Gość: megi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:15 Czy ktoś może mi polecić siłownię w Rzeszowie dla "bab"?? - chciałabym schudnąć a przy okazji poprawić samopoczucie. Czy są tam instruktorzy którzy powiedzą co i jak ćwiczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bożenka Re: Ktoś pomoże??? IP: *.dami / 81.15.189.* 22.09.05, 21:58 Sądzę,że powinnaś zadać to pytanie na forum rzeszów a nie sport. Tu nie wszyscy wchodzą. Ja chodziłam na siłownię przy ul. Ofiar Katynia ale zrezygnowałam- dziwna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkblackmother Re: Ktoś pomoże??? 26.09.05, 16:36 hello ja jestem babsztylem chodze na silownie do galerii grafiki od 2 lat jestem nawet z niej zadowolona.Nie jest to typowo babska silownia choc atmosfera jest mila. Od czasu do czasu cwiczsie tez na silowni na podpromiu -same baby, pozatym maja duzo zajec aerobiku baby sa instruktorkami i wlasciciel tok kobieta:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuba20031 Re: Ktoś pomoże??? 06.11.05, 13:21 Jako przedstawiciel plci meskiej optuje za fitness clubem na podpromiu :) Odpowiedz Link Zgłoś