Dodaj do ulubionych

GAZETA WYBORCZA KŁAMIE.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:49
Ta gazeta obecnie stała sie najbardziej nie warygodnym żrudłem informacjiw
Polsce ,dowodem tegojest dzisiejszy art,o Siemiątkowskim .To juz jest wstyd
żeby tak manipulować społeczeństwem i to w taki prymitywny sposób.Panie
Michnik idz Pan kop pistolet i strzel sobie Pan w łeb ,bo już stałes sie pan
niekoszerny .
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:56
      Każda wypowiedź jest subiektywna.
    • Gość: autor Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:34
      powalająca erudycja, spójnośc wypowiedzi i na dodatek wzorowa ortografia
      • kmd_rohan Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. 25.08.05, 17:49
        Eee, tam. Marny prowokator. Celowo udaje przygłupa ;-)
    • Gość: aga Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 21:02
      Przekonałeś mnie.

:-)))...
    • Gość: Baltazar Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.rzeszow.mm.pl 25.08.05, 21:58
      Koszerny się znalazł :-)))))))
    • Gość: ja Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.res.pl / 82.160.26.* 25.08.05, 22:05
      hehehe... marniutka ta prowokacja.. oj marniutka :-)
    • Gość: FRED. Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:51
      Panowie fani G.Wybieralnej i Zakłamanej zwanej Gazetą.Gdzie wasza poprawność
      polityczna i obyczajowa a także demokratyczne traktownie
      innych .???????.Dlaczego tak gościa najeżdzacie - bo napisał cos nie po waszej
      myśli?????.Gdzie wasza tolerancja gdzie????.Jednak nic was Adam Michnik nie
      nauczył.!!!!
      • Gość: były czytelnik GW to dobra gazeta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:35
        Przepraszam was bardzo. Jestem idiotą który czasem bezmyslnie siada do kompa.
        Bliskość roku szkolnego spowodowała u mnie zaćmienie umysłu nastepstwem którego
        było napisanie paszkwilu otwierającego tą dyskusję.
        Lektura GW i zrozumienie zawartych w niej tekstów przerasta moje mozliwości
        intelektualne /jeśli w odniesieniu do takiego idioty jak ja można mówić o
        intelekcie :).
        Wracam do czytania bajeczek dla dzieci.
        Pa pa
      • Gość: FRED. Re: GAZETA WYBORCZA nie KŁAMIE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:43
        Ja też jestem takim samym osłem jak "były czytelnik"
        Obiecuję wiecej nie bredzic.
        A jeśli ktoć cos napisze jako FRED - nie czytajcie.
        Ale cham ze mnie - wybaczcie .
        Prosze o tolerancję dla mnie - skończonego kretyna - wstydzę się :(
        • Gość: mojetrzygrosze Re: GAZETA WYBORCZA nie KŁAMIE. IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 26.08.05, 18:06
          Czytasz gazety to jestes dezinformowany(a), nie czytasz gazet to jestes nie
          poinformowany(a).Tak zle, tak nie dobrze.Czlowiek nie tylko chlebem zyje.Trzeba
          cos czytac.
    • joanna212 Re: GAZETA WYBORCZA KŁAMIE. 27.08.05, 16:18
      CO WY CHCECIE OD GIWI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka