Gość: malina IP: *.com 06.08.05, 11:31 GDZIE W Rzeszowie najpepsze centrum handlowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazda_podkarpacia Re: centra handlowe 06.08.05, 11:34 aż się prosi żeby powiedzieć, że cały Rzeszów to jedno wielkie centrum handlowe :/ proponuję Galerię Graffikę na Lisa Kuli lub Redutę na Osmeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Reduta IP: *.krak.tke.pl 06.08.05, 11:37 a ja cale zycie myslalam ze C.H.Reduta jest na Okulickiego! i dalej tak mysle, chyba ze mowimy o dwoch roznych redutach. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Reduta 06.08.05, 11:39 sorry, pomylić się juz nie można? ale tak czułam, że coś jest chyba nie tak :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Reduta IP: *.com 06.08.05, 11:42 JA WOLE NA ZAKUPY JEŻDZIĆ DO TESKO NIŻ DO LEC.-AWY Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Reduta 06.08.05, 11:48 ja też! zdecydowanie! kobieto! w Leclercu to tylko jedzenie i takie rzeczy do domu. moja mama tam lubi robić zakupy i tak uważam, że to market dla mamusiek, co sobie chcą w sobotę jedzenie na cały tydzień kupić, a w Tesco - to co innego! czipsy mają lepsze ;) i otwarte 24h, to po browarka można sobie skoczyć hehe mieszkam niedleko, to czasem takie spacerki uskuteczniam. ale jedno jeszczę musze dodać: zakupy w takich miejscach jak w/w owszem, ale nie w niedzielę, bo się cały, że tak powiem "teren" zjeżdża i komfort kupowania jest mocno zaniżony w porównaniu do reszty tygodnia. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa tesco&leclerc IP: *.krak.tke.pl 06.08.05, 11:53 ja tez wole tesco, a leclerca lubie tylko z jednego wzgledu-stoisko prestige- uwielbiam tam zachodzic o ogladac buciki,torebki,portfele,rekawiczki itp.a najlepiej jak jest przecena 50% :D Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: tesco&leclerc 06.08.05, 13:07 dobrze, ze nie żyjemy w czasach naszych babek - jedyną rozrywką z serii "zakupy" byłaby codzienna, poranna wycieczka do GS-u po chleb :/ a tak a propos, mój ojciec mówił ostatnio, że przejeżdżał przez Lipie (wiecie gdzie to jest w ogóle? pewnie nie, bo to taka malutka wioseczka), a tam przy kapliczce babcie siedzą i śpiewają piosenki maryjne, a obok kapliczki wspomniany wczesniej GS, a przy nim panowie mocno zmęczeni życiem popijają browarki :) to się nazywa dopiero popołudnie w centrum handlowym! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa galeria rz IP: *.krak.tke.pl 06.08.05, 11:55 a tak swoja droga to do ktorej jest otwarta w soboty i niedziele galeria rzeszów? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: galeria rz 06.08.05, 12:52 no popatrz - nie wiem! przechodze tamtędy dwa razy dziennie i nie wiem. a tak przy okazji, to beznadziejną majareklamę w tv (w radiu też). jak słysze to wycie to ciśnienie mi od razu skacze. Że też rysia-Misua nie stać na cosbardziej wysublimowanego! Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: centra handlowe 06.08.05, 14:23 Najlepsze centra handlowe w Rzeszowie są narazie w planach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: centra handlowe 06.08.05, 14:30 Jak chcesz kupić majtki to do CH Rejtan (swoją drogą niezły architektonicznie obiekt), tam 80% sklepów to bielizna itd. W planach są 4 nowe centra: Nowe Miasto, Cushman, Parkridge, Nowy Świat i mieszkańcy zrobią wszystko, by powstały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:03 jest ich od groma i tak, wszystkie sa cudowne. a bedzie ich jeszcze wiecej. proponuje kochanym fascynatom hipermarketowych barakow przeniesienie stadionu 10lecia z wwy do rzeszowa. bedzie jeszcze bardziej supcio. rzeszow miasto hipermarketow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil miś Re: centra handlowe IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.08.05, 21:05 do najlepszych centrów handlowych to sie musisz kochana wybrać do arkadii lub galerii mokotów (wwa), lub innych takich miejsc, np galeria kazimierz w krakowie, ch m1 w krakowie, etc, a tutaj to szkoda gadać pojdziesz do jednego miensca to wszedzie masz to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:19 w wwie jest tez wszedzie to samo. tyle ze inne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: centra handlowe 06.08.05, 22:46 To zacznijmy działać by powstały w przyszłym roku choć 2 z planowanych CH - Nowe Miasto, Nowy Świat, Parkridge, Cushman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzielny Re: centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:12 nie mam zamiaru popierac budowy kolejnych hipermarketow w rz. jak bedzie chetny do budowy placu zabaw, basenu, kregielni solo, galerii sztuki to bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś