Dodaj do ulubionych

Kaczyński przed Tuskiem

IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.05, 22:24
Jak Warszawiacy ocenili rządy Kaczyńskiego w stolicy:

Tusk-48.33%
Kaczyński- 32.30%
tego wyniku nie trzeba komentować!

Tusk - godna praca
Kaczyński - godne zasiłki

Głosując na Kaczyńskiego popierasz o. Rydzyka
Obserwuj wątek
    • Gość: aa TYLKO NIE KACZKA - PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.res.pl 10.10.05, 23:09
      kaczka szlachta grają w jednym teamia ludzie brońmy się
    • Gość: brzecholina Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:35
      Oj redaktorzy z GW w Rzeszowie powinni powtórzyć egzamin z geografii
      regionalnej! Czyż pomiedzy Dzikowem (powiat lubaczowski) a Dzikowcem (powiat
      kolbuszowski) jest różnica czy też nie? Na mapie i w nazwie tak, występuje
      różnica. A więc i z jezyka polskiego również powtórka. Mnie jako pochodżacego
      z okolic jedenej z tych miejscowości to obraża. Rozrózniam natomiast miedzy
      Rzeszowem a Raniżowem! A przecież w GW maja pracowac sami fachowcy! Prosze więc
      o zatrudnienie. W geografii i historii reginalnej na pewno nie popełnie takich
      błedów!
    • Gość: Old Hors Re: Propozycja dla Podkarpacia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:56
      Propozycja dla Podkarpacia i Małopolski
      Zamiast logo III czy V RP należy się naszym
      wyborcom z urzędu PRL II lub Biss !!!!!
    • Gość: KierowcaWarszawski Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: 66.9.51.* 11.10.05, 12:39
      Tym którzy dziwią się wynikom smutnego Kurdupla w Warszawie proponuję wycieczkę
      do tego miasta i uzyskanie informacji o:
      - uwalonych przetargach, bo urzędnicy pana prezydenta miasta nie potrafią ani
      porządnia sprecyzować warnków ani wybrać zwycięzców,
      - nie kończących się robotach drogowych w kilku miejscach miasta (ze
      skrzyżowaniem przy Galerii Mokotów na czele), bo rzetargi dziwnym trafem
      wygrywa jedna firma, mimo tego, że już wielokrotnie okzaywała się być
      najbardziej dziadowską i w efekcie najdroższą,
      - o interesach architekta miasta, prawej ręki pana prezydenta miasta, który
      kupuje kamienice za bezcen, sprzedaje z wieloktrotnym przebiciem, sam sobie
      wydaje pozwolenie na remont tych kammienic i nie rozumie pojęcia "konflikt
      interesów", choć wcześniej pracował kilkadziesiąt lat w Sztokholmie - miejscu
      które jest wzorem "czystych rąk",
      - o skandalicznym prowadzeniu prac budowlanych przy metrze, nieumiejętności
      planowania w czasie podstawowych zdarzeń, prowadzącej do niszczenia efektów
      dopiero co zakończonych prac,
      - o wstawianiu swoich ludzi wszedzie gdzie się da, łącznie z miejskim
      schroniskie dla zwierząt, no bo jak się jest ogarniętym manią spisku i zdrady
      to trzeba mieć wszędzie swoich, którzy nie zdradzą.

Można by tak długo.
      Jeśli Podkarpacie chce mieć prezydenta, któremu stolica po 3 latach jego rządów
      dała czerwoną kartkę, to naprawde współczuję.
    • Gość: Obserwator Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: 213.17.170.* 11.10.05, 13:32
      Pochodze z Pokarpacia,mieszkałem w Rzeszowie,Krakowie troche w Paryzu i
      Londynie.W warszawie ponad 25 lat.Moim głosem pomogłem Kaczyńskiemu zostac
      prezydentem Warszawy.Zawiodłem sie bardzo.Facet fatalnie zarzadza miastem,nie
      przyjmuje zadnej krytyki,a jego zaplecze to Krótka kanapa z KOR-u.Brzęka w
      struny Patriotyczne tak czułe w Warszawie,a miasto sie dusi w korkach
      komunikacjnych pomimoże ma na to pieniadze (nie potrafia przygotować żadnej
      Inwestycji)w urzędach potworny bałagan.Zespól Kaczyńskiego to wybitnie słabi
      ludzie,którzy nie radzą sobie w mieście ,a chcą zarzadzać krajem
      Przejrzyjcie na oczy drodzy krajanie.Kaczor nie spełni żadnej obietnicy
      wyborczej i nikomu nie przyczyni pieniazków w kieszeni
      IV Rzeczpospolita Kaczyńskich-to wyłącznie TKM (treaz ku... my)
      • Gość: NM Re: Kaczyński przed Tuskiem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:39
        Kaczor vel smutny kurdupel - pierwszy bajarz III RP

Słyszałem ,że jak wygra to rozda te mieszkania co Kwaśniewski obiecał ;-)))

Powoli walka wyborcza przeradza się w pojedynek Tusk kontra Ciemnogród ,no bo
        spójrzcie ...szeroka koalicja Kaczora na II turę to m.in. tępe kmioty obstające
        za Lepperem i pseudokatoliccy fundamentaliści spod znaku Giertychów i Radia
        Maryja ...wszyscy jak jeden mąż przerażeni wizją ...krwiożerczego
        liberalizmu ,wszyscy jak jeden mąż marzący o ...socjalizmie z ludzką twarzą ...

• zzyxyryzzy Re: Kaczyński przed Tuskiem 11.10.05, 14:31
        > IV Rzeczpospolita Kaczyńskich-to wyłącznie TKM (treaz ku... my)

Oraz BMW = Bierni, Mierni ale Wierni
    • Gość: Joanna Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.anadolu.edu.tr 11.10.05, 13:34
      Czytam z daleka te smutne wiesci....i zaczyanm sie zastanawiac czy nie jest tak
      ze im dalej od ich zrodla tym lepiej...Pozdrawiam Rzeszowiakow, ktorych
      generalnie bardzo lubie :)
    • Gość: Tomek Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 11.10.05, 16:30
      Tuska popierają ci z grubymi portfelami,kanciarze aferzyści oni boją się
      uczciwości
      • Gość: NM Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:39
        zgadza się poza nimi młodzi ,dobrze wykształceni ,mieszkańcy
        miast ,bezrobotni ...mam wymieniać dalej ?
        • Gość: Dlugaz Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:36
          Ale ja w ogole nie rozumiem czemu ludzie liberalizm uwazaja za cos tak strasznie
          zlego, czyzby bali sie wolnosci ktora tak wszyscy sobie cenia ? Wytlumaczy mi ktos ?
          • aron2004 Re: Kaczyński przed Tuskiem 11.10.05, 19:56
            tak za Kaczora jest źle w Warszawie, za Piskorskiego to był miód
            • Gość: lolop Kaczyński na księżyc! IP: *.kom.pl 11.10.05, 20:02
              tak się składa że te same firmy co za Piskorskim i teraz przetargi wygrywają
              więc, dodatkowo nie postawiono nikomu zarzutów w sprawie afery mostowej więc o
              co chodzi?
        • Gość: wernyhora Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:16
          zabobon przegra z Tuskiem - zgodnie z dziejową sprawiedliwością
      • Gość: koralgol oj głupi Ty głupi!!! IP: *.kom.pl 11.10.05, 18:53
        nie przelewa mi się w domu, ale chcę pracować a nie zasiłek pobierać a to
        drugie Kaczyński tylko chce zapewnić.
    • Gość: czytelnik Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:44
      Jest mi bardzo przykro i głupio, że mieszkam w tak zacofanej części Polski - w
      ciemnogrodzie Rzeszowie. Na tej pięknej ziemi wygrywają takie miernoty
      polityczne jak Wrzodak, Szlachta, Zborowska itd. Jak tu popatrzeć ludziom w
      oczy z Wielkopolski, Pomorza itd.
      • Gość: mrówka Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.10.05, 19:52
        a co Cie tu trzyma???
      • mikael_mf Re: Kaczyński przed Tuskiem 11.10.05, 19:58
        Na pomorzu głosuje się np na Jacka Piechotę dzięki któremu nie ma inwestycji
        Della w tym regionie.
      • Gość: Piotrek Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 11.10.05, 20:14
        Mi nie jest przykro a wręcz sie ciesze ze tu mieszkam,zjeździłem Polske wzdłuż
        i wszerz mieszkałem tu i tam,ale tu mi sie mieszka najlepiej.
        I wierz mi każdy region ma swego Szlachtę.Co powiesz że państwo Warszawiacy
        wybrali pięknego Romana.To jest dopiero Ciemnogród.Ale nie potępiam nikogo,bo
        wszedzie są ludzie tacy i tacy
        • zzyxyryzzy Re: Kaczyński przed Tuskiem 13.10.05, 09:19
          > I wierz mi każdy region ma swego Szlachtę.Co powiesz że państwo Warszawiacy
          > wybrali pięknego Romana.

Ledwo się prześliznął, miał 5,89% poparcia. To trochę mało, jeśli weżmiesz pod
          uwagę, ile dostała Liga Pozbawionych Rozumu jako całość i to, że jest jej
          największym krzykaczem.
          Nie da się to porównać z tym poparciem, jakie na Podkarpaciu mieli towarzysze
          Szlachta i Wrzodak oraz Smutny Kurdupel.
    • Gość: danka Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.udn.pl 13.10.05, 12:03
      Oto wyniki wyborów prezydenckich w wybranych Zakładach Karnych i Aresztach
      Śledczych w Polsce:
      Rzeszów- Tusk- 70,69% Kaczyński- 4,86%
      Dębica- T- 77,23% K-3,40%
      Nowy Sącz- T- 77,49% K- 3,54%
      Tarnów- T- 79,86% K- 1,77%
      Kraków Montelupich AŚ- T-85,22% K- 2,23%
      Kraków Nowa Huta ZK- T- 87,04% K- 1,39%
      Strzelce Opolskie 1- T- 71,94% K- 1,77%
      Strzelce Opolskie 2- T- 85,00% K- 3,08%
      Wronki- T- 80,28% K- 2,78%
      Warszawa Białołęka AŚ- T- 81,67% K- 2,66%
      Warszawa Białołęka ZK- T- 81,67% K-1,61%
      Radom AŚ- T- 78,10% K-1,52%

Średnia z tych zakładów Tusk- 79,68%; Kaczyński- 2,55%
      I po co organizować II turę?

Czytajcie, myślcie i wyciągajcie wnioski..........
      • Gość: magnolia Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:12
        niestety w tej sytuacji to nie więźnowie, ale mieszkańcy naszego Rzeszowa
        prezentują ciemnogród w specjalnym wykonaniu, plasując się na 1 miejscu w kraju
        pod względem głupoty. Jak widać mamy tu mocne kółka radio(hyhym)ma ryja
        • Gość: hohlik Re: Kaczyński przed Tuskiem IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 13.10.05, 19:19
          Fakt !! po Twojej wypowiedzi wierze ze tak jest.
          Nie ma to jak głupota której jesteś przykładem
          Na szczescie nie mieszkam w rzeszowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka