Gość: NIE douczona ! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.08.05, 08:04 Polecam artykuł w dzisiejszej gazecie RZECZPOSPOLITA. Można go przeczytać również na czołówkce www.wp.pl Szkoda że mnie nie stać bo też bym co nieco uzupełniła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: 195.117.241.* 12.08.05, 08:19 Na naszych oczach grupa cwaniaków kpi sobie ze wszystkiego. Jak to możliwe że taka zbyrowska, która ledwo PODSTAWÓWKĘ skończyła w ciągu paru lat będzie miała papier, podkreślam papier ze studiów. Żal mi tych studentów WSG w Przemyślu. Ja jak mi ktoś powie że tam studiował to mu ręki nie podam. Trzeba maturę - sie załatwi, trzeba dyplomik - nie ma sprawy. I za parę lat wszyscy niedouczeni, beznadziejnie prymitywni posłowie będą elytom. Ja cie nie pierd...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Ale najciekawsze jest to, że KTOŚ na nich głosuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:36 L*D wierzy, że Oni czyli S*******NA rozwiąże wszystkie problemy. Ale swoje! heh... Wódz z solarium a reszta kredyty bierze i ma w dupie resztę. Broń Boże przed takimi Posłami! Odpowiedz Link Zgłoś
vigla Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! 13.08.05, 14:52 Dawniej taka funkcje spełniała Wyższa Szkola Nauk Spolecznych , następnie Akademia Nauka Spolecznych, Mamy ciagłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobb Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:40 w wssg tyczyn naucza wojskowa nomenklatura, + apart pzpr zsl, surowiec, mówi się o ciesielskim, studuja tam kadry partyjne psl + sld, kuźniar l. Buż w. greń i welu innych, którzy są na listach i co z tego, nikt nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 12.08.05, 10:30 Od nowego roku akademickiego studentem będzie sam Naczelny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:51 Nie tylko Zbyrowska z Hojarską dokształcają się pieknie mając w kieszeni poselski mandat. Podobnych przykładów mozna podawać dziesiątki, choć oczywiście równie bezczelnych, nie było wiele. Podam kilka przypadków z grona naszych parlamentarzystów, których pęd do wiedzy pojawił się z chwilą przekroczenia progów gmachu na Wiejskiej. Pomyśleć, że wszyscy idą śladami towarzysza Edwarda Gierka, który będąc I sekretarzem PZPR w dostojnym wieku poszedł do nauki i zdobył upragniony tytuł inżyniera na krakowskiej AGH. Mówiono, że Gierek nawet nie wiedział, z której uczelni otrzymał dyplom. Minęło 30 lat, zmienił się system, nie ma PRL-u a za Gierkiem kroczą politycy z nowego zaciągu III RP. Czy im się można dziwić? Im nie, ale profesorom powinno być trochę wstyd. Oto nasi parlamentarzyści (wybrani, byli i obecni) kształceni w kwiecie wieku. 1. E. Łukacijewska (PO) 2. K. Kłak (PO), gdy był posłem zdawał kolejne egzaminy chociaż - jak sam twierdził - nie czytał żadnych książek (licencjat u Jarosza w Jarosławiu), 3. W. Firak (SLD) uczelnia typu Tyczyn gdzieś na północy, chyba w Kołobrzegu, 4. H. Murias (LPR) 5. A. Woś (PSL, teraz niezrzeszony) 6. Lis (Samoobrona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha!!!!!! Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:08 nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera,i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: WYŻSZA SZKOŁA SAMOOBRONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:01 WYŻSZA SZKOŁA PARTI SAMABRONA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś