Dodaj do ulubionych

Real już realny

IP: *.rzeszow.mm.pl 13.12.05, 21:45
szkoda gadac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kjub Re: Real już realny IP: *.rzeszow.mm.pl 13.12.05, 22:59
      Jasne, lepiej chodzik na przyosiedlowe bazarki jak w XIX w!! Mamy jednak XX w.
      i takie sklepu już nie zniknął tylko będzie ich caraz więcej. I bardzo dobrze!
      • Gość: res Re: Real już realny IP: 82.177.98.* 13.12.05, 23:03
        Jakby nie było z tych wszystkich hiper real,- wygląda najlepiej, chodzi mi o
        architekture.
        • Gość: z Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:15
          wszedzie tak hipermarkety wygladaja.
          dobrze ze REALa tam wybudowali . bo przynajmniej mniej ludzi w tesco i leclerc
          bedzie (teoretycznie) :X dobrze ze Geant-a buduja w krasnym.pozdor
          • Gość: res Re: Real już realny IP: 82.177.98.* 13.12.05, 23:16
            Auchan`a
        • Gość: Grzegorz Re: Real już realny IP: *.krak.tke.pl 14.12.05, 08:01
          nie tylko najlepiej wyglada ;) ale i ceny niektorych produktow ma lepsze.. no a
          najwazniejsze ze jest w koncu po dobrej stronie miasta
        • Gość: Gołść Re: Real już realny IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.12.05, 00:19
          Rzeczywiście, cudowny architektonicznie...

www.real.pl/hipermarketreal_twojreal__rzeszow.html
          • Gość: Frenchman Re: Real już realny IP: *.pata.pl 18.12.05, 13:43
            Taaa...
      • Gość: 1 Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:41
        Hmmm a ja myślałam że mamy już XXI wiek :D
    • Gość: jacyek Re: Real już realny IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 04:15
      Bardzo się cieszę. Jak najwięcej takich sklepów nam potrzeba. Jestem Za.
    • Gość: rafal Re: Real już realny IP: 81.15.175.* 14.12.05, 08:02
      nastepny kołchoz lub jak kto woli obuz pracy............SZKODA GADAC????????????
      • Gość: chris Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:15
        Kolejny BLASZAK w miescie... jeszcze nam tylko Carrefoura brakuje do szczęścia..
        • Gość: wafel Re: Real już realny IP: 195.117.241.* 14.12.05, 09:22
          Ja chcę więcej sklepów społem!!!
          • Gość: chris Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:04
            a ja SPOŁEM SPOŁEM i się nie wySPOŁEM :)
        • Gość: PHzeŚląska Re: Real już realny IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.12.05, 00:14
          Są w Rzeszowie już dwa "Championy" (Rejtana, Obrońców Poczty Gdańskiej), a to
          jakby nie było Carrefour...
    • jetpilot1 Re: Real już realny 14.12.05, 10:28
      hehe,idę w sobote:)
      • Gość: kris Re: Real już realny IP: *.autocom.pl 14.12.05, 11:24
        JEST UDOWODNIONE:

W miastach gdzie jest wiecej hipermarketów jest taniej. Konkurencja robi swoje.
        I dla konsumenta to tylko lepiej!!!

A real jest kiepściutki (znam lepsze), nie muszę tam łazić i tak tam pół
        podkarpacia będzie jeździć!

Ale dobrze że jest!
    • Gość: rzuu Panie Redaktorze czy też Pani Redaktor! IP: *.polkomtel.com.pl 14.12.05, 13:17
      Właścicielem Reala jest Metro AG. Real to ze swojska mówiąc marka, a z
      nieswojska brand.
    • Gość: RammSes HuRaAaAaA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:00
      Juz sie nie moge doczekac !!! Kupie cukier i make!!! Bede stal tydzien wczesniej
      w kolejce spolecznej bo dzieki temu kupie sobie chleb 2 grosze taniej !!!
      • Gość: qwe Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: *.krak.tke.pl 14.12.05, 21:14
        Właśnie wróciłem z Reala. Nic rewelcyjnego. Według mnie powinni na otwarcie
        zaproponować super promocje tak aby klienci zapamiętali Reala pozytywnie i
        chcieli tam wrócić, a tu szarówa . Ceny jak w Tesco i Leclerku albo nawet
        wyższe. Jedyny plus to lokalizacja
        • Gość: mm Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 14.12.05, 22:12
          a jakie butiki?
          • Gość: sssss Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: 83.11.144.* 14.12.05, 22:28
            Oj,rozcarowalam sie.Drogo ze hej i parking nie skonczony.Nie podobalo mi sie.
    • Gość: Blanka Re: Real już realny IP: 62.93.41.* 15.12.05, 00:24
      zgadzam sie,to samo co Tesco i Leklerek,i musze stwierdzić, że ceny są wyższe,podoba mi sie lokalizacja,bo mam blisko :P
    • Gość: res Re: Real już realny IP: 82.177.98.* 15.12.05, 09:05
      a skąd wy te ceny tak znacie. Sąd możecie wiedzieć jaka jest cena w tym samym
      czasie np. czekolady Milka marcepanowo-migdałowej w real Tesco i E.Leclerc.:)
      CHyba że sobie tak podróżujecie pmiędzy tymi sklepami i tak Wam dzień za dniem
      leci.:)I co rozumiecie przez słowo dużo drożej --o 10 groszy czy 11 groszy???
      Pytam z ciekawości bo ja mma paięć dobrą, ale krótką. Idąc do któregos z w/w
      sklepów poprostu robie zakupy pojęcia nie mam czy puszka śledzi w tym samych
      czasie jest w np E.Leclerc wyższa czy niższa o 5 groszy:)
      • Gość: torus Re: Real już realny IP: 83.11.230.* 15.12.05, 10:34
        A mi się tam pasaż podoba bardziej niz w Tesco (przestronniej)
        • Gość: kasiulka =* Re: Real już realny IP: *.rzeszow.mm.pl 17.12.05, 19:16
          Jeszcze nie byłam w real,- i ciekawi mnie to czy w pasażu są jakieś nowe sklepy
          czy wszystko to samo ???
          • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 08:30
            A jakie mogą być nowe? To samo co wszędzie. Drogo. Może więcej niemieckich
            towarów niż w pozostałych sklepach (Real-MediaMarkt-Makro jedna spółka). Sklep
            jak sklep.
          • Gość: Ira Re: Real już realny IP: 82.160.22.* 18.12.05, 10:14
            Pasaż przestronniejszy, klimatyzacja dużo lepsza (nie łzawią oczy po 10 min),
            dużo więcej sklepów (choć nie tak dużo jak bym chciała): obuwie, ubrania,
            bielizna, tel.kom., pralnia, apteka.
            Poza tym w samym realu ceny jak w tesco i leclerku, towar ten sam... jak
            wszędzie. Coś trochę tańsze coś trochę droższe..
            Pozdrawiam
            • Gość: Maja Re: Real już realny IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:05
              real - jako tako może być , tylko dojazd fatalny , drugi koniec Rzeszowa nie ma
              jak się dostać a w sobotę niedzielę to już kompletnie nie ma czym .Będą musieli
              coś wymyśleć chcąc ściągnąć np. Nowe Miasto i okolice .Powiedzmy tak jak zrobiło
              RCMB .Byłam raz autobusem i więcej nie pojadę ,bo na dojazd na około Rzeszowa .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka