krek 16.07.01, 15:00 Czy to nie paranoja,że stacje benzynowe w Bieszczadach są czynne tylko do 20:00?! Przecież to region turystyczny...Ale dzięki temu zostałem dzień dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vanin Re: stacje benzynowe IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 16.07.01, 15:16 właśnie o to chodziło.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Jak kupujecie benzynę IP: 195.117.241.* 20.07.01, 23:30 Dlaczego ja jak kupuję benzynę muszę umieć obsługiwać jakąś głupią maszynę do nalewania przecież to paranoja jak coś kupuję to chce żeby mi to podano i jeszcze podziękowano że biorę tak jak w większości w sklepach a w Rzeszowie jest normalne chamstwo i niech nikt się nie dziwi że każdy mówi że to polska D a to tylko jeden przykład... jestem przeciwko chamstwu !!! kupując benzynę chcę siedzieć w aucie i słuchać muzyki i to sprzedawca musi mnie zachęcić i jeszcze stworzyć miłą atmosferę...wlewając paliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Jak kupujecie benzynę IP: 207.15.155.* 24.07.01, 00:26 Gość portalu: Kayo napisał(a): > Dlaczego ja jak kupuję benzynę muszę umieć obsługiwać jakąś głupią maszynę do > nalewania przecież to paranoja jak coś kupuję to chce żeby mi to podano i > jeszcze podziękowano że biorę tak jak w większości w sklepach a w Rzeszowie > jest normalne chamstwo i niech nikt się nie dziwi że każdy mówi że to polska D > a to tylko jeden przykład... jestem przeciwko chamstwu !!! kupując benzynę chcę > > siedzieć w aucie i słuchać muzyki i to sprzedawca musi mnie zachęcić i jeszcze > stworzyć miłą atmosferę...wlewając paliwo za to sie placi extra, a kazdy chyba chce placic jak najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilki Re: Jak kupujecie benzynę IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 19:17 Zdecydowana większość stacji na całym świecie to stacje samoobsługowe, czasami można spotkać stacje „przyjazne kobietom”( czytaj blondynkom). Tylko u nas w Polsce D jakiś tępy cham, który nie potrafi poradzić sobie z prostą maszyną, musi czuć się jak wielki gość, któremu wszyscy muszą włazić w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Re: Jak kupujecie benzynę IP: 195.117.241.* 02.08.01, 20:12 Ty wielki cenzorze chba mało jeżdzisz potym prawie całym świecie i nie obrażaj dziewczym blondynek bo są i tak inteligentniejsze lepiej wykształcone i bardziej przebiegłe od Ciebie ( sądząc po treści komentarza poniżej pasa ) a co do obsługi prostej maszyny to wiedz człowieku że sztuką jest wiedzieć i umieć wszystko ale jak najmniej się w zyciu orobić a zwłaszcza jak kupuję coś to powinienem być obsłużony pojedz do Bośni Hercegowiny tam przy każdym dystrybutorze stoi boy i wlewa na życzenie i biegnie grzecznie po reszte nawet ci bak odkręci a ja popijałem colę w aucie klimatyzowanym bo poco mam otwierać drzwi jak na polu temp. 35 C ale do Ciebie i tak to nie dotrze bo pewnie pracujesz na stacji benzynowej i ci się nie chce ruszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Do wilki IP: 195.117.241.* 02.08.01, 20:15 ...a tak nawiasem mówiąc to wielkim chamem to nie chcę się wyrażać kto tu jest...jak nas widzą tak nas piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Jak kupujecie benzynę IP: 209.201.24.* 04.08.01, 20:23 ktos wspomnial o wielkim swiecie, jestem wlasnie w usa i tutaj nalewa sie benzyne samemu, a jak juz ktos ma ci nalac to ty za to wiecej zaplacisz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Re: Jak kupujecie benzynę IP: 195.117.241.* 04.08.01, 22:14 przy cenie benzyny jaka jest w stanach nie ma problemu pisząc weż to pod uwagę ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Re: Jak kupujecie benzynę IP: 195.117.241.* 04.08.01, 22:19 dodam jeszcze .. chyba dawno nie byłeś dawno w kraju...tutaj litr benzyny dzieli się na rząd PKN Orlen i jeszcze na Świętobliwą panią Grześkowiak której córka jest w zarządzie orlenu a miały być takie piekne autostrady za ten podatek drogowy wliczony w cene paliwa... szkoda gadać życzę pięknych prędkości na high way-u Odpowiedz Link Zgłoś