zabaw".
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka