Dodaj do ulubionych

WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!!

IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.08.05, 08:04
Polecam artykuł w dzisiejszej gazecie RZECZPOSPOLITA.
Można go przeczytać również na czołówkce www.wp.pl
Szkoda że mnie nie stać bo też bym co nieco uzupełniła.
Obserwuj wątek
    • Gość: wafel Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: 195.117.241.* 12.08.05, 08:19
      Na naszych oczach grupa cwaniaków kpi sobie ze wszystkiego. Jak to możliwe że
      taka zbyrowska, która ledwo PODSTAWÓWKĘ skończyła w ciągu paru lat będzie miała
      papier, podkreślam papier ze studiów. Żal mi tych studentów WSG w Przemyślu. Ja
      jak mi ktoś powie że tam studiował to mu ręki nie podam.
      Trzeba maturę - sie załatwi, trzeba dyplomik - nie ma sprawy. I za parę lat
      wszyscy niedouczeni, beznadziejnie prymitywni posłowie będą elytom. Ja cie nie
      pierd...!
      • Gość: Wujek Dobra Rada Ale najciekawsze jest to, że KTOŚ na nich głosuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:36
        L*D wierzy, że Oni czyli S*******NA rozwiąże wszystkie problemy. Ale swoje!
        heh... Wódz z solarium a reszta kredyty bierze i ma w dupie resztę. Broń Boże
        przed takimi Posłami!
      • vigla Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! 13.08.05, 14:52
        Dawniej taka funkcje spełniała Wyższa Szkola Nauk Spolecznych , następnie
        Akademia Nauka Spolecznych, Mamy ciagłość !
    • Gość: mobb Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:40
      w wssg tyczyn naucza wojskowa nomenklatura, + apart pzpr zsl, surowiec, mówi
      się o ciesielskim, studuja tam kadry partyjne psl + sld, kuźniar l. Buż w. greń
      i welu innych, którzy są na listach i co z tego, nikt nie pisze

• Gość: student Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.08.05, 10:30
        Od nowego roku akademickiego studentem będzie sam Naczelny !
    • Gość: Urzędnik Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:51
      Nie tylko Zbyrowska z Hojarską dokształcają się pieknie mając w kieszeni
      poselski mandat. Podobnych przykładów mozna podawać dziesiątki, choć oczywiście
      równie bezczelnych, nie było wiele. Podam kilka przypadków z grona naszych
      parlamentarzystów, których pęd do wiedzy pojawił się z chwilą przekroczenia
      progów gmachu na Wiejskiej. Pomyśleć, że wszyscy idą śladami towarzysza Edwarda
      Gierka, który będąc I sekretarzem PZPR w dostojnym wieku poszedł do nauki i
      zdobył upragniony tytuł inżyniera na krakowskiej AGH. Mówiono, że Gierek nawet
      nie wiedział, z której uczelni otrzymał dyplom. Minęło 30 lat, zmienił się
      system, nie ma PRL-u a za Gierkiem kroczą politycy z nowego zaciągu III RP. Czy
      im się można dziwić? Im nie, ale profesorom powinno być trochę wstyd.
      Oto nasi parlamentarzyści (wybrani, byli i obecni) kształceni w kwiecie wieku.
      1. E. Łukacijewska (PO)
      2. K. Kłak (PO), gdy był posłem zdawał kolejne egzaminy chociaż - jak sam
      twierdził - nie czytał żadnych książek (licencjat u Jarosza w Jarosławiu),
      3. W. Firak (SLD) uczelnia typu Tyczyn gdzieś na północy, chyba w Kołobrzegu,
      4. H. Murias (LPR)
      5. A. Woś (PSL, teraz niezrzeszony)
      6. Lis (Samoobrona)
      • Gość: ha ha!!!!!! Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:08
        nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera,i kropka.
      • Gość: hehe Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:01
        WYŻSZA SZKOŁA PARTI SAMABRONA!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka