Dodaj do ulubionych

Mielec czeka na noc

IP: *.rzeszow.mm.pl 14.09.05, 22:04
"Policja namierza osobę, która na forum internetowym kibiców zamieściła
zdjęcie zastępcy naczelnika wydziału prewencji mieleckiej policji. To on
pilotował konwój kibiców Stali Mielec po meczu w Tarnobrzegu w dniu, w którym
doszło do wypadku z udziałem 25-letniego Dawida. Kibole obarczają go winą za
śmierć kolegi. Twierdzą, że Dawid zabił się, bo policjanci z radiowozu
otworzyli drzwi i o nie miał uderzyć motocyklista. Na forum kibic nawołuje do
zabicia policjanta i spalenia mu domu. Policja zapowiada, że odnajdzie
agresora i postawi przed prokuratorem. - Za nawoływanie do zbrodni grozi tej
osobie do trzech lat więzienia - mówi Wiesław Dybaś, rzecznik podkarpackiej
policji" - Bardzo słusznie - osądzić surowo prymitywa
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: Mielec czeka na noc IP: *.nc.res.rr.com 15.09.05, 02:12
      "Czy zetrą się z policją? - Jeżeli zostaniemy sprowokowani, będzie zadyma "

No i powninni byc sprowokowani przez policje przy pomocy broni ostrej. Wtedy
      beda mieli zadyme.
      • Gość: kibic pokoleń Re: Mielec czeka na noc IP: 80.51.168.* 15.09.05, 03:21
        Policjo!!!

Ta która jest kumata i zdaje testy z wiedzy o społeczeństwie w liczbie
        większej niz ustawowe 2/3.

Gdyż u was imbecyli bez wykształcenia wyższego nie jest więcej niż u tzw.
        kiboli.

Jesli mnie czytacie, a wiem ze tak!!!

Wyjawcie cała prawde - nie kryjcie swoich jak to macie w zwyczaju!!!

Chuligani nie maja pobłazania w społeczenstwie, ale...

jak sprawa bedzie nie do konca wyjasniona i tradycyjnie zatuszowana...
        obróci się przeciwko wam

hoolsi hoolsami, ale nie działajcie ich metodami!!!

i przyznajcie sie do popełnionych błedów a lepiej na tym wyjdziecie!!!

pokazcie przepis w którym jest przyzwolenie zajeżdzania radiowozem drogę dla
        osoby która przekroczyła prędkość!!!
        • Gość: Śmigi Re: Mielec czeka na noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:51
          "pokazcie przepis w którym jest przyzwolenie zajeżdzania radiowozem drogę dla
          osoby która przekroczyła prędkość!!!"
          ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
          nie dla osoby która przekroczyła predkosc, tylko dla osoby która nie zatrzymuje sie do kontroli i omija policyjne blokady. Chlopak zginal bo myslal ze jest cwaniaczkiem, bo ma szybki motor i moze uciec policji. w momencie gdy zdecydowal sie na ucieczke sam podjal ryzyko i niestety przegral. Pedzac z ulicami nie zastnawial sie chyba nad tym, ze ryzykuje nie tylko swoje zycie, ale przeciez mogl spowodowac wypadek w ktorym moglyby zginac Bogu ducha winni ludzie. Byl potencjalnym zagrozeniem dla bezpieczenstwa innych ludzi a policja ma wlasnie takim zagrozeniom przedziwdzialac.
    • Gość: Resoviak z Chicago [...] IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.09.05, 04:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: sovia Re: a co to jest mielec? jakie kibice 5 ligowej s IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 15.09.05, 07:25
        to jest prawdziwy kibic!!! bravo
        • Gość: Armani G. Re: a co to jest mielec? jakie kibice 5 ligowej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:32
          > to jest prawdziwy kibic!!! bravo

Ale już nie długo bo sieazbest kończy... Dobrze, żę kretyni też wyjeżdżają!
        • Gość: jojo te, sovia IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.09.05, 13:15
          wez sie do roboty i lap zlodziei albo stoj na krawezniku i pilnuj porzadku, a
          nie w czasie sluzby obijasz sie siedzac w internecie. Nie mam ochoty placic
          podatkow na jakiegos nieroba, pasozyta i lenia z podkarpackiej policji.
      • Gość: kkk Re: a co to jest mielec? jakie kibice 5 ligowej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:13
        ty lepiej sie ucisz wiechu bo kazdy dobrze wie kim jestes. Myslisz ze na necie
        wolno ci wszystko wypisywac? Juz nie raz nawazyles sobie piwa w Polsce i
        dlatego musiales naginac tam gdzie myjesz d***. ZAPRASZAM DO RZESZOWA !!!
        Palant
      • Gość: MalkolmX Re: a co to jest mielec? jakie kibice 5 ligowej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:53
        Oj widac ze chamie w chameryce siedzisz bo jak bys tu był to wiedział bys ze
        Mielec jest w tej samej co Sovia lidze i nie jest to 5(bo takiej wogóle nie ma)
        tylko IV. A zreszta niech chamy z chameryki lepiej nie zabieraja głosu w takich
        sparawach i niech bejzbol sobie ogladaja:) A przy okazji taki z ciebie Resoviak
        jak z koziej dupy trąba skoro nawet sowjego klubu na 100-lecie nie pozdrowiłes
        (pewnie nawet o tym nie wiesz)!!!!!!!!!!!!
        Prawdziwy kibic
        • Gość: kkk Re: a co to jest mielec? jakie kibice 5 ligowej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:50
          kibicuje sovii a w sercu wiech PEJS hahaha.
          Myje czarne rowy w CZIKAGO :D:D
    • Gość: marek z Krakowa Re: Mielec czeka na noc IP: *.netcontrol.pl 15.09.05, 07:46
      Policjanci konwojowali autobus z kibicami. To nie są żadni kibice, czy kibole,
      policja konwojuje przestępców. I oni są przestępcami, którzy dodatkowo czują
      się pokrzywdzeni. Usunąć chwasty.
      • Gość: olaf Re: Mielec czeka na noc IP: *.244.131.48.mielec131.ptc.pl 15.09.05, 08:25
        www.prawdaodawidzie.pl

Czy przyczyną zamieszek w Mielcu mogla byc, wersja wydarzen o tym jak doszlo do
        wypadku, przekazna przez Policję ogolnopolskim mediom?
        pzdr
      • Gość: Marcin Re: Mielec czeka na noc IP: *.man.rsk.pl 15.09.05, 16:14
        Sam jesteś przestępc zacofany człowieczku
        Ja jeżdze na mecze już 15 lat i nigdy nie miałem problemów z prawem tak jak
        większoś moich kolegów którzy też jeżdzą.
    • Gość: HenNew Re: Mielec czeka na noc IP: *.dakol.com.pl / *.com.pl 15.09.05, 09:42
      hej mam pytanie: czy Stal Mielec ma w Mielcu jakiś kibiców? bo z tego co pisze
      wszędzie wszyscy kibole Stali mieszkają a jakiś pipidówkach koło Mielca...
      • Gość: jojo Re: Mielec czeka na noc IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.09.05, 13:12
        Maja kibicow i w Mielcu i Chicago i Nowym Yorku.
    • Gość: aga Re: naczelnik niech sie zajmie ukaraniem mordercy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:58
      z tego co wiem to mordercą był autobus a nie policjant - ewentualnie możemy
      dyskutować o samobójcy który wsiadł na motorek żeby poszpanować przed kumplami,
      inna opcja to bandyta kóry nie zatrzymuje sie do kontroli, albo przyszły
      morderca,który rozwijając zawrotne prędkości mógłby zabić kogoś innego!!!!! A
      co do tak zwanych kibiców to jesteście przestępcami i wandalami bo kibicowanie
      polega na miłości do piłki nożnej a nie na mordobiciu tak więc żadni z was
      kibice wy buraki. przez was nie można spokojnie pójść na żaden mecz. jesteście
      jak tresowane zwierzęta bez rozumu reagujące na hasło W MORDE LEJ!!! a co do
      zmarłego to jest to tragedia dla rodziny i tylko dla niej.
      • Gość: ssij Re: naczelnik niech sie zajmie ukaraniem mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:02
        zielonego pojecia nie masz pipo, wiec lepiej sie nie wypowiadaj
        • Gość: aga Re: naczelnik niech sie zajmie ukaraniem mordercy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:10
          HAHAHA zdziwiłbyś sie cieniasie
          • Gość: ... Re: naczelnik niech sie zajmie ukaraniem mordercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:32
            nawołujesz do przemocy policyjna ścierko, wiesz że za to są 3 lata?
          • Gość: KKK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Pora Reraksa Re: Mielec czeka na noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:20
      stream.interia.pl/wiadomosci/tragedia_mielcu_Tragedia_779320.wmv
      Macie tu wypowiedz swojego idola, o wielcy moralizatorzy, ktory sie nie potrafi
      wyslowic porzadnie, ktory bezpodstawnie obraza normalnych ludzi, i ktory, jesli
      by to bylo w Szwecji za taka wypowiedz wylecial by na zbity pysk z policji.
      Ale wam nic do rozumu nie przemowi, nawet jesli bedzie 1000 swiadkow na to ze
      Dawida zabil policjant,, przez swoja interwencje, i pozniejsza niemoc w
      udzieleniu pomocy wykrwawiajacemu sie chlopakowi!
    • Gość: Ciora kraków Re: Mielec czeka na noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:52
      Cracovia jest z wami chlopaki z mielca,kochamy stal.Matka rodzi ojciec
      wychowyje szkola uczy policja MORDUJE!!
      • Gość: roru Re: Mielec czeka na noc IP: *.ostnet.pl 16.09.05, 19:03
        Ty to głupszy jesteś niż mój pies. takich kiboli jak ty nie powinno się
        pilnować za moje pieniądze tylko na meczu ustawić CKM i wyeliminować to bydło.
        (a ojca i matkę obciążyć kosztami amunicji. Jak gó..arz rozbija się motocyklem
        i nie reaguje na zatrzymujących go policjantów to sam jest potencjalnym
        mordercą. Nie wiem jak było naprawdę ale wiem że było skutecznie - dalej nie
        pojechał. I więcej takich akcji - może wówczas będzie spokój. A kiboli nie
        zatrzymywać - eliminować.
        • Gość: k RE RORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:38
          Zycze ci roru zebys wychowal dobrze Swoje dzieci, tylko zwaz na to, ze nie
          zawsze masz wplyw na jego srodowisko i zachowanie. Twoj syn tez moze kiedys
          pokochac motocykle albo mecze.I co wtedy? Bedziesz skandowal, ze nalezy mu
          obciac łeb? Troche wyrozumialosc! Pomysl o rodzinie chlopaka.
    • Gość: Ada Brawo Policja IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.09.05, 22:43
      Wygolone glowy, ortopedyczne buty, a w gaciach uschniety badylek od zazywania
      sterydow...Nic dziwnego, ze musza sie chlopcy jakos wyladowac. A kazdy powod
      jest dobry, tylko kto zaplaci za zniszczenia, podatnicy?
      • Gość: jojo obejrzalem tez reportaz i coz mozna rzec IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.09.05, 23:30
        ano, ze takiej arogancji, chamstwa i braku kultury u tego policjanta to ja juz
        dawno nie widzialem. Zachowaniem przypomina najgorszych prymitywow z Urzedu
        Bezpieczenstwa. No i ciekawe, jakie szkoly ukonczyl ten niewydarzony
        milicjant.Pewnie jak as wieczorowke.
        Notabene, wie ktos jak ten inteligent z milicji sie nazywa i jaka pelni funkcje?
        • Gość: kkk Re: obejrzalem tez reportaz i coz mozna rzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:16
          Po prostu brak slow. Od kiedy to wykszltalcenie jest miernikiem inteligencji
          czlowieka. Parodia. Ciekawe jeszcze po jakiej szkole jest ten pies. Bo z tego
          co wiem to policjanci sa ostatnimi myslacymi osobami na swiecie ;/ i chyba
          kazdy z Was przynajmniej pare razy w zyciu sie o tym przekonal. A polowa tych
          tumanow siedziacych za biurkami w KOMENDACH i REWIRACH DZIELCICOWYCH :D:D
          skonczylo jedynie podstawowke i z braku perspektyw wybralo zawod mendy
          policyjnej. HWDP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka