Dodaj do ulubionych

Odszedł europoseł

IP: *.osk.enformatic.pl 27.06.05, 19:39
Tragedia....scina z nog po prostu:((((***Modlmy sie za niego to byl takie
dobry czlowiek...[i][i][i]...swoja droga czy to byl zwykly wypadek??...facet
duzo wiedzial i duzo niewygodnych rzeczy dla unijnych oszustow.....???
Obserwuj wątek
    • Gość: Maxio Re: Odszedł europoseł IP: 82.177.97.* 27.06.05, 20:18
      Czego mieszasz bałwanie byty - tragedia rzeczywista, a ty o oszustwach unijnych
      pieprzysz. Jak jeszcze cos takiego napiszesz, to nazwę cię hieną cmentarną.
      • Gość: ja KONIOGŁOWEMU ekipa sie sypie :o) IP: *.res.pl 28.06.05, 09:29
        szkoda chłopa ale dla rzeszowa jak i podkarpacie wyjdzie to na plus. ten koleś
        nic nie wiedzial o naszym regionie ale do ministerstwa pisał by nie poszeżać
        Rzeszowa. pozdrawiam zwolenników KONIOGŁOWEGO
        • Gość: r Re: KONIOGŁOWEMU ekipa sie sypie :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:12
          "ja" Nie czytasz dokładnie. Koniogłowy dalej ma niezmienny skład (sztuka jest
          sztuka jak mawiają w wojsku), bo Adwenta zastąpi też człowiek z Radia Maryja...
          sorry z LPR.
    • Gość: MIRA Re: Odszedł europoseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:59
      jaki on podkarpacki jak nie zrobił nic dla tego regionu, może ktoś kto go
      zastąpi zrobi więcej!!
      • Gość: Obserwator Re: Odszedł europoseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:59
        MIRA - daruj sobie. Odszedł CZŁOWIEK. Bez względu na to jaki był.
        [']
        • Gość: czyt. Re: Odszedł europoseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:33
          Straszna tragedia. Słów brak, by to wyrazić. Jednak autorowi artykułu nie brak
          słów, on juz robi ranking kto zastąpi europosła. To jest jeszcze straszniejsze.
      • Gość: Marcinek Re: Odszedł europoseł IP: 195.136.36.* 28.06.05, 08:16
        Jestes zwyklym prostakiem do tego tEMpym jak malo co.Wez sie stuknij w pale
        moze pomoze a napewno nie zaszkodzi.Facet zrobil tak duzo dla podkarpackich
        szpitali ale skad mozesz wiedziec skoro pewnie ledwo umiesz czytac...
    • Gość: Solidarnosć Re: Odszedł europoseł IP: *.novartis.com 28.06.05, 09:57
      Jako przewodniczący KZ NSZZ Solidarność w Alimie Gerber informuje ,że śp. poseł
      Filip Adwent bardzo pomógł naszym pracownikom , pisał listy do naszych
      włąscicieli w USA o zaprzestanie zwolnień w Alimie. Gdy to nie pomogło napisał
      bardzo ostry list na temat obietnic prywatyzacyjnych Gerbera a gorzkiej obecnej
      rzeczywistości w zakładzie i rozesłał go m.in. do wszystkich 758
      eurodeputowanych w Brukselskim Parlamencie . To przyniosło nieoczekiwany
      skutek: kilka dni później przyleciał do Rzeszowa viceprezydent Gerbera aby
      uspokoić sytuację i od tej pory całkowicie ucichła sprawa zwolnień i likwidacji
      rzeszowskiego zakładu.
      To zawdzięczamy posłowi Filipowi Adwentowi.
      Boże Zbaw Jego Duszę.
      • Gość: Observer Re: Odszedł europoseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:32
        Filip Adwent... Nie podobała mi się tylko jedna jego decyzja - protest przeciw
        poszerzeniu Rzeszowa. To poszerzenie jest konieczne dla rozwoju całego regionu,
        powie wam to każdy urbanista. Jednak robił dużo dobrego - np zabrał się za
        francuskie dzienniki nagminnie piszące o "polskich obozach koncentracyjnych"
    • Gość: dyrektor Re: Odszedł europoseł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 23:51
      Kiedyś całkiem niedawno byłem jego szefem w prywatnej firmie. Super facet,
      wiedza, rozum i stoicki spokój. Zapamiętałem go, jako bezkonfliktowego dobrego
      lekarza, świetnie współpracującego z zespołem. Szkoda mi go.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka